Tee ja suunnittele oma magneettinen ilmoitustaulu – ohjeet, ideat ja vinkit

Muistiinpanoja, postikortteja, valokuvia ja arvokkaita muistoja … paljon voidaan järjestää magneettiselle ilmoitustaululle. Joten koko asia ei vain näytä tyylikkäältä, vaan myös auttaa tarjoamaan optimaalisen yleiskuvan. Markkinoilla on laaja valikoima magneettisten ilmoitustaulujen malleja ja malleja. Voit valita yksinkertaisen magneettilevyn, joka on valmistettu valkoisesta alumiinista tai joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty liidumaalilla. Jotkut jopa tarjoavat erittäin tyylikkään liuskekivinäkymän. Magneettiset lasilevyt, matta tai kiiltävä, jotka sopivat myös kirjaimiin, ovat erittäin suosittuja. Voit jopa tilata nämä missä tahansa kuvassa tai yksinkertaisesti sisustuksesi sopivassa värissä.

magneettinen ilmoitustaulu teollinen tyyli

Mutta jos haluat tehdä käsitöitä ja haluat olla luova, voit tehdä oman DIY -magneettisen ilmoitustaulun. Täällä on myös monia mahdollisia vaihtoehtoja. Alla on yksinkertainen opas magneettilevyjen hallitsemiseen magneettimaalin avulla kankaalle. Annamme myös muutamia tärkeitä vinkkejä siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon suunnittelussa ja mitkä magneetit sopivat mihin.

Tee oma magneettinen taululevy kankaalle

Tämä DIY -idea käyttää magneettimaalia, joka on nyt saatavilla monissa Bauhaus -rakennuksissa. Voit jopa valita sellaisen, joka toimii liitutaulumaalina. Tämä osoittautuu myöhemmin erityisen käytännölliseksi magneettikortin päivittäiseen käyttöön. Sen avulla voit esimerkiksi jättää rakkaillesi uusia, iloisia sanontoja tai viestejä.

Tee DIY -magneettinen ilmoitustaulu kankaalle liidumaalilla

Materiaalit ja työkalut:

  • Kangas paareilla (mikä tahansa koko)
  • Valitsemasi magneetin väri
  • Maalitela
  • Sivellin (paras 30 mm: n liidumaalille)
  • Kuuma liimapistooli
  • Washi -teippi, koristekivet tai vastaavat reunalle (valinnainen)
  • Magneetit (mieluiten neodyymimagneetit)

Lisävinkki: Ferriitillä tai teräksellä päällystetyt magneetit eivät juurikaan toimi magneettimaalilla. Siksi on suositeltavaa mennä osoitteeseen tehokkaat neodyymimagneetit laittaa.

Ja se on niin helppoa:

Aseta kangas tasaiselle pinnalle, joka on vuorattu sanomalehdellä tai suojakalvolla. Ota magneettimaali ja sekoita se hyvin astiassa sekoitussauvalla. Levitä sitten ensimmäinen kerros tasaisesti kankaalle harjan avulla. Anna kuivua noin 2 tuntia. Sitten levitetään toinen kerros magneettimaalia. Anna sen kuivua uudelleen ja levitä kolmas kerros. Parempi tehdä tämä maalitelalla.

Tee magneettipöytä kankaasta magneettimaalilla

Pohjimmiltaan magneettikorttisi on nyt valmis, kun se on täysin kuivunut. Voit joko ripustaa ne seinälle minimalistiseen tyyliin tai nojata niitä vasten. Tai voit koristella ne kauniisti kivillä, helmillä, kuorilla jne. Oman makusi mukaan.

kangaspaarien kehys magneettinen ilmoitustaulu

Voit myös tehdä luovan magneettilevyn muilla tavoilla, esimerkiksi vanhasta kuvasta, jossa on kaunis kehys, tai pellistä, jonka päällystät sitten millä tahansa metallivärillä tai peität kankaalla. Jopa vanhat leivinpelit sopivat hieman pienemmille magneettilevyille, joille tehtävät tai ostoslistat sopivat täydellisesti.

ja tässä se koskee metallilevyjen ja kangaspalojen magneettitappilevyjen ohjeita.

Suunnittele leivinpelti diy -magneettiseksi ilmoitustauluksi

Mitkä magneetit sopivat magneettiseen ilmoitustauluun??

Kuten edellä mainittiin, sinun tulee käyttää vain neodyymimagneetteja DIY -magneettikortille, jossa on magneettimaali. Jos sinulla on ferromagneettinen pinta, kaikenlaiset magneetit ovat sopivia. Valittavana on vain mukava muoto ja magneetin oikea pitovoima. Tämä riippuu taululle kiinnitettävien esineiden koosta ja painosta. Magneettisten lasilevyjen tapauksessa on myös erittäin tärkeää, että magneetit tarttuvat paremmin. Esimerkiksi teräsvaipalla varustetut toimistomagneetit eivät ole paras valinta. Joka tapauksessa täällä käytetään jälleen neodyymista valmistettuja supermagneetteja. Voit valita neodyymilevy-, kuutio- tai tanko -magneettien välillä. Muistiinpanojen ja suurempien paperiarkkien kiinnittämiseen tarvitset n. 6-8 mm magneettivahvuuden. Jos esineet, kuten kirjeet ja postikortit, ovat hieman painavampia, n. 12 mm paksuus riittää.

Nämä tiedot koskevat vain yleistä suuntaa ja voivat vaihdella eri valmistajilla. Siksi kysy aina neuvoja kokeneilta jälleenmyyjiltä ennen kuin ostat magneetteja. Pidä hauskaa käsityön ja muotoilun kanssa ja onnea!

  DIY -magneettinen ilmoitustaulu meikkiä varten

luo tyylikäs magneettinen ilmoitustaulu

Tee magneettinen ilmoitustaulu itse metallilevystä

Maalaa magneettilevy magneettimaalilla