7 csodálatos londoni templom

London, a világ egyik legszebb városa, az indiai hinduk többségének otthona. London városában mintegy 150 templom található, ami jelzi e helyek fontosságát az angol emberek számára. Ezek a templomok a közösségi harmónia helyei, ahol különböző kultúrák emberei találkozhatnak és imádkozhatnak ott. A templomok olyan helyek is, amelyek széles körű közösségi szolgáltatásokat nyújtanak a hinduknak, különösen esküvők, nyelvi órák, vallási események, fesztiválok és még jóga esetén is. A Swaminaryaran templom, a Balaji templom és a Murugan templom néhány kiemelkedő hindu templom Londonban. Olvasson tovább, hogy felfedezze ezeket a gyönyörű templomokat.

Gyönyörű képek a londoni templomokról:

1. Sree Ganapathy templom Wimbledonban:

templomok Londonban

Ez a gyönyörű templom Wimbledonban található, és szinte minden Londonban élő indiai meglátogatja. A 19. században alapított félelmetes templom Lord Ganesha tiszteletére készült. Ebben a templomban szinte minden hindu istentiszteleti szertartást pontosan követnek. Ebben a templomban olyan tevékenységeket végeznek, mint a filozófiai beszélgetés, vallási előadások stb.

2. Shree Swami Narayan templom Willesdenben:

Templomok Londonban2

Ez az egyik leglátogatottabb hindu zarándoklat Londonban. A Willesdenben található templomot Shree Swamy Narayan alapította. Az 1960 -as alapítás után ez a templom az egyik legnépszerűbb hindu gyülekezőhely a városban, ahová mindannyian a vallásról, Istenről tanulnak, meditálnak stb..

3. ISKCON Soho London Temple:

Templomok Londonban 3

London egyik legnyugodtabb és békésebb helye az ISKCON Soho London Temple, és az egyik legtisztább hely az országban. Az Oxford Streeten található templomot az indiánok jelentős és történelmi helynek tekintik. Az alterben Sri Sri Radha Londonisvara gyönyörű istensége látható, amely szintén az egyik legfontosabb látnivalója ennek az oldalnak. A templom számos frissítő lehetőséget kínál a látogatóknak ajándékboltjaival, gyógyszertáraival, vegán üzleteivel stb..

4. London England (LDS) templom:

Templomok Londonban 4

Ez a templom alapvetően mormon templom. A szerkezetet régen építették, és az ország egyik legjelentősebb történelmi helyszíne. A Londontól mintegy 25 mérföldre délre található templom hatalmas területet foglal magában, és számos helyiség és épület található. Az épület hagyományos kúria stílusban épült, és távolról is annak tűnik. A templom másképp gondolkodik, amikor a nap lebukik a környező világítás és ünnepi hangulat segítségével.

5. A londoni Sri Murugan templom:

Templomok Londonban 5

A londoni sok hindu templom közül ez különleges. A templom elejét érdemes megcsodálni. Ez a hindu zarándoklat kívülről és belülről is gyönyörűnek tűnik. A szerkezet belseje rendkívül jól díszített gyümölcsökkel és virágokkal. A templom számos istensége közül Lord Murga a legjelentősebb. A Sri Murugan templom látogatóinak visszajelzései alapján elmondható, hogy csodálatos idő lesz itt.

6. Wat Buddhapadipa templom:

Templomok Londonban6

Ez a buddhista zarándoklat London egyik leglátogatottabb vallási helye. A Wimbledonban található templomot először a 19. század végén nyitották meg. A templom építészete a gyönyörű thai templomépítési stílust ábrázolja.

7. Jain Temple London:

A Shree Mahavira swami Jain templom itt található: The Broadway, Harrow. A templomot 1980 -ban építették, és ez az első Digamber -templom Indián kívül. A londoni mumushkák számának növekedésével Jain mandált hoztak létre, hogy a közösség érdekeit szolgálja és ünnepelje az alkalmakat.

London talán csak kozmopolita természetéről, London szeméről és természetesen a metróról és a villamosokról ismert! De rejtve vannak ezek a gyönyörű vallási istentiszteleti helyek, amelyek azonnal lelki békét nyújthatnak a látogatóknak. London legnyugodtabb közösségeiben találhatók ezek a templomok, amelyeket rendszeresen látogatnak a helyi hinduk. Közösségüktől függetlenül a hinduk összegyűlnek ezekben a templomokban, és minden indiai fesztivált és eseményt megünnepelnek, és ezzel jelzik a közösségi harmóniát otthonukon kívül!