Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse – miten voit virkistää ulkoaluetta

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse raidallinen lattia vihreä sininen jakkara nojatuoli

Värikkäitä ideoita takapihalle

Onko sinulla takapiha ja haluatko sen olevan kiinteä osa kodin sisustusta? Jos näin on, lue eteenpäin, koska seuraavat ideat voivat olla sinulle suureksi avuksi.

Raidat jalkojen alla

Onko sinulla aika kulunut vinyylilattia?

Ehkä sitten voisit muuttaa sen upeaksi ulkoalueeksi? Käännä pinta ympäri, maalaa haluamaasi sävyyn. Varmista, että käytät väriä, joka sopii täydellisesti ulkoasuun.

Varjot – tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Värikäs puutarhakoriste lattia betoni puiset sohvat sohvapöytä päivänvarjo

Anna aurinkosuoja tyylikkäästi. Kaunista takapihaasi sateenvarjolla, joka edistää hauskaa värimaailmaa.

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse – huolettomia kuvioita

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse heittää tyynyjä värikkäitä raitoja puu tuolit

Varmista huonekalujen ja tarvikkeiden yhtenäinen ulkonäkö käyttämällä niitä valitsemallasi yhtenäisellä väripaletilla. Valikoima huonekaluja hitsaa kaiken yhteen istuinalueella, kun kaikki yksityiskohdat ovat raidallisia. Ulkoalueella oleva matto takaa tasaisen ulkonäön.

Helppoja ratkaisuja

Värikäs puutarhakoriste vaaleanpunainen puutarha penkki puu kasvi ruukut

Värilliset istutuskoneet ovat yksinkertainen tapa kirkastaa huoneesi. Joten voit vapaasti yhdistää monia värejä, kokoja ja materiaaleja.

Video: pihan valaistus on tehty helpoksi

Katso tämä video ja opit asentamaan hämärän valaistuksen ja auringon maisemavalot iltapäivällä.

Väri pään yläpuolella

keinu kuisti kukkaruukku keraaminen koira rottinki nojatuoli

Lisää kalusteesi syvyyttä tekemällä terassin katosta kontrastivärinen. Vaikka olisit tekemässä yksinkertaista muutosta, tämä edustaa ainutlaatuista värin rikastumista..

Etuoven tyyli

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse koristelu puutarhapihan sisäänkäyntiovi punainen

Laita värillinen vivahde talosi läpi tekemällä se elämäystävällisessä sävyssä. Etsi sävy, joka sopii hyvin kotisi arkkitehtuuriin. Täällä olet valinnut mehukkaan punaisen, joka yhdessä merivaahdon kanssa luo loistavan yhdistelmän.

Vastaavat värit

värisuunnittelu violetti kukkatyyny Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Katso pihasi kukkia ja kasveja värillisen inspiraation saamiseksi. Käytä löydettyjä sävyjä täyttääksesi terassisi lisävarusteilla. Violetit tyynyt sopivat hyvin lähellä olevien ruukkujen kukkiviin väreihin.

Leiki kuvioilla

rottinki ulkokalusteet setti sohva

Värien lisäksi kuvioita voidaan käyttää myös elävöittämään ulkoaluetta. Tuo kuvioita ulkoillesi samalla tavalla kuin ulkoa.

Sävyjä, joita voit käyttää

laterinen Tee omat värikkäät puutarhakoristeesi siniset metallituolit valkoiseksi keltaiseksi

Maalaa ruokapöydän tuolit kirkkailla sävyillä. Kuluneet pinnat ja rohkeat lisävarusteet lisäävät henkilökohtaista viehätystä avoimessa oleskelutilassa.

Keskity väriin

pallooranssi nojatuolin väri kiilto Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Piristä ulkoaluetta koristeellisilla värillisillä lisävarusteilla. Katso nämä puutarhaveistokset, ruusupallot ja aksenttihuonekalut. Sinä ja aksenttihuonekalut voisit piristää huonetta värilläsi.

Väritä etukäteen

värikäs sisäänkäynti musta jalusta kasveja

Takapihat ovat erittäin suosittuja värillisissä ratkaisuissa. Mutta voit myös piristää terassia edessä tällä tavalla. Käytä värillisiä kasvisäiliöitä tai jopa kirkkaasti varjostettua huonekalua.

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse – leikkaa mattoja

jakkara matto pieni parveke veranta istutuskoneet Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Harkitse erilaisia ​​vaihtoehtoja ulkomatoille, jotta ne näyttävät mukavammilta. Näitä voi nyt ostaa monessa eri värissä ja koossa. Ne näyttävät sisäpuolelta aivan kuin matot, mutta kosteus, aurinko ja muut ulko -olosuhteet eivät vahingoita niitä.

