“Vanhojen muuttaminen uusiksi huonekaluiksi” – Huonekalujen kierrättäminen on hauskaa ja hyvää ympäristölle

Jokaisella huonekalulla on oma viehätyksensä, varsinkin jos se on ollut olemassa muutaman päivän ajan. Voit varmasti ostaa uuden huonekalun milloin tahansa, jos vanha hyvä pala ei enää toimi, mutta vanhan huonekalun karisma ja ainutlaatuisuus on korvaamatonta.

Sinun ei välttämättä tarvitse erota hyvästä kappaleesta heti, vain siksi, että se saattaa näyttää ikänsä ja näyttää kuluneelta. Vanhoja huonekaluja, kuten tuoleja, pöytiä, kaappeja ja penkkejä, voidaan helposti käyttää täysin uusien mestariteosten luomiseen vain muutamalla liikkeellä ja kätevyydellä. Vanhojen huonekalujen piristäminen ei ainoastaan ​​luo tilaa luovuudelle, vaan on myös erittäin ympäristöystävällinen.

" Huonekalut vanhoista " – Ripaus antiikkia

DIY -ideoita vanhoista huonekaluista

Vanha puinen keittiönpöytä, jossa pidettiin mukavia perhejuhlia, päivittäinen aamiainen ja lapset leikkivät. Sen pinta on naarmuuntunut ja maali hauras. Se ei kuitenkaan ole kaukana huonekaluista, jotka olisi hävitettävä. Entä kokonaan uusi maalikerros? Erityisesti puupöydät ovat ihanteellisia kääntämään ne takaisin huoneen katseenvangitsijaksi muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Kun se on maalattu, pinta voidaan hioa hiomakoneella ja puun luonnollinen jyvä näkyy jälleen. Jos otat nyt hengittävän valkoisen lasitteen, maalaa pöytä huolellisesti, anna maalin kuivua, se näyttää jo uudelta.

Voit piristää kokonaisuutta maalaamalla sen uudelleen kevyesti uudelleen tällä värillä, antamalla sen kuivua ja hiomalla nyt ensimmäistä kerrosta hiomapaperilla (suunnilleen) pöydän kaikkiin kulmiin ja reunoihin ja halutessasi kevyesti pinta. Tämä antaa pöydälle hyvin erikoisen asun ja ripauksen antiikkia. Tietysti voit tehdä saman, ja Rakenna huonekalut itse, joita myöhemmin käsitellään samalla tavalla ja jalostetaan vastaavasti. Kalkitus- tai mattavalkoinen maalaus ja hionta on jälleen erittäin helppoa ja erittäin ympäristöystävällistä, jos käytät vain hengittävää maalia ilman liuottimia, mikä näyttää myös parhaalta täällä.

Tee itse -ideoita vanhoista uusiin huonekaluihin

Vanha tuoli – uusi istuin

Erityisesti puiset tuolit osoittavat nopeasti ensimmäiset käytön merkit, kun niitä käytetään paljon. Jalat heiluvat, selkänoja on löysä tai käsinojan ja istuimen ruuvit löystyvät jatkuvasti. Useimmissa tapauksissa et kuitenkaan pidä väristä tai istuin on hyvin kulunut. Tässäkin auttaa uusi maalikerros, ruuviliitokset voidaan uusia ja selkänoja voidaan liimata uudelleen tietyissä olosuhteissa. Istuimen ulkokuori voidaan yleensä irrottaa helposti, sitten etsit uutta kangaskuviota, leikkaa se niin, että se mahtuu hieman ylimääräiseen istuimeen, ja kiinnitä kankaan reunat tylppällä veitsellä tai vastaavalla istuimella. Jos pistorasiaa ei ole, kangas voidaan kiinnittää myös erityisillä verhoilu niiteillä. Ja jokaisesta tuolista tulee ehdoton suosikkipaikkasi.

Euro -lava -vuode – huonekalut vanhoista

Huonekalut vanhoista uusiin lavoista

Eurolavat huonekaluna

Penkkeistä oleskelutiloihin ja rentoutumiseen sänkyyn. Lähes mitä tahansa huonekalua voidaan käsitellä eurolavoilta. Kuormalavojen vakiokoot mahdollistaa erittäin helpon työskentelyn ja leikkaamisen, ja vaikka lavat ovat hylly tai lipasto, nämä kuormalavat ovat todellisia nopeasti muuttuvia taiteilijoita. Jos esimerkiksi otat neljä kuormalavaa päällekkäin, päällystä ne kevyellä, hengittävällä, kirkkaalla lasitteella ilman liuottimia tai millä tahansa värillä, sinulla on aivan ihana lipasto hetkessä. Aseta vain leikattu puulevy tai lasilevy pintaan ja kiinnitä se paikalleen. Kuormalavojen vastaavat aukot toimivat laatikoina, nyt sinun on vain etsittävä säännöllisesti sopivia laatikoita (suurikokoista jätettä jne.), Ja sinulla on erittäin ainutlaatuinen ja viileä lipasto jokaiselle alueelle.

Huonekalut vanhoistaSuunnittele vanhat huonekalut uudelleen

Suunnittele vanhat huonekalut vanhoista uusiksi

Huonekalut vanhoista

Tee vanhoja tuoleja vanhoista huonekaluista

tehdä uusia huonekaluja vanhasta