Tee suklaamallinnus itse – yksi yksinkertainen resepti, paljon hienoja ideoita

Kun olemme jo osoittaneet sinulle, kuinka helppoa on tehdä syötävää savea itse, haluamme paljastaa sinulle toisen käsityösalaisuuden tänään. Puhumme jostakin täysin herkullisesta, nimittäin: Kuinka tehdä mallinnussuklaa itse. Voit tietysti ostaa myös valmiita suklaamassoja, mutta et välttämättä tarvitse sitä, koska voit valmistaa sen itse muutamalla askeleella ja muutamalla resurssilla. Makusi ja tarpeidesi mukaan voit valmistaa kotimaista valkoista täysmaitoa ja tummaa suklaata. Ja miksei kaikki kolme kerralla? Tämä tekee kakun koristelusta tai juhlapuffetista vieläkin kauniimpaa ja kutsuvampaa. Mallinnussuklaata on helppo käsitellä kuin taikinaa, ja voit luoda siitä käytännössä mitä tahansa. Voit myös käyttää evästeitä tai jäätelömuotteja erilaisten mallien luomiseen. Tällä tavoin jopa lapset voivat liittyä mukaan ja mallintaa herkullisia hahmoja pääsiäistä tai joulua varten.

Ruusuja, jotka on valmistettu suklaan mallinnuksesta – todellinen klassikko

Valmista mallinnussuklaa täysmaidosta

Suklaamallinnukseen tarvitset:

  • Sokerijuurikassiirappi, glukoosisiirappi tai hunaja
  • Suklaakuorrutus halutulla tavalla

  • kaksi keskikokoista kattilaa
  • Sekoituslusikka

Ja niin se jatkuu mallinnussuklaalla:

Laita kattila ja peitekappale vesihauteeseen.

Joten suklaa sulaa hyvin hitaasti höyryn takia. Laita siirappi samalla tavalla toiseen kulhoon ja lämmitä vesihauteessa niin, että siitä tulee hieman nestemäisempi. Kun suklaa on täysin sulanut, lisää siirappi varovasti. Sekoita kaikki hyvin yhteen. Sakeus muuttuu ja suklaamassasta tulee hieman kiinteämpi. Tästä muodostuu hitaasti suklaataikina ja se erottuu hitaasti kulhon reunasta. Näin tiedät, että sinun on lopetettava sekoittaminen. Sitten täytät kaiken pakastepussiin. Paina sitten pussia alaspäin, kunnes se on sileä. On parasta antaa massan jäähtyä huoneenlämmössä noin 10 tuntia. Vaihtoehtoisesti: Voit myös laittaa suklaamassan jääkaappiin lyhentääksesi odotusaikaa.

Tee mallinnussuklaa itse valkoisesta kuorrutteesta ja sokerijuurikassiirappista

sokerijuurikassiirappi-valkoinen-suklaa-couverture-mix-model-chocolate-make-yourself

Sekoita suklaa paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä

Suklaamassamalli tummaa suklaata siirappilla

Voit myös säilyttää mallinnussuklaan kalvossa

Tee valkosuklaamalli itse

Mallinnussuklaa on jo käyttövalmis. Alussa se on kuitenkin melko kovaa ja sinun tulee vaivaa se hieman pehmeäksi. Älä huoli! Muotisavi ei tartu käsiin ja on aina helpompi ja helpompi käsitellä. Kauniita kukkia, hauskoja hahmoja, söpöjä pieniä eläimiä ja yksinkertaisesti kaikkea mitä tulee mieleen, voidaan mallintaa ”suklaataikinasta”.

Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita kauniiden ruusujen ja söpön Tedyn karhun valmistamisesta suklaamallinnuksesta:

Joten voit tehdä erikokoisia ruusuja

Tee suklaaruusuja itse mallinnussuklaalla

Lisävinkki:

Jotta suklaaruusut olisivat vieläkin kauniimpia, voit ripotella niitä syötävällä glitterpölyllä – kullalla tai hopealla – yksinkertaisesti upea!

Kun teet mallia kotitekoisella mallinnussuklaalla, kuka tahansa voi liittyä mukaan ja jopa välipalaa samanaikaisesti. Siksi erityisesti lapset yksinkertaisesti rakastavat tällaista käsityötä. Tehdä käsitöitä ja leikkiä yhdessä ja päästää luovuutesi vapaaksi!

Paljon suklaata ja hauskaa!

Upeita suklaa ruusuja kakun päälle

valkoiset ja tumman suklaan ruusut kakun koristeena

Koristele cupcake ruusulla, joka on valmistettu mallinnussuklaasta

Ohjeita tehdä ruusu itse suklaamallinnuksesta  Valmista mansikka -suklaaruusut itse

Mallinnus suklaa ruusuja mansikoita  Mallinnetaan suklaa -käsityöideoita pääsiäiseksi

kalamuotin mallinnus suklaaideoita  Tee malli suklaakakun koristelu itse suklaaruusuilla  Mallinnus suklaan tumman ruusun tinker

Tee ruusuja suklaamallinnuksesta itse    valkoisesta suklaasta valmistetut ruusut mallisuklaasta