Top 9 frisurer til teenagere med langt hår

Langt hår er sjovt at lege med. Du kan sno den, dreje den, folde den og binde den på hundrede måder. Selvom kort hår har sine egne fordele – det kræver ikke meget pleje, får langt hår dig til at se feminint og smukt ud. Desuden er langt hår ikke så svært at styre.

frisurer til teenagere med langt hår

Du skal bare kende de rigtige måder at binde det på, så det er ude af dit ansigt og stadig får det til at se smukt ud! Her er ni fremragende frisurer, som teenagere kan prøve i deres hår.

Frisurer til teenagepiger med langt hår:

1. Rough High Pony:

LANGE FRISKER TIL TEEN 1

Dette giver dig et cool hippy look. Bind det højt og gør det rodet. Hold alt håret ude af dit ansigt, eller tag en eller to tråde ud, og anbring det kunstfærdigt for at ramme dit ansigt.

2. Lad det flyde:

frisurer til teenagere med langt hår 2

Hvis du har langt bølget hår og leder efter en let måde at style det på, skal du bare krølle det let med et krøllejern og derefter lade det flyde ned ad ryggen. det vil ligne en kaskade af skinnende lokker, når de kæmmes og føntørres. Denne frisure ser også godt ud med perfekt glat hår.

3. Flettet hestehale:

LANGE FRISKER TIL TEEN 3

Denne frisure er ikke en typisk fletning og er heller ikke en normal hestehale. For at gøre det skal du flette siderne og derefter kombinere det sammen i en hestehale. Det vil give dig et charmerende prinsesse -look, især hvis du tilføjer en tiara. Men det er også passende for teenagere.

4. Krydsflettet sidebeklædning:

LANGE FRISKER TIL TEEN 4

Dette er en kompliceret styling med flere fletninger og derefter nogle flere. Det sidste look er dog værd at bruge tid og kræfter på. så hvad du skal gøre er at starte med en halv sidefletning. Derefter flettes håret minutiøst ud af hver sektion af denne fletning. Når dette er gjort, fortsætter du med den originale fletning og voila! Du har en smuk, indviklet frisure.

5. Hestehale med en sløjfe:

LANGE FRISKER TIL TEEN 5

Buen hestehale er en temmelig almindelig frisure, især blandt teenagere. Det er imidlertid ikke så kompliceret at lave sit sit looks. Lav en halv pony med den øverste halvdel af dit hår. Tag ikke dit hår ud af det elastiske slips. Så det er som en lille bolle. Adskil denne bolle i to, og brug clips til at fastgøre de to ender. Fold derefter hestehalen over sig selv og tag den tilbage gennem slipset. Til sidst sikres stævnen med clips.

6. Sød sidefletning:

LANGE FRISKER TIL TEEN 6

Saml alt dit hår, som du ville, mens du lavede en sidepony. Flet det derefter fra bunden i fiskefletninger. Kam derefter alle de løse tråde på dit ansigt og arranger dem kunstfærdigt, så de passer til dit ansigt. Dette look kan få dig til at se stolt og smuk ud og nogen, der ikke skal rodes med.

7. Høj bolle:

LANGE FRISKER TIL TEENER7

Virkelig lange hår er de bedste til at lave boller. Der er flere slags boller, du kan prøve. Den høje bolle er den letteste og ser bedst ud. Du samler bare dit hår ovenpå og ruller det rundt til en bolle.

8. Vandfaldsfletning:

LANGE FRISKER TIL TEEN8

Denne fletning tager lidt mere tid end normalt at lave, men det får dit hår til at se smukkere ud end noget andet. Det kaldes en vandfaldsfletning, fordi det er den slags udseende, den giver. Dine silkebløde lokker ser ud som om de flyder vand.

9. Bøj i dit hår:

LANGE FRISKER TIL TEEN 9

Hvis du er villig til at bruge tilbehør, skal du købe et elastisk slips med en kæmpe sløjfe på. kam dit hår til det er skinnende og bølget. Brug derefter slipset til at lave en halv pony.