Tee viileä kangaskuvagalleria itse – koristele seinät omilla muistoillasi

viileä kangaskuvagalleria tee itsellesi valo kynttilöistä

Tee viileä kangaskuvagalleria itse – koristele seinät henkilökohtaisilla muistoilla

Vesi. Maaliharja. Kangas. Muutama työkalu ja voit tehdä omia kauniita koristeita. Kaikki tämän projektin komponentit löytyvät paikallisesta käsityökaupastasi, jos sinulla ei ole sellaista.

Tämä projekti koskee jotain, jota me kaikki tarvitsemme.

 Kaikilla on se. Kaikki haluavat sitä enemmän. Innovaatioita kehitetään niin, että ne kestävät. Silti kun saamme sen, näyttää edelleen siltä, ​​että tuhlaamme sen ja menetämme sen. Vaikka se on näkymätön käsite, siitä on niin paljon todisteita niin monella tapaa koko elämän ajan. Aurinko, kasvomme, uskomuksemme, tekniikka ja lista jatkuu. Joskus pystymme kaappaamaan tämän petollisen olennon vain kameran linssin läpi.

 Tee kauniita, tehokkaita kangaskuvia itse muutamalla askeleella

Viileä kangaskuvagalleria itse saa lapset nauramaan

Mutta entä jos voisimme suunnitella oman kangasgallerian kotona käyttämällä muutamaa perusmateriaalia ja muuttamalla talomme paljaat seinät aikamaisemiksi, jotka mahdollistavat päivittäiset retket aikakoneella.

Tee viileä kangaskuvagalleria itse

 Tässä on katsaus kuinka suunnitella oma aikakoneesi taidegallerian muodossa. Tämän projektin päähenkilö on mielikuvitus. Jos noudatat kaikkia alla olevia ohjeita, sinulle näytetään kaunis kuva, mutta voidaksesi hyödyntää aikakoneemme kaikki edut, sinun on vaihdettava mielikuvitus HIGH -tilaan, jotta voit lisätä puuttuvat äänet, tuoksut ja muut komponentit, jotka meiltä valitettavasti puuttuvat.

Viileä kangaskuvagalleria tekee vinkkejä itse

 1. Tulosta kuvasi 8½ x 11 tuuman tavalliselle valkoiselle paperille. Muistatko pienen työkalun missä tahansa yksinkertaisessa kuvankäsittelyohjelmassa? Käännä vaakasuoraan -painikkeeseen? No, näin tapahtuu kuvallesi, joten pidä tämä mielessä, kun valitset kuviasi.

2. Käytä hyvälaatuista harjaa, jotta harjakset eivät irtoa. Levitä paksu geelikerros 8 “x 10” -kangaslevyn koko pinnalle. Tätä ainetta löytyy monista käsityöliikkeistä, ja kuten kaikkia tuotteita, sitä on myös monissa merkeissä.

3. Paina valokuvaa varovasti. Anna sen mennä. (Jatka valitsemasi toisen DIY -projektin kanssa. Katselukangas, joka on peitetty geelillä ja jossa on mustavalkoinen kuva, ei ole koskaan tylsää.)

4. Mene takaisin töihin. Suihkuta vettä kuvalle ruiskupullolla ja keskikokoisilla strassilla. Aloita seuraavaksi hankaamalla paperin pintaa sormillasi, kunnes se alkaa muistuttaa ruoka -tarraa muoviastioissa, jotka selvisivät astianpesukoneen läpi. (Hmm, kun näen tämän kirjoitettuna, ymmärrän, etten voi aina välittää päässäni kelluvia kuvia ja sanoja luettavana tekstinä DIY -ystävilleni.)

5. Poista kaikki paperit varovasti, kunnes kuva näkyy. Se vaatii kärsivällisyyttä ja ymmärrystä hyvästä ja terveestä kaaoksesta. Huomio: voimakas ja liiallinen hankaus voi aiheuttaa kuvan ei -toivotun poistamisen! Kuva lähetetään epätäydellisesti, mikä luo vanhanaikaisen tunnelman.

6. Levitä geelin viimeinen kerros suojaavaksi. Anna tälle maalikerrokselle riittävästi aikaa kuivua ja paina sitten ‘Avaa’ -painiketta ikään kuin olisimme kaupassa. Nyt voimme astua aikakoneeseemme, joka lähetetään galleriamme seinälle, joka tunnetaan myös olohuoneena ja joka pysäyttää ajan hetkeksi meille.

Helposti ja vaivattomasti voit tehdä tällaisen taideteoksen itse ja antaa sen rakkaalle

Viileä kangaskuvagalleria tekee ainutlaatuisen sisustuksen itse

7.  Anna sille lahja! Tämä on kotitekoinen projekti, jonka esität ylpeänä. Anna rakkaillesi mahdollisuus pysäyttää aika kuvalla, joka kestää koko elämän. Voit olla varma siitä, että teet jotain hyvää niille, jotka ovat DIY -maailmassa, auttamalla heitä pukeutumaan omiin seiniinsä kauneuteen, kun he normaalisti eivät! Aikamatkailu ei ole nyt ulottumattomissa?

     Muutama esimerkki – retrotyylinen kuvagalleria seinähyllyilläTee viileä kangaskuvagalleria itse retrotyylinen työpöytä

Taiteellinen, romanttinen tunnelma minimalistisessa olohuoneessa

viileä kangaskuvagalleria tee ainutlaatuinen sisustus itse Valokuvasi rakkaastasi koristavat kotisi seinät  viileä kuvagalleria tekee seinähyllyistä vauvakuvia Muistoja matkoista ja retkistätee viileä kuvagalleria itse seinämatka