Syö iloisten sävyjen ympäröimänä

pöytäliina katos nojatuoli rottinki

Raikkaassa ilmassa syöminen voi olla vieläkin kauniimpaa värillisellä pöytäliinalla. Tämä antaa ruokasalille erityisen houkuttelevan kosketuksen.

Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse – kauniita kankaita

värit pergola Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Voit sisustaa ulkotilan pääasiassa kankailla. Täällä terassi on sisustettu melkein kuin olohuone. Ulkoalueelle sopivat kuviot peittävät muhkeat tyynyt ja puurakenne toimii suojana ja suojana tuulelta. Ripustuspaneelit muistuttavat ikkunoita. Aksentit, kuten lyhdyt ja koristetyynyt, täydentävät ulkoasua.

Seinätaidetta ulkona

Kukkaruukku roikkuu monivärisiä savimaalattuja kasveja

Haluatko tehdä ulkoalueesta värikkäämmän? Sitten voit varustaa tällaisen aidan vanhoilla kasvisäiliöillä. Pienillä korjauksilla ja hieman maalilla ne näyttävät uusilta. Ota yhdeksän terrakotta maljakoita ja maalaa pohja. Ripottele ne sitten hieman maalilla. Merkitse ruudukkorakenteeseen paikat, joihin ruukut on kiinnitettävä, ja kiinnitä ruukut niihin. Tuo ruukkujen kiinnittämiseen aidalle erityiset rakenteet ja aseta ne päälle. Täytä jokainen värikäs ruukku tuoreilla yrteillä.

Värilliset aksentit

värit metalli puutarhatuolit riippumatto Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Lisää hieman väriä ulkoalueelle, jossa ihmiset nauttivat istumisesta. Tässä tapauksessa vihreät, vaaleanpunaiset ja oranssit metallituolit tulevat todella omiin.

Syöminen pihalla

violetti lasi ovi ruokapöytä puutarha penkki lyhdyt

Täällä koemme kauniit sini-violetit ranskalaiset ikkunat, jotka antavat pihalle erittäin värikkään luonteen. Koska se on talon keittiön vieressä. Siksi yksinkertainen piknikpöytä on täydellinen ruoan valmistamiseen siellä.

Mökin viehätys – tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

puutarhavaja kukat vyöruusu kattoovi ikkuna Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Se oli luultavasti puutarhavaja ennen. Tämä on luultavasti saanut täysin uuden värin ja pyöristetyt rosoiset reunukset. Ennen kuin aloitat, lisää kerros tai kaksi vesipohjaista maalia, jolloin luova idea kestää pidempään.

Ihania yksityiskohtia

Tämän kaltaiset käsinmaalatut aiheet, jotka esittävät kasvitieteellistä luonnetta, ovat loistava tapa piristää ulkoasua.

Hienoja postauksia

puutarha -aita sininen vihreä maalatut kasvit kukat

Erota puutarha muusta pihasta kauniilla aidalla, kuten tämä. Kirkkaat vihreät ja siniset vivahteet erottuvat ruohon ja kasvien taustalla. Aita on värillinen riippumatta siitä, mistä näkökulmasta katsot sitä.

Juhlatunnelma

metallinen vihreä puutarhatuoli sininen sohvapöytä kukat

Metalliset huonekalut ovat yleensä halpoja ja antavat puutarhalle tai sisäpihalle oman yksilöllisen luonteensa. Juomavaunu odotti käyttöä. Sen neljän järven alue on aina helppokäyttöinen.

Värillinen lähestymistapa

oranssi verhot sohva kukka maljakko tyynyt Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse

Voit yleensä aloittaa pihan talon värikkäällä sisustuksella. Vihreää taustaa vasten erottuvat oranssit aksentit, kuten heitotyynyt, roikkuvat kankaat ja ylisuuri sänky. Ruukuista löytyy myös puusta ja kasveista valmistettuja kynttilänjalkoja. Kaikki nämä varmistavat luonnollisten elementtien hallitsevuuden suunnittelussa. On paljon istuimia ja monitoimipöytiä. Tällainen piha on juuri oikea paikka nauttia aurinkoisista päivistä.

Kuinka värikäs pihasi voi olla? Mikä näistä ajatuksista ” Tee värikkäitä puutarhakoristeita itse “Voisi auttaa sinua maustamisessa?