Uima -allas puutarhassa – pitäisikö sen olla vain unelma?

Ilman lisäviivettä, kesällä eniten keskusteltu aihe on vapaa -aika! Olet varmasti samaa mieltä, eikö? Osa siitä on epäilemättä aihe “Vapaa -aika omassa puutarhassa”, johon kuuluu uinti ja uiminen. Tietenkin voit käsitellä tämän aiheen eri puolia, mutta tänään haluamme keskittyä tiettyyn aiheeseen. Kuten aina, olemme käytännössä edelläkävijöitä ja annamme sinulle hyödyllistä tietoa ja taitavia temppuja uima -altaan rakentamiseen itse. Tällä kertaa saat realistisen rakennusohjeen liitteenä olevista dioista ja videosta. Jos päätät rakentaa sen itse, voit ensinnäkin säästää paljon rahaa ja toiseksi nauttia valtavasta uimisesta koko kesän. Monta vuotta!

Vietä miellyttäviä tunteja omalla uima -altaalla puutarhassa

uima -allas puutarhassa rakentaa omia ideoita ja vinkkejä

Olemme sitä mieltä, että oman puutarhan uima -allas ei voi enää olla vain toteutumaton unelma. On korkea aika ymmärtää se. Joten, kääri hihat ja ryhdy töihin! Pian sinulla on viileä vesi kuumina kesäpäivinä ja todellinen hyvinvoinnin keidas ulkona.

Valmistaudu rakentamaan uima -allas itse

On monia hienoja tapoja tutkia, miltä uima -altaan pitäisi näyttää omassa puutarhassa.

Täällä jokainen veden ystävä voi valita useista malleista ja löytää sopivimman ilmaisen puutarha -alueensa mitoille. Määritä ensin haluamasi uima -altaan muoto ja koko ja mene sitten yksityiskohtiin. Haluatko pyöreän, puoliympyrän tai neliön muotoisen uima -altaan ja kuinka syvä sen pitäisi olla? Jos haluat uida muutaman kierroksen aamulla ja illalla, sinun kannattaa valita suurempi uima -allas, noin 8 x 1,5 m. Jos teet omia asioita, tämä tarkoittaa paljon työtä, hikistä ja parhaimmillaan rasittava. Edellytämme hyviä DIY-taitoja ja paljon itsekuria. Kuinka muuttaa tällainen projekti todellisuudeksi, voit katsoa seuraavan videon.

Voit myös saada yksityiskohtaisia ​​ohjeita uima -altaan rakentamisesta itse liitteenä olevista dioista.

Jos noudatat näitä rakennusohjeita vaihe vaiheelta, sinulla on ilo saada oma puutarha -allas muutaman viikon kuluttua.

Halvempi vaihtoehto olisi valita esivalmistettu uima -allas

Tietenkin on olemassa helpompia tapoja hemmotella itseäsi uima -altaalla omassa puutarhassa. Monien talojen ja puutarhojen omistajien suosima vaihtoehto on valita esivalmistettu uima -allasmalli. Tämä säästää paljon työlästä työtä, mutta itse kaivettu kuoppa on joka tapauksessa pakollinen. Valmis allas upotetaan tähän toimituksen jälkeen. Lisätehtävät ovat jälleen sinun vastuullasi, kuten vastavirtajärjestelmän asentaminen, vedenalaisen valaistuksen ja vastaavien asentaminen, mutta ne eivät vie paljon aikaa. Tämä tarkoittaa, että muutamalla askeleella pääset unelmiesi uima -altaalle!

Nyt on aika suunnitella eteenpäin ja toimia rohkeasti!

Tee ja koristele oma uima -allas puutarhassa

Kuten juuri näit, uima -altaan rakentaminen itse on aina vakava ja vastuullinen projekti. Mutta jos teet sen onnistuneesti, olet ylpeä itsestäsi ja mestariteoksestasi. Tämä on myös hyvä sijoitus, koska tällainen järjestelmä voi palvella sinua uskollisesti monien vuosien ajan ja antaa mielesi vaeltaa joka kerta uidessasi!

 Tällainen rakennusprojekti on aina otettava erittäin vakavasti

uima -allas rakentaa tyylikäs uima -allas itse

Ja jos haluat rentoutua ulkona, suoraan veden päällä, rauhassa ja yksinäisyydessä, voimme tehdä sen Luonnollinen lampi suositella. Se on ehdottomasti vaihtoehto uima -altaalle. Oletko epävarma juuri nyt? Kyllä, se on täysin ymmärrettävää, koska altaiden suhteen olet aina hemmoteltu valintasi suhteen. Tämä tarkoittaa vain sitä, että asetat prioriteetit ensin ja aloitat sitten projektisi toteuttamisen.

Erikoismyymälöistä löydät erilaisia ​​malleja moderneista ulkouima -altaista

Rakenna uima -allas puutarhaan rentoutumiseen kesällä

 Varmista ensin talous ja ota sitten ensimmäinen askel!

Rakenna uima -allas itse ja valitse oikea paikka puutarhassa

ideoita uima -altaalle jännittäviä tunteja varten puutarhassa

Uima -allas DIY -ideat uima -altaalle luovat elävän keitaan


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80