Tee savi itse: Yksinkertainen resepti ja hauskaa

Muistatko ajan, jolloin katsoit äitisi tai isoäitisi leivovan kakkua loistavilla silmillä? Ja oli hienoa, kun he antoivat sinun osallistua, eikö niin? He saivat jopa maistaa raakaa, makeaa taikinaa ennen paistamista … loistava! Ja tämä unohtumaton tuoksu …

Lapsesi tuntevat täsmälleen samoin ja ovat iloisia jokaisesta mahdollisuudesta leipoa, tehdä käsitöitä ja leikkiä kanssasi. Kokeile tehdä se itse mallintavalla savella! On hieno idea tuoda suurta iloa lapsillesi. Koska eri -ikäiset lapset rakastavat leikkiä ja mallinnusta savella. Tänään meillä on sinulle hyvin yksinkertainen kotitekoisen saven resepti. Tämä sopii myös pikkulapsille, koska ainesosat ovat täysin vaarattomia lasten terveydelle.

Tee värillinen mallinnussavi itse

Tee syötävä kitti itse ja väritä se

Resepti: tee syötävä mallinnussavi itse

Voit jopa valmistaa syötävää mallintavaa savea kotona pienimmille. Ja miten? Tosi helposti!

Tässä on ainesosat, joita tarvitset sen tekemiseen:

 • 750 g jauhoja
 • 500 g suolaa
 • 2 rkl kasviöljyä
 • Elintarvikevärejä tai, mikä parasta, luonnollisia värejä
 • 250 ml haaleaa vettä
 • yksi iso kulho ja neljä pienempää

Anna lasten osallistua valmisteluun!

lasten pelejä, joissa on muovailuja

Ja niin se jatkuu:

Sekoita isossa kulhossa jauhot ja suola. Laita sama määrä vettä neljään pienempään kulhoon ja jaa öljy tasaisesti neljän astian kesken. Kukin kulho saa värinsä mallintamiseen neljässä eri värissä. Kaikki sekoitetaan hyvin. Jaa sitten suola- ja jauhoseos neljään yhtä suureen osaan ja laita kukin kulhoon. Sekoita kaikki uudelleen hyvin keskenään. Pölyytä työtaso jauhoilla ja vaivaa neljä taikinaa yksitellen, kunnes seos on tasaista. Tämä kotitekoinen syötävä mallinnussavi on käyttövalmis, ja lapset voivat käyttää sitä turvallisesti mallinnukseen. Pidä kitti pelaamisen jälkeen jääkaapissa joko pakastinpusseissa tai muissa astioissa, joissa on kalvo.

Tällä tavalla savi kestää pari viikkoa

syötävä leikkitaikina pienissä muoviastioissa

Lisävinkki:

Jos haluat säilyttää lastesi valmiit savi -luomukset pidemmän aikaa, anna niiden kuivua ilmassa tai paista niitä uunissa noin 20 minuuttia noin 80 asteessa.

Se on perusresepti kotitekoiselle savelle, jonka voit lisätä sydämesi sisältöön muilla ainesosilla. Väritykseen käytetään esimerkiksi vahaliitua tai erilaisia ​​luonnollisia ainesosia, kuten punajuurta. Ja todella hieno idea, mutta joka sopii paremmin vanhemmille lapsille, on tuoksuva kitti. Käytä vain luonnonmukaisesti viljeltyjä ja parasta laatua olevia eteerisiä öljyjä! Varmista etukäteen, kestääkö lapsesi öljyt hyvin.

“Jäädytetty” savi, jossa on syötävää glitteripölyä

Erityisesti tytöt rakastavat yksinkertaisesti tällaista kotitekoista savea. Sitä kutsuttiin “Jäädytetyksi”, kuten saman nimisen jään kuningatar tunnetusta sarjakuvasta. Jäädytetty mallinnussavi on tehty jälleen erittäin helpoksi. Syötävä Kimalteleva pöly löytyy nyt erikoisleipomoista tai verkosta.

Tee maaginen tähtitaivaan mallinnussavi itse

Tee omia kimaltelevia kitti -ideoita

Kaikki mitä tarvitset “pakastetun” kitin valmistamiseen ovat:

 • Kattila ja puulusikka
 • Kulho, suola ja jauhot
 • Vesi ja muki
 • Ruokalusikka ainesosien mittaamiseen
 • Kasviöljy

Tästä videosta näet, kuinka helppoa on tehdä glitterikitti itse:

Näetkö sen tässä Jälleen kerran erittäin yksityiskohtaisesti kuvissa, kuinka voit valmistaa maagisen, kimaltelevan “pakastetun” taikinan itse.

Yritä ottaa lapsi aina mukaan valmisteluprosessiin. Tämä tekee mallinnuksesta itse tehdyn saven lisäksi hauskaa, mutta myös itse valmistelusta.

Anna pelin aloittaa alusta!

Tee savi pienillä kokkeilla ja harrastajilla

kotitekoinen muovailuvaha lapsille

värikäs kitti tee omia ideoitasi lasten pelejä

syötävä muovaus savereseptejä lasten leikkiä

Tee kitti itse sydämet paljetteja lasten leikkiä

lasten pelit tekevät ideoista kittiä itse

lasten pelit evästeiden leikkurilla

Lasten leikki -ideat tekevät kimaltelevasta kitistä itse

Pelaa itse tekemääsi taikinaa pikkulapsille

geometriset hahmot muovailulapsista

Pelaa taikinaa itse ja tee lastenpelejä

tee savea lasten kanssa ja leiki ideoita

Tee aromaterapian eteeriset öljyt itse mallintavalla savella

tee savi itse pikkulasten kanssa

sateenkaari ja mallinnussavi tekevät ideoita lapsille

hiekka lelut värikäs kitti tehdä lasten pelejä itse


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80