Tee toukkia lasten kanssa – 37 helppoa käsityöideaa kevääseen

Me kaikki tiedämme amerikkalaisen lastenkirjailijan Eric Carlen upean kuvakirjan “The Very Hungry Caterpillar”. Se on valloittanut nuorten ja vanhojen sydämet vuodesta 1969 ja on yksi tämän genren suosituimmista. Kirja on käännetty monille kielille ja se kertoo pienestä toukosta, josta tulee lopulta upea perhonen. Erinomainen tapa opettaa lapsille tämä luonnollinen muodonmuutos. Jos ajattelet myös sveitsiläisen säveltäjä Peter Benaryn kuuluisaa lainausta, koko asiasta tulee syvä rohkaiseva käsite, jopa meille aikuisille: “Juuri sillä hetkellä, kun toukka ajatteli maailman loppuvan, siitä tuli perhonen . “

Käsinukke toukka tinker pahvista

tinker sormi nukke pahvi toukka

Ei ole turhaa, että toukat ovat suosittuja maalaus- ja käsityöaiheita. Varsinkin nyt keväällä voit tehdä lasten kanssa toukkia eri materiaaleista ja kertoa heille kauniita tarinoita. Pienten hienomotorisia taitoja edistetään leikkisästi, mutta myös heidän luovuuttaan ja mielikuvitustaan.

Alla on paljon alkuperäisiä ja hyvin yksinkertaisia ​​käsityöideoita.

Tee toukat paperista tai pahvista

toukka tinkiminen paperipahvilla

Käsityöt paperista tai pahvista ovat osa juhlaohjelmaa lapsille suunnatussa toiminnassa. Kun on kyse pikkulapsista, sinun ei tietenkään pidä jättää heitä ilman valvontaa. Kaikille lapsille suosittelemme erityisiä lasten saksia, jotka eivät ole niin teräviä, paperin ja pahvin leikkaamiseen. Kolme helpointa toukkakäsittelytekniikkaa ovat nämä, nimittäin toukka, jossa on paperiliuskoja, paperiympyröitä ja tyhjiä wc -paperirullia. Kaikkia näitä projekteja varten tarvitset vain:

  • värillinen rakennuspaperi, pahvi tai wc -paperirulla
  • Huopakynä
  • Viivain ja lyijykynä
  • Paperiliima
  • Lasten sakset / käsisakset
  • Nitoja
  • Googly -silmät
  • Putkien puhdistusaine, valinnainen
  • pieni lasi valinnainen

Lasin kaulalla voit piirtää pieniä ympyröitä ja leikata ne sitten pois

Caterpillar tinker paperista käsityöideoita lapsille

Jos pidät raitatekniikasta, leikkaa yksinkertaisesti suorakaiteen muotoisia värikkäitä raitoja ja liimaa tai nitoa ne yhteen kuten paperiseppeleillä. Eturaita on toukan pää ja tämä saa heiluvat silmät ja antennit.

Jos teet paperipyöriä, se on vieläkin helpompaa. Piirrät pieniä, värikkäitä ympyröitä lasin avulla. Kun olet leikannut nämä, liimaa ne yhteen kuten kuvissa näkyy. Paperiympyrä tulee päähän. Voit piirtää siihen silmät, suun ja nenän huopakynällä ja liimata siihen kaksi paperia. saattaa loppuun!

Taivuttamalla paperiympyröitä toukat voivat jopa seistä pöydällä

tinker paperi toukka

Teroitu toukka saa aivan erityisen ilmeen tyhjillä wc -rullilla

toukka tinker wc -paperirullista

Värikkäät paperisydämet, kimaltelevat putkenpuhdistusaineet ja vihreä väri näyttävät myös hyvältä. Anna lastesi luovuuden valloittaa!

Tee toukat munapakkauksesta

toukka tinker munapakkauksen kanssa

Munapakkaus on täydellinen moniin kierrätyskäsityöprojekteihin joka kausi. Kukkia, seppeleitä, hyönteisiä ja eläimiä on erittäin helppo luoda ja käyttää leikkimiseen tai koristeluun. Voit tietysti käyttää sitä myös erittäin nälkäisen toukan valmistamiseen. Mikään ei ole sen helpompaa.

Lapset rakastavat tehdä toukkoja munapakkauksissa

Tee nälkäiset toukat munapakkauksesta

Täällä vain munapakkaus leikataan nauhoiksi saksilla, jotka näyttävät jo toukoilta. Ei muuta kuin maalaamaan eri väreillä. Heiluta silmiäsi ja tunteitasi ja anna hauskojen toukkaiden kuivua.

