Alkuperäiset DIY -maljakot – täydellinen kaunis kukkakimppu

alkuperäiset DIY-maljakot, pienet ja päärynän muotoiset, turkoosi lähikuva

Alkuperäiset DIY -maljakot

Jos sinulla on koskaan ollut ilo saada tuore kukkakimppu, tiedät kuinka erityistä se on. Seuraavan kerran, kun haluat saavuttaa jotain näiden kukka -kauneuksien säilyttämiseksi, näytä ne jollakin näistä DIY -maljakoista.

Sensaatiomainen raidat

Tuo hiukan kipinää elämääsi tämän vuokrattavan DIY -maljakon avulla.

alkuperäiset DIY -maljakot, joissa on vaaleanpunaisia ​​ruusuja

Käytä maalarinteippiä nauhojen osassa ja maalaa ne valitsemallasi värillä. Kerros, jossa on toinen kerros metalli- tai kimaltelevaa lakkaa ylelliseen viimeistelyyn. Vaikka kulta ja hopea ovat klassisia värejä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen, voit helposti käyttää vaaleampia sävyjä suuremman lausunnon tekemiseen.

Tämä Julien Coordinately Yoursin tekemä DIY on täydellinen merenkulun suunnittelun ystäville.

alkuperäiset DIY -maljakot, jotka on kääritty karkealla köydellä

Muuta yksinkertainen lasimaljakko käärimällä köysi sen ympärille ja kiinnittämällä se kuumalla liimalla. Tämä maljakko olisi upea keskipiste tai kesäinen osa sisustustasi.

Nauha on ehdottomasti tärkeä muunnettaessa maljakkoa.

alkuperäiset DIY -maljakot hieno lasipullo, jossa raidat pehmeissä väreissä

Mutta tahmeat leikkeet voivat toimia myös suunnitteluelementteinä. Tämä Schöne Fraun maljakko luo koristeellisen nauhan luodakseen sekä hienostuneen että hienostuneen maljakon. Pastellivärit ovat ihana lisä vauvan suihkuun tai sunnuntaibrunssiin, ja sävyt ovat kotona kesäjuhlien aikana.

Edulliset lasimaljakot ovat loistava kangas uuden taideteoksen luomiseen.

alkuperäiset DIY -lasimaljakot, joissa on chevron -kuvio

Tämä Tiffany of Offbeat and Inspiredin opetusohjelma näyttää, kuinka muutama yksinkertainen säätö voidaan luoda upeaseen muotoiluun. Eristä muotoilu teipillä ja maalaa paljastettu lasi valitsemallasi värillä. Vedä nauha hitaasti pois maljakostasi paljastaaksesi sen. Täytä ne kukilla ja nauti DIY -projektistasi!

Väriin upotettu

Lisää Amy of Mod Podge Rocksin projektiin kotiisi trendikäs ilme.

alkuperäiset DIY -maljakot meren ja tulppaanien sävyissä

Ombre läpäisee DIY: t kaikkialla sen raikkaalla värillä ja kyvyllä sopia mihin tahansa tyyliin. Pehmopaperin kerrostaminen luo syvän värisen vaikutelman, joka on upea valonlähteen vieressä. Sininen väripaletti jäljittelee veden ulkonäköä, mutta vihreä näyttäisi myös hyvältä. Se laajentaa kukkien varren vihreyttä ja auttaa tekemään hämmästyttävän näytön.

Maalaus on nyt helpompaa tämän Heather ofin tekemän DIY: n avulla Whipperberry.

alkuperäiset DIY-maljakot, pienet ja päärynän muotoiset, turkoosi

Kasta, kuivaa ja nauti, se on niin helppoa! Koska muotoilu on yksinkertainen, sinulla on mahdollisuus esitellä ainutlaatuinen maljakko. Joten kun sinulla on mielenkiintoinen muotoinen maljakko, vedä se ulos ja anna sille uusi hihna. Saat pian uuden kappaleen.

Odottamaton muotoilu

Kun hehkulamput on tarkoitettu roskakoriin, ne ovat nyt DIY -kohtauksen painopiste.

alkuperäiset diy -maljakot, jotka on valmistettu suurista hehkulampuista, ovat hyvin epätavallisia

Seuraa Mandan ja Mike of Merry Thoughtin esimerkkiä – he muuttavat palanut hehkulamput tyylikkäiksi mestariteoksiksi. Nämä maljakot näyttävät upeilta ja roikkuvat langalla, joten sekoita ja yhdistä ja luo minigalleria.

PVC -putki on erittäin monipuolinen DIY -maailmassa.

alkuperäiset DIY -maljakko -valokuvat yksityiseen kosketukseen

Viinitelineistä kenkähyllyihin tämä olennainen saa tyylikkään näillä Davidin maljakoilla Mod Podge Rocksissa. Tämä projekti voi olla tilaisuus matkustaa ajassa taaksepäin.

Tämä Fab You Blissin Stephanien tekemä DIY vie kierrätyssuunnittelun aivan uudelle tasolle.

alkuperäiset DIY -maljakot pikkukivimosaiikilla

Sirusta voi tulla maalaismainen rock -keskipiste, jossa on pieniä kiviä ja laastia. Tämän projektin luonnollisemman ilmeen vuoksi älä kiillota ruusukimppua ja valitse erilaisia ​​luonnonkukkia tai seka -asetelmia – niin viehätys säilyy.

Nautitpa kukista erityistilaisuuksissa tai teet niistä päivittäisen nautinnon elämässäsi, täydennä kimppusi kauneutta mukautetulla, itse tehtyllä maljakolla. Aloita siis jo tänään! Onko sinulla jokin projekti mielessä? Kerro meille siitä alla olevissa kommenteissa.

Antiikkinen ilme celadon vihreänä

alkuperäinen diy maljakot celadon vihreä antiikki näyttää