Tee sammalseinä itse-tärkeitä vinkkejä ja vaiheittaisia ​​ohjeita

Trendikkäiden kaupunkien viidakon elämisen trendin jälkeen on nyt biofilian vuoro. Luonnollista hohtoa kasvien ja luonnonmateriaalien kautta etsivät yhä enemmän ja suosivat monet omissa neljässä seinässään tai toimistossa. Seinävihreyden, kuten sammalseinän tai kuvan, avulla voit varmasti saavuttaa tämän erittäin helposti. On jo lukuisia valmistajia ja palveluntarjoajia, jotka markkinoivat paljon niitä paikallisesti tai verkossa. Niitä on sekä elävistä että säilyneistä kasveista. Hinta ja huolto vaihtelevat tietysti vastaavasti. Niin kaunis kuin pystysuora vehreys on, se ei ole halpaa, vaan melko kallista. Meillä on muutamia tärkeitä vinkkejä ja vaiheittaisia ​​ohjeita niiltä teistä, jotka eivät halua kaivaa liian syvälle taskuihinsa ja jotka rakastavat käsitöitä, kuinka voit tehdä oman minisammaseinän itse.

Tee sammalseinä itse – tee hauskaa ja luonto yhdessä

DIY sammalseinä mehevä saniainen

DIY mini-sammalseinä-yksinkertainen vaiheittainen opas

Seuraavassa näytämme sinulle, kuinka tehdä pieni sammalseinä runkoon käyttämällä säilöttyä sammalta. Tätä kutsutaan myös kuivatuksi tai muumioituneeksi sammaliksi. Se näyttää ja tuntuu aidolta. Lisäksi sinun ei tarvitse kastella, leikata tai lannoittaa sitä.

Toinen etu on, että säilynyt sammal on täysin herkkä valolle ja voi jopa värjätä. Voit ostaa sen melkein mistä tahansa hyvin varustetusta käsityökaupasta tai rautakaupasta tai voit tilata sen verkossa. Materiaalikustannusten minimoimiseksi voit jopa kerätä sammalta itse metsään ja säästää sitä. Alla on kuinka helppoa se on tehdä.

Ajasta ja budjetista riippuen voit myös työskennellä sammalta suurella alueella

koristele portaikko biofilia trendi sammal seinä

Tarvitset seuraavia materiaaleja minisammalseinään:

  • kuvakehys / syvä puinen tarjotin
  • kuuma liima
  • säilynyt sammal
  • Keinotekoisia kasveja (saniainen, mehikasveja jne.)
  • Kertakäyttökäsineet (valinnainen)

Lisävinkki:

Voit suunnitella DIY -sammaliseinän erilaisilla sammaloilla – lautasammalla, sauvasammalilla, poron jäkälällä, porosammalilla jne. Muut säilötyt kasvit, ajopuu tai tillandsia sopivat myös luovaan taideteokseen.

Ja se on niin helppoa:

Vaihe 1: Valmistele kehys

tee itse sammalseinä

Puhdista puukehys tai maalaa se haluamallasi värillä. Suosittelemme valkoista väriä kontrastin vuoksi. Ajattele oikeaa jousitusta tai kiinnitä se takaosaan vasta sen jälkeen, jos se häiritsee sinua käsityötä tehdessäsi.

Vaihe 2: Pidä kaikki materiaalit käsilläsi ja aloita järjestelyt

moss wall diy ohjeet moss hot liima

Käytä kertakäyttöisiä kenkiä halutessasi ja aseta sammalpalat ja muut sammalseinän osat runkoon peräkkäin. Täällä voit päästää luovuutesi vapaaksi ja luoda oman sammalmaisemasi.

Pylvässammalla voit asettaa upeita aksentteja vehreään

tee sammalseinä itse ohjeet

Vaihe 3: Kokoa sammalseinä kuumaliiman avulla

tee sammalseinä itse kuumalla liimalla

Aloita nyt sammaleiden ja muiden elementtien liimaaminen kuumalla liimalla ja aseta ne runkoon. Älä paina liian kovaa, vaan kohtalaisesti ja tunteella.

Pelaa erilaisten sammaloiden ulkoasulla

luova sammalseinäpiirtäjä valkoisessa kehyksessä

Peitä se keinotekoisilla saniaisilla ja mehikasveilla

tee mehevä sammaliseinä itse kuvakehykset

Säästä sammalta itse DIY -sammaliseinääsi varten

Sammaleen säilyttäminen on suhteellisen helppoa. Se alkaa keräämisestä metsässä. Ravista sammalta maapallolta ja pieniltä metsän asukkailta ja aseta ne koriin tai isoon pahvilaatikkoon. Tämä pitää ne hyvässä kunnossa, kunnes ne säilytetään kotona. Voit myös käyttää yksinkertaista kuivausta sammaleen jatkokäsittelyssä. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa tehdä niin, koska sammal menettää mehukkaan, vihreän värin tai tummuu.

Paras säilöntämenetelmä on glyseriini. Voit yksinkertaisesti ostaa sen apteekista ja laimentaa sen vedellä tai, mikä parasta, denaturoidulla alkoholilla. Laita liuos syvempään kulhoon ja aseta sammal siihen. Kun olet laimentanut vedellä, jätä sammalpalat siihen noin 1 tunniksi. Toisessa tapauksessa vain noin 10 minuutin altistus riittää täysin. Ota sitten sammal pois ja aseta se kuivaan, ilmavaan paikkaan, jossa ei ole suoraa auringonvaloa 2-3 päivän ajan. Sitten luonnollinen käsityömateriaalisi on täysin käyttövalmis ja voit aloittaa sammalseinän luomisen.

Toivotamme teille paljon askartelua ja onnea!

mini moon -seinä seinän suunnitteluna

Voit jopa rakentaa puuratoja

sammalseinä kehyksessä tee se itse diy idea seinäsuunnittelu

Lastulevy on ihanteellinen suuriin projekteihin

Tee sammalseinälastulevy itse

Voit myös luoda oman kestävän hääkoristeesi itse

sammal seinä häät koristelu vintage

Tee sammalseinä itse aidosta sammalta

biophilia trendi sammal seinä biofilia elävä suuntaus tee sammalseinä itse  tee suuri sammalseinä itse      sammalseinä makuuhuoneen DIY -seinän suunnittelussa    Tee sammalseinä itsestäsi koko muuri säilyneestä sammalista