Taustakuvan poistaminen: tämä on helpompaa kuin luulit!

Haluatko vaihtaa vanhan tapetin seiniin ja / tai kattoon? On monia syitä, miksi sinun pitäisi tehdä tämä itse. Säästät todennäköisesti paljon rahaa, mutta se ei ole aina tärkeintä. Usein se riippuu siitä, onko sinulla aikaa tai ei. Voi olla, että jos lasket työsi tuntimäärä tarkemmin, kannattaa maksaa joku siitä. On kuitenkin olemassa muutamia yksinkertaisia ​​lähestymistapoja, jotka säästäisivät paljon vaivaa ja aikaa. Tämän ansiosta voit poistaa taustakuvasi ilman stressiä. Lisätietoja siitä seuraavista riveistä!

Tapettien irrottaminen – se voi olla erittäin helppoa!

Suuret huoneideat tekevät taustakuvia

Arvioi ensin ponnistus!

Ensinnäkin, sinun on arvioitava, mitä vaivaa sinun on tehtävä taustakuvan poistamisen seurauksena. Koska se riippuu siitä, kuinka paljon kärsivällisyyttä sinun pitäisi tuoda mukanasi töissä. Paras tapa poistaa tapetti on, kun sen alla on betonikerros. On myös tärkeää, että pohjamaali on olemassa.

Jos tapetti kiinnitetään suoraan kipsilevyyn, kaikki toimii vaikeammin. Joten oikeat odotukset! Betonikerroksen kanssa tarvitset muutamia yksinkertaisia ​​lähestymistapoja ja repäät taustakuvan. Muissa tapauksissa sinun on kostutettava ongelma -alueet useita kertoja. Mutta jos noudatat alla olevia vinkkejä, se toimii. Sinun ei missään tapauksessa saa olla epätoivossa.

Tiedä mihin pohjaan taustakuvasi on kiinnitetty?

moderni seinäsuunnittelu tekee taustakuvan

Valmista taustakuva telalla ja irrotusaineella!

Ennen kuin aloitat mitään, sinun tulee rei’ittää tapetti telalla, jossa on naulat. Tarvitset sitten tapauksesta riippuen vettä tai erityistä liima -ainetta. Vesi voi riittää betoniastioissa, koska kuten sanoin, kaikki on helpompaa tässä tapauksessa. Mutta useimmiten tarvitset erityistä liuotinta, ja sen on oltava tarkoitukseen sopiva. Ota varovaisia ​​neuvoja tästä. Liuottimen on oltava toisaalta erittäin tehokas ja pidettävä myös pohja taustakuvan alla.

Kannattaa kysyä neuvoa minkä tyyppistä liuotinta tarvitset!

Tapetit tekevät kauniita kuvioita - temppuja

Leikkaa tapetti pienemmiksi alueiksi!

Jos haluat repiä tapetit pois, sinun on ensin hajotettava ne pienemmille alueille. Tämä toimii parhaiten leikkuuterällä. Ihannetapauksessa sinun pitäisi jakaa taustakuva muutamaan suorakulmaiseen alueeseen. Vedä ne sitten alas yksitellen. Aloita toisella liuskalla vasta ensimmäisen suorittamisen jälkeen. Tämä tekee prosessista paljon rakenteellisemman ja et menetä aikaa kaaoksessa.

Jotta kaikki toimisi helpommin, sinun on jaettava taustakuva pienempiin alueisiin

