12 skal besøge templer i Canada

Canada er et af de mest sekulære lande i verden. Indiske immigranter begyndte deres bevægelser til dette smukke land for næsten 110 år siden. Siden har den hinduistiske befolkning vokset enormt. Selvom de blev holdt afsides i indvandringens begyndelsesfaser, har hinduer i løbet af de sidste årtier påvirket den canadiske livsstil så meget, at de udgør et af de største samfund. Der er over 1000 tempelsamfund i hele landet, der påtager sig ansvaret for at bygge og vedligeholde hinduistiske templer i Canada. Et af de tidligste templer blev bygget i 1971 i landlige Nova Scotia. Denne artikel udforsker nogle af de mest populære indiske templer i Canada.

Templer i Canada:

1. Shri Vitthal Hindu Mandir:

Shri Vitthal Hindu Mandir

Dette tempel ligger i Toronto, Canada og fungerer også som et religiøst kulturcenter. Indianere over hele Canada kommer regelmæssigt til at besøge dette tempel. Dette tempel er også en registreret non-profit velgørende organisation. Hvis du er en hindu, vil du indse, at dette tempel blev bygget under hensyntagen til den hinduistiske kultur og tradition. Dette tempel er et af de mest populære religiøse steder i byen og anses også for at være en af ​​de mest hellige hind -pilgrimsrejser i landet..

2. Devi Mandir:

Devi Mandir

Devi Mandir eller templet blev etableret i 1988 af en lille gruppe hinduer. Det tog meget hårdt arbejde at bygge dette tempel og tage det til den position, hvor det er i dag. Devi Mandir er et af de mest betydningsfulde hinduistiske templer i Canada og besøgt af hinduer fra alle hjørner af landet.

3. ISKCON -templet i Brampton:

ISKCON -templet i Brampton

ISKCON -templet i Canada blev etableret i 1966 med et enkelt motto, som skulle sprede den betydningsfulde undervisning i vedisk litteratur over hele Canada. Dette tempel tilbyder en række forskellige læringsmuligheder for dem, der er dedikeret til vedisk litteratur. Derudover tilbyder dette tempel også yogalektioner og assistance vedrørende meditation.

4. Sringeri -templet:

Sringeri -templet

Templet ligger i Toronto og er et af de mest besøgte hinduistiske templer i landet. Gudinden Shradamba tilbedes på dette tempel. Dette tempel følger arkitekturstilen i Shrinigeri -templet i Karnataka, Indien. Templet er berømt over hele landet, især på grund af dets smukke arkitektur.

5. Hindu Sabha Temple:

Hindu Sabha Temple

Denne almennyttige organisation er en af ​​de bedste religiøse steder for en hindu i Canada. Templet har haft succes med at bevare den indiske kultur og den gamle indiske civilisations stil. I det 19. århundrede blev dette tempel registreret i navnet på den hinduistiske Sabha. Templet blev indviet i år 1995 med et enkelt mål for øje, det var at udvikle Sanatan Dharma.

6. Guruvayurappan Temple Of Brampton:

Guruvayurappan -templet i Brampton

Dette er endnu et hinduistisk tempel i Brampton og betragtes som et af de smukkeste største hindutempler i Canada. Templet genopbygges i øjeblikket, og tempelmyndigheden vil snart blive færdig med arbejdet.

7. Hinduistisk tempel i Ottawa:

Hinduas tempel i Ottawa

Hindu -templet i Ottawa ligger i Bank Street, som er et landligt område. Dette tempel blev indviet i det 19. århundrede og blev bygget sammen med nogle canadiske hinduer. Templet er det primære tilbedelsessted for mere end 5000 hinduer, der bor i Ottawa.

8. ISKCON -templet i Ottawa:

ISKCON -templet i Ottawa

ISKCON -templet i Ottawa menes at være en af ​​de mest besøgte hinduistiske pilgrimsfærder i byen. Siden 1971 var der et ISKCON -center på dette sted, som senere finansierede opførelsen af ​​dette fantastiske tempel. Dette tempel blev bygget med ét mål for øje, det var at fremme samfundets velbefindende og fremme Krishna-bevidstheden blandt mennesker.

9. BAPS Shri Swaminarayan Temple Canada:

BAPS Shri Swaminarayan -templet

BAPS Shri Swami Narayan Mandir er placeret i Toronto. Det blev bygget af BAPS Swami Narayana Sanstha i 2007 og tog 18 måneder at fuldføre. Templet består af 24.000 stykker håndskåret italiensk marmor. Det består også af tyrkisk kalksten og indisk pink sten. Dette er et af de største templer i Canada og er spredt over 18 hektar.

10. International Buddhist Society:

Dette fantastiske canadiske buddhistiske tempel blev bygget i 1983 og er også kendt som Guan-Yin-templet. Det blev begyndt af to buddhister, der dannede International Buddhist Society. Det er bygget i en spredt en hektar stor campus og ligger i Richmond i British Columbia. Det kaldes Richmonds “Point Of Pride” af byens folk for sin betagende smukke konstruktion.

11. Canada Kandaswamy -tempel:

Grundlaget for dette smukke tempel blev lagt i 1998 af K. K. Kailaisantha Kurukal. Det er opkaldt som Nallur Kandaswamy Kovil. Templet har et stort billede af Navalar Peruman. Alle skikke og fejringer af dette tempel udføres på samme måde som det gøres i Nallur Kandawamy -templet i Jaffna, Srilanka.

12. Canada Sri Ayyappan Hindu Temple:

Dette tempel kaldes Sabarimala i Canada og blev etableret i år 1991. Det blev i første omgang lejet ud på et lille sted, og senere i år 1998 blev der købt en separat jord til opførelsen af ​​templet. Dette tempel er populært blandt Ayyappa -hengivne, og den første Kumbabishekam blev udført i år 2009.

Canada oplevede en omfattende hinduistisk migration fra 1960. Den hinduistiske diaspora består primært af Punjabis, tamiler, Telugus og bengalsk hinduer. Templer er fremtrædende steder for religiøse sammenkomster og fungerer som kulturelle centre. Disse templer er velkomne for alle, uanset deres tro og kultur. De har betagende smukke strukturer, der tilbyder fred og ro til folk, der besøger. Det hinduistiske canadiske netværk er den mest fremtrædende organisation, der påtager sig ansvaret for at bringe mennesker sammen og fejre festivaler i en voksende multikulturel befolkning.