Terveiden hiusten ylläpito – rosmariinin ihmekasvi

hiusten terve hoito rosmariiniöljy hiustenhoito

Säilytä terveet hiukset rosmariiniteellä

Tunnetko rosmariinin ominaisuudet hyvin? Miljoonat ihmiset arvostavat sitä suuresti ja käyttävät rosmariinia paljon ruoanlaitossa. Sillä on myönteinen vaikutus terveyteemme.

Rosmariinin hyvin käytännöllisten käyttötarkoitusten kotitaloudessa sanotaan myös olevan hyvin tunnettuja, kuten koiden pitäminen loitolla.

Rosmariinia käytetään myös kosmetiikassa. Koska sillä on myös erittäin hyvä vaikutus ihoomme. Rosmariini suojaa hiustenlähtöltä, hilseeltä ja tekee hiuksista eloisampia.

Haluatko siis ravita hiuksiasi rosmariinilla? Tähän on monia tapoja.

Rosmariinitee voi myös auttaa paljon

hiustenhoitotuotteet rosmariini

Mutta paras asia on luoda voide itse. Näin teet tämän ….

Valmista rosmariinivoide

Ota kaksi kourallista rosmariininlehtiä ja laita ne kattilaan veden kanssa. Keitä noin 10 minuuttia. Anna sitten teen hautua noin 15 minuuttia. Rosmariiniteesi on nyt valmis!

Ensin sinun on seulottava tee ja vasta sitten levitettävä se hiuksiin. Pese tämän jälkeen hiukset shampoolla ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Rosmariini voita

Voit myös hoitaa itsesi terveenä rosmariinista valmistetulla voilla. Ota vähän tuoretta kasvia ja vatkaa se paineella. Sitten saat jalostetun rosmariinin pullossa ja kaadat siihen oliiviöljyä. Pullon tulee pysyä pimeässä ja kylmässä huoneessa. Hiero päätä muutamalla tipalla tätä seosta.

Rosmariini oliiviöljyssä

hiusten terve hoito rosmariini oliiviöljy

Rosmariini puutarhassa

Onko sinulla todella puutarha?

hiusten hoito terve rosmariinipuutarha

Sitten voit kasvattaa tätä Välimeren kasvia siellä. Joten voit aina pitää itsesi terveenä näiden kahden tai muun reseptin kanssa rosmariinilla.

Aloitetaan perustiedoista. Rosmariinin kukinta -aika on huhtikuusta kesäkuuhun. Sen lehdet kuivuvat talvella. Suurin saavutettava korkeus on noin 1,5 metriä. Rosemary pitää erittäin aurinkoisista ja kuivista istutuspaikoista. Ihanteellinen paikka on myös suojattava tuulelta.

Sinun on kasteltava harvoin ja mitattuina määrinä. Varo, että rosmariini on kasvi, joka ei siedä matalia lämpötiloja. Siksi sinun pitäisi parhaiten hoitaa niitä kukkaruukussa. Joten voit siirtää sen helposti sisälle, jos ulkona tulee liian kylmä. Paras lämpötila olisi noin 10-12 astetta. Rosmariinikasvi kestää jopa -5 astetta. Keväällä ja kesällä kasvi on sijoitettava suojattuun paikkaan.

Rosmariini leviää pistokkaiden kautta

hiusten hoito terveet pistokkaat rosmariini

Se on siirrettävä uuteen säiliöön kahden vuoden välein. Olisi toivottavaa, jos rosmariini siirrettäisiin uuteen astiaan. Ei tarvitse lannoittaa.

Miten muuten voit pitää itsesi terveenä rosmariinilla?

Lopuksi luetellaan joitain suuria rosmariinin terveydenhuollon etuja. Sitä voidaan käyttää säilöntäaineena useille tuotteille. Aivojen työtä edistetään, muisti paranee, se parantaa päänsärkyä, vatsavaivoja, hermoston häiriöitä, matalaa verenpainetta. Voit myös käyttää rosmariinia ihon arpia parantamaan. Jos sinulla on vilustuminen, suositellaan inhalaatioita rosmariinilla.

Hieno eteerinen öljy, joka on valmistettu rosmariinista

hiusten terve eteerinen öljy

Sininen rosmariinin kukka

hiusten hoito terve rosmariinin kukka

Kuivattu rosmariini

hoitaa terveitä hiuksia kuivattua rosmariinia

Luonnonkosmetiikkaa rosmariinilla

hiustenhoito terveellistä rosmariinikosmetiikkaa

Rosmariini – tuore kasvi

hiusten terve hoito rosmariinikasvi

Tuoreet lääkekasvit

hiusten hoitoon terveellisiä rosmariinireseptejä

Viileä juoma kuumana kesänä

hiustenhoito terve rosmariini kesäjuoma

Tyylikäs rosmariinipaketti

hiusten terve hoito rosmariinipaketti

Lääkekasvit ruukkukasveina

hiustenhoito terve rosmariini ruukkukasvi