Tässä käytetään myös putkien puhdistusaineita

caterpillar tinker kierrätysideoita munapakkauksesta

Voit myös leikata munakotelot yksitellen ja liimata ne yhteen niin, että ne ovat päällekkäin. Jos kaikki kupit on myös maalattu eri väreillä, tuloksena on upea toukkaprojekti.

Tee söpö nälkäinen valokuva -albumi

valokuva -albumi toukka tinker paperista

Entä luova valokuvalahja isoäidille ja isoisälle? Aika alkuperäinen käsityöidea, joka voidaan toteuttaa hyvin nopeasti muutamalla lapsikuvalla ja värikkäällä pahvilla. Tässä tapauksessa leikatut paperiympyrät ovat kiinni toisissaan sivulla ja niissä on valokuvia.

Tee pompomateriaaleja

söpö toukka näpertely pompoms

Pomponit on tehty DIY -toukoille. Sinun tarvitsee vain liimata ne yhteen ja varustaa heidät silmillä. Voit käyttää valmiita käsityöpomponeja sekä tehdä omat pompomit itse. Pompon toukat näyttävät hyvin omaperäisiltä vihreille paperiarkeille tai pyykkipaneille.

Voit vapaasti valita pomppien värit ja koon

pieni toukka tinker huopa pompoms

Voit kiinnittää värilliset toukat pyykkinapeilla lahjoihin tai verhoihin

pompom toukka näpertely pyykkipojat

Tee hauskoja sukka -toukkia

hauska toukka tinker sukkia

Sukkaeläimet tai käsinuket ovat aivan mahtavia! Useimmissa projekteissa, kuten täällä toukoissa, tarvitset vain pari vanhaa sukkia, kuumaa liimaa, hiusten kimmoisuutta, polyfilliä, googly -silmiä ja putkien puhdistusaineita. Täytä vain sukka puuvillavillalla ja muotoile se pienemmiksi, pyöreiksi paloiksi hiuslenkeillä. Kiinnitä tuntureita eteen, liimaa googly -silmät ja siinä kaikki!

Sukkien väreistä ja kuvioista riippuen upeimmat toukat voidaan luoda hetkessä

sukat toukka tinker lasten kanssa

Huopa on yhtä täydellinen jaloille ja tunteille

toukka tinker pois sukat

Tee alkuperäiset puutarhakoristeet itse

tee oma puutarhakoristeiden toukka

Voit myös tehdä hauska toukka tai useita niistä maalattuja kiviä. Nämä ovat uskomattoman alkuperäisiä katseenvangitsijoita jalkakäytäville ja puutarhan sängyille, jotka takaavat erityisen hyvän tunnelman. Muut käsityömateriaalit, kuten vanhat CD -levyt, levyt, tinapurkit ja puutarhatarvikkeet, ovat myös ihanteellisia DIY -puutarhan koristeluun.

Käytä vain mielikuvitustasi ja inspiroi sitä myös lapsiasi

Caterpillar Tinker CD -levyiltä

Hauskaa luomista ja onnea!

Caterpillar tinker tekee puutarhan koristeita itse

Toukkojen tekeminen lasten kanssa on myös hauskaa meille aikuisille

pompoms toukka tinker lasten ideoita

Vaahtomuovi on myös loistava materiaali toukoillesi

tinker vaahtomuovinen toukka

hauska toukka tinker vaahtomuovilla

Aivan kuten tuntui

toukka tinker huopasta

Tai luonnonmateriaaleja, kuten kastanjoita

toukka tinkiminen kastanjoista ja fimoista

toukka tinker kastanjoista tee wc -rullat toukka hauska toukka tinker sukkia tinker lemmikkipulloja toukka toukka tinker pullon korkit toukka tinkiminen pahvista ja putkenpuhdistusaineista caterpillar tinker pahvista ja pomponeista toukka tinker kiviikkunan koristeluun toukka tinker muna kartonki lolipops Caterpillar tinker maalaus lasten kanssa toukka tinkeri lasten kanssa paperista toukka tinker lasten kanssa kaulakoru nuudelit toukka tinker painikkeilla caterpillar tinker pompoms caterpillar tinker tee oma perhonen Caterpillar tinker syödä hedelmiä söpö toukka tinker cupcakes kierrätys caterpillar tinker muovikupit