Tee väärennettyä verta itse – lopullinen DIY -idea viime hetken Halloweenille

31 Paksu ja tumma tai melko kirkkaan punainen ja kirpeä – veri on yksinkertaisesti osa jokaista kammottavaa Halloween -koristetta. Koska se on erittäin ilmeikäs, sitä voidaan käyttää lähes kaiken äärimmäisen kammottavan ja pelottavan sisustamiseen – sisäänkäynti, kylpyhuone, seinät, kasvot ja vaatteet, ruokapöytä ja jopa Halloween -buffetin ruoka ja juomat. Vaikka voit ostaa väärennettyä verta monista käsityöliikkeistä ja muista erikoisliikkeistä paikallisesti tai verkossa, olisi erittäin helppoa ja todella nopeaa, jos teet väärennetyn veren itse. Toisin kuin voit odottaa, tarvitset vain muutamia ainesosia ja ilman ennakkotietoja tai taitoja.

Tee väärennetty verta itse: perusperiaate

Keinotekoisen veren oikean sakeuden salaisuus piilee usein jauhoissa tai maissitärkkelyksessä. Tämä johtuu siitä, että nämä elintarvikkeet sakeuttavat nestettä ja antavat sille paljon aidomman ulkonäön. Tähän lisätään vettä ja elintarvikeväriä, ja koko seos sekoitetaan perusteellisesti vispilällä. Voit lisätä muutama tippa sinistä ja jopa hieman keltaista punaiseen elintarvikeväriin. Tämä antaa sinulle erityisen punaisen sävyn, joka näyttää hyvin samalta kuin todellinen veri. Voit sitten säilyttää ja käyttää tällaista keinotekoista verta noin kolme päivää.

Voit käyttää jauhemaisia ​​elintarvikevärejä sekä nestemäisiä

Tee fake verta itse tärkkelys elintarvikeväri idea

Tämän perusreseptin lisäksi on olemassa lukuisia menetelmiä, joilla voit tehdä väärennettyä verta itse. Tänään jaamme kanssasi kaksi suosikkiamme. On olemassa kaksi syötävää väärennettyä verivaihtoehtoa. Ensimmäinen on herkullista valmistaa hunajalla ja toinen ei ole vain herkullista, vaan myös vegaanista. Tällä tavoin tuotettua väärennettyä verta voidaan käyttää pääasiassa silloin, kun ruoka ja juoma tulevat osakseen – lautasille ja lasille tai suun lähellä.

Voit jopa kaataa sen piirakoiden, kakkujen tai kuppikakkujen ja monien muiden herkkujen päälle ja luoda entistä epätavallisemman Halloween -tunnelman.

Entä veriset kyyneleet kammottavana Halloween -meikkinä?

Tee itse vinkkejä halloween -väärennetystä verestä

Tee väärennetty verta itse hunajalla

Tätä varten tarvitset:

  • kevyt hunaja
  • punainen elintarvikeväri
  • hyvin vähän sinistä elintarvikeväriä
  • Vaahterasiirappia tai vettä
  • hiukan jauhoja

Ja näin etenet:

 

Tee vegaaninen väärennetty veri itse

Vegaani Frieks, varo! Tämän yksinkertaisen muunnelman avulla voit valmistaa väärennettyä verta itse, joten voit helposti järjestää Halloween -koristeet. Koska se ei ole vain väärennös, vaan myös täysin vapaa eläinten kärsimyksistä. Joten mene eteenpäin!

Tätä varten tarvitset:

  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • vettä
  • punainen elintarvikeväri
  • Kaakaojauhe

Voit nähdä, miten kaikki toimii alla olevasta videosta!

 

Kuinka käyttää väärennettyä verta parhaiten?

Optimaalisen aidon vaikutuksen saamiseksi sinun tulee myös käyttää keinotekoista verta vastaavasti. Paras tapa tehdä tämä on oikeilla työkaluilla. Valittavana on harjoja, sieniä, suihkepulloja ja jopa kastelukannuja tai kauhoja, riippuen koristelusta esineestä ja projektista. Pohjimmiltaan sääntö pätee: tarkempien elementtien, kuten veristen kyyneleiden, nenän, suun tai kurinalaisen viillon, käyttöä varten on käytettävä paksua väärennettyä verta. Ja päinvastoin suuremmille alueille, kuten pöytäliinat tai matot, jotka haluat tehdä pelottaviksi. Ohut sakeus on sopivampi.

Tee väärennettyä verta itse ja tarjoa enemmän kauhua Halloweenille

Kun olet valmistanut tyydyttävän määrän väärennettyä verta, voit siirtyä todelliseen työhön. Nyt on kyse kekseliäisyydestä ja mielikuvituksesta. Seuraavilta riveiltä löydät myös alkuperäisiä sisustusideoita ja vinkkejä siitä, miten voit luoda pelottavan Halloween -tunnelman kotona.

Kärki: Sideharsot tai muu väärennettyyn vereen kastettu kiekko-ohut materiaali sopivat esimerkiksi täydelliseksi pöytäliinaksi Halloween-buffetille tai portaiden, sisäänkäynnin ja seinien koristeluun. Tällä tavalla saat vieraasi vapisemaan alusta alkaen hyvin pienellä vaivalla ja annat juhlatunnelmaan erehtymättömän harmaan sävyn.

Tee väärennettyä verta itse ja koristele se kaikkeen Halloweeniin

tee väärennettyä verta itse halloween -sisustusideoita

Pelottava sisustusidea: Voit tahrata toisen kätesi ja toisen jalkasi väärennetyllä verellä jättäen verisiä jälkiä sinne tänne. Paras tapa tehdä tämä on käyttää vanhoja lakanoita, pöytäliinoja, paperivalaisimia tai suihkuverhoja ja pyyhkeitä, jotka voit ripustaa kylpyhuoneeseen juuri niin kuin ennen Halloween -juhliasi. Vanha eurolava puutarhassa sisäänkäynnin edessä, jossa on väärennettyä verta, lisää draamaa ja saa kaikki tuulelle kauhufestivaaleille.

Voit edelleen lisätä kammottavia kirjeitä, joissa on väärennettyä verta, paperivalaisimiin

paperivalot halloween -koristelu tekevät väärennetyn veren itse

Ei … mikä näyttää väärennetyltä vereltä, on vain punaista kynttilävahaa!

DIY Halloween -sisustusideat tekevät väärennetyn veren itse

Paljon pelottavia asioita voidaan tehdä väärennetyllä verellä! Voit ja jopa pitää koristella Halloween -buffetin väärennetyllä verellä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Paksu väärennetty veri on ihanteellinen lasin reunojen koristeluun

väärennetty verta tee omia halloween -sisustusideoita

Katso kaikki kauheat sisustusideat kuvagalleriastamme ja hanki runsaasti veristä Halloween -inspiraatiota!

Väristä kanssamme ja juhli kauniisti!

Toimittaja toivottaa hyvää Halloweenia!

Monet makeat hedelmähillot ovat myös täydellisiä väärennetyksi vereksi

Tee halloween -kakkuja itse

Kammottavat Halloween -jälkiruoat, jotka on valmistettu väärennetystä verestä

Halloween -jälkiruokaresepti tekee väärennetyn veren itse

tee oma väärennetty halloween -keitto

Tee omat väärennetyt halloween -kuppikakut

Tee fake blood itse vampyyri -cocktail -idea

Hyvää Halloweenia!

Tee vapir meikki väärennetyn veren itse