Kuori taustakuva Kotitalousvinkit Ota tapetti pois

Oikeiden korjaustoimenpiteiden valinta

Onneksi meillä on laaja valikoima erilaisia ​​resursseja, jotka voivat auttaa meitä korjaus- ja kunnostustöissä. Tapettien irrotuksessa on liiman liukeneminen. Taustakuvien tulee kastua todella, jotta voit vetää ne alas katosta ilman ongelmia. Rautakaupoissa on erilaisia ​​työkaluja ja resursseja, joita käytetään tässä suhteessa. Niitä ei välttämättä ole tarkoitettu yksinomaan tähän tarkoitukseen. Sinun pitäisi vain käyttää kokemustasi ja mielikuvitustasi. On olemassa ruiskuja, joita käytetään yleensä puutarhan suunnittelussa. Mutta ne voivat olla loistava apu tapetin ruiskuttamiseen. Jos haluat betonikerroksen seinälle, voit käyttää naularullaa. Tällä on suuri vaikutus, että sen jälkeen vesi tunkeutuu hyvin tapettiin. Mutta ole varovainen: tietysti on olemassa vaara, että vahingoitat pohjaa, jos sinulla on erilainen pohja! Hyvät tapetointiharjat ovat toinen vinkki, johon haluamme kiinnittää huomionne. Yleensä suosittelemme, että käytät apuvälineissäsi korkealaatuisia materiaaleja.

On erittäin tärkeää kyllästää taustakuva todella hyvin vedellä

Poista taustakuva, poista temppuja

Työskentele oikeaan tahtiin!

Tapettien vaihtamisen harrastajien menestys riippuu suurelta osin oikeasta tahdista. Tarvitset paljon kärsivällisyyttä, mutta myös tunteen siitä, milloin toimia. Tapettien kyllästäminen vedellä kestää kauemmin. Olemme suositelleet erilaisia ​​tapoja tehdä tämä – tela, paineruisku ja tapetointiharjat. Ihannetapauksessa sinun pitäisi käyttää kaikkia näitä työkaluja yksi kerrallaan ja työskennellä erittäin huolellisesti, mutta nopeasti. Sen jälkeen on tärkeää, että vesi tunkeutuu hyvin, mutta ei myöskään kuivu. Noin 5 minuutin odotusaika on useimmissa tapauksissa ihanteellinen! Sinun pitäisi tietysti ensin irrottaa ne taustakuvat, jotka olet ensin vedellä kyllästynyt. Muussa tapauksessa olet vaarassa kuivua liian nopeasti. Jos näin tapahtuu, voit yksinkertaisesti kostuttaa paineruiskulla. Poista tapetti hyvällä lastalla. Tämän tulisi mieluiten olla valmistettu korkealaatuisesta, joustavasta materiaalista.

Järjestelmällinen lähestymistapa on ratkaiseva

Ota pois tapetti kuori pois temppuja vinkkejä olohuoneen ideoita

Poista taustakuvan turvatoimenpiteet itse

Kirjoitimme artikkelin alussa siitä, että voit poistaa taustakuvasi itse. Nyt haluamme käsitellä toista aihetta! Haluamme tuoda esiin riskit. Kaikentyyppisiin suuriin hankkeisiin tarvitaan voimakkaita turvatoimia. Ennen kuin aloitat taustakuvan poistamisen, sinun on peitettävä kaikki sulakkeet sähköteipillä. Valoisissa huoneissa kannattaa kytkeä sähkö pois päältä. Sinun pitäisi myös katsoa ympärillesi esteitä ja muita matkakohteita. Usko meitä: Useimmat ihmiset eivät enää ajattele sitä, kun he imeytyvät työprosessiin. On parasta poistaa ne tai kiinnittää ne jollakin muulla tavalla. Tikkaiden tai muiden apuvälineiden, joiden päälle kiipeät saavuttaaksesi korkeammat pisteet, on oltava ehdottoman vakaita.

Lisää liuottimista

Turvallisuuden pitäisi olla ykkösprioriteettisiTapetin poistaminen helpotti temppuja

Irrota taustakuva – se toimii helpommin hyvillä vinkeillä 

Ota pois tapettivinkit ja temput - sohva

Työskentele kaistalla kaistan jälkeen

Tee tapettiseinän suunnitteluideoita

Vanhan taustakuvan hyvä poistaminen helpottaa uuden kiinnittämistä

Järjestä taustakuva

Voit pitää hauskaa kuorimalla taustakuvasi

Vinkkejä erittäin helppo tehdä taustakuvia


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80