Tee oma stressipallo ohjeiden ja kuvien avulla

Kuinka voit itse tehdä stressinvastaisen pallon? Mikään ei ole sen helpompaa. Tällaisen taikinapallon valmistamiseen tarvitaan hyvin vähän materiaaleja ja työkaluja. Suurin osa niistä on todennäköisesti jo kotona tai saat ne nopeasti ja halvalla. Värikkäät ilmapallot, sakset, lanka tai huopa hiuksiin, jauhot tai riisi täytteeksi – sopii myös lasten käsitöihin. Jos olet alle 5 -vuotias, älä jätä lapsia ilman valvontaa – nielemis- tai loukkaantumisvaaran vuoksi. Mutta meillä aikuisilla on myös hauskaa tehdä käsitöitä. Se on todella nopeaa. Tutustu alla olevaan yksinkertaiseen oppaaseen, hanki tarvitsemasi tarvikkeet ja aloita!

Stressipallon tekeminen on todella helppoa

Tee stressipallosta värikäs

Mikä vaikutus raivopalloilla on??

Krooninen stressi parisuhteessa, perheessä tai työssä voi, kuten tiedetään, johtaa immuunijärjestelmän heikkenemiseen ja loogisesti myös uni- ja syömishäiriöihin sekä kaikkiin sairauksiin. Vältä tätä kaikilla mahdollisilla vastatoimilla ja pysy terveenä!

Yksi tällainen toimenpide sinulle voisi olla stressipallot.

Stressitilanteiden haitallinen periaate on hyvin yksinkertainen. Kun henkilö on stressaantunut, niin sanotut stressihormonit vapautuvat ja tämä myös aiheuttaa ylimääräisen energian kertymistä. Jotta voisit vähentää tätä uudelleen ja pysyä tasapainossa, sinun pitäisi harjoitella ylimääräistä ja polttaa kaloreita. Siksi säännöllistä liikuntaa, tanssia ja kävelyä raittiissa ilmassa suositellaan. Valitettavasti näitä toimenpiteitä ei aina sovelleta välittömästi. Ja niin keksittiin anti -stressipallo, jota usein kutsutaan myös vihaksi tai jopa aggressiiviseksi palloksi.

Se on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin tehokas tapa vähentää stressiä välillä. Koska vaivauspallot voidaan vaivata voimakkaasti tai heittää seinää vasten tai lattialle. Nämä ovat niin tilaa säästäviä ja niitä voidaan helposti kuljettaa käsilaukussa tai takissa. Voit sitten jättää sen jopa toimiston tietokoneen viereen ja käyttää sitä tarpeen mukaan. Jopa anti -stressipallon katseleminen on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Kokeile itse!

Tee hauska stressipallo itse ilmapallosta ja langasta

lanka värikäs anti -tekojalokivi tee itsellesi ilmapallojauhoja

Tee oma stressipallo: vaiheittaiset ohjeet

Vihan tai stressipallojen hieno asia on, että ne voidaan suunnitella yksilöllisesti kasvoilla. Voit nauraa, itkeä tai olla surullinen värillisistä hiuksista, jotka on valmistettu langasta tai huopasta ja suurilla 3D -silmillä – mielikuvituksestasi ja luovuudestasi riippuen. Nykyisessä esimerkissämme käytetään värillisiä ilmapalloja ja täyteaineena jauhoja. Voit halutessasi käyttää myös riisiä, soijaa, polentaa tai hiekkaa. Ja ehkä jopa keksit itsellesi uuden mahdollisen täytteen stressipalloillesi. Jotkut pitävät parempana esimerkiksi ruokasoodaa ja pieniä muovihelmiä. Voit vapaasti kokeilla sitä.

Tarvittavat materiaalit:

  • värikkäitä ilmapalloja
  • sakset
  • tyhjä muovipullo tai suppilo
  • Jauhot (tai riisi, hiekka, polenta, muovihelmet)
  • tahraamaton kynä
  • Lanka tai huopa
  • Liima

Lisävinkki: Jos käytät riisiä täytteenä, käytä vain pyöreää riisiä äläkä teräviä reunoja. Koska nämä jyvät voivat helposti räjäyttää stressipallon vaivaamisen aikana.

Jos mahdollista, valitse ilmapallot suosikkiväreissäsi

tee saksilla riisipalloja anti -stressipallo itse

1. vaihe:

Ota ensin tyhjä muovipullo ja täytä se niin paljon täytettä kuin on tarpeen. Tyypillisesti tarvitset noin 2/3 kuppia keskikokoiseen stressipalloon, jota on mukava pitää. Voit jopa sekoittaa yhtä suuret osat riisiä ja jauhoja ja käyttää pallotäytteenä pidempään. Täyttämisen helpottamiseksi käytä suppiloa tai tee nopeasti paperipussi ja leikkaa pieni aukko yläreunasta.

Tee hyödyllisiä stressipalloja ilmapalloilla ja jauhoilla

jauhot sooda värikkäät ilmapallot tekevät stressipallosta itse

2. vaihe:

Nyt on ilmapallon vuoro. Puhalla se ja kiinnitä se pullon aukkoon niin, että täytät sen jauhoilla, kun käännät pullon ympäri.

Pienet värilliset helmet käsityökaupasta ovat myös täydellisiä täyteaineena

tee stressipallo itsellesi värikkäitä ilmapallohelmiä

3. vaihe:

Jos koko täyttö on jo ilmapallossa, poista se varovasti pullon aukosta, jotta ilma ei tule ulos liian nopeasti. Muuten myös jauhot ympärilläsi puhalletaan ulos. Joten nyt on aika päästää ilma pois ilmapallosta hyvin hitaasti ja kärsivällisesti. Tätä varten olisi järkevää painaa ilmapallon kaulaa peukalolla ja etusormella ja säätää siten tarkemmin ilmavirtaa.

4. vaihe:

Kun ilmapallossa ei ole enää ilmaa, solmu sen kaula ja leikkaa ylimääräinen sakset pois.

Joten anti -stressipallo on valmis!

tee itse stressipallo -ohjeet vaaleanpunainen ilmapallo

5. vaihe:

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, stressipallosi todellinen koristelu säilyy. Ehkä tämä saa tyylikkään kampauksen, joka on tehty huopasta tai langasta, ja hauskoja silmätarroja tai ehkä haluat vain maalata sen kauniisti?

Toivotamme sinulle hauskaa käsityösi kanssa ja onnea ilman stressiä!

Luovuudellasi ei ole rajoja

tee anti -stressipallo itsesi sininen ilmapallo silmä tarra

Alkuperäisiä sisustusideoita DIY -stressipalloillesi

Tee mignon pig anti stressipallo itse

Tee langasta hauskoja grimaceja epätavallisilla kampauksilla

tee stressinestopallo itse langalla ja ilmapallolla

Tai koristele se hyvin yksinkertaisesti ja minimalistisesti kynällä

tee ilmapallo anti -strassikivi itse

Näin syntyvät söpöt siat ja poikaset

ilmapallot anti -stressipallo tehdä oma idea

Tee oma stressipallo kahdesta erivärisestä ilmapallosta

kaksi väriä anti stressipallo tehdä itsestäsi ilmapallo riisiä

Lapset nauttivat erityisesti stressinestopallojen tekemisestä itse

tee käsitöitä lasten kanssa stressipalloa itse

Koska raivopallot ovat pääroolinsa lisäksi myös täydellisiä leluja

lanka ilmapallot jauhot anti -stressipallo tee itsesi lapsille