9 Bedste cykelhjelme

Cykelhjelme er en afgørende komponent for at sikre en cyklists sikkerhed. Disse hjelme er specielt designet til at forhindre hovedskader, der kan opstå som følge af en påvirkning. De hjælper også med at forhindre bivirkninger forbundet med disse påvirkninger, såsom perifert syn. Faktisk har der været en debat om, hvorvidt brug af hjelm skal gøres obligatorisk, især for børn og kvinder.

cykelhjelme

Disse cykelhjelme bør ikke være for tunge og bør også have mulighed for ventilation, da cykling kan blive en ganske intens aktivitet. Her er nogle af de bedste cykelhjelme.

Sammenklappelig hjelm:

Intet er mere bekvemt end en foldbar cykelhjelm, der kan opbevares væk, når den ikke er i brug under en cykelekspedition. Denne klassiske hvide hjelm er elegant, stilfuld, ren og funktionel. Slidserne i midten, der passer til både mænd og kvinder, giver mulighed for luftcirkulation. Denne hjelm er en god mulighed, når du cykler gennem varme og fugtige steder.

Den stilfulde hjelm:

Den enkle grå og hvide farvekombination på denne cykelhjelm giver den et stilfuldt touch. Brugen af ​​interessante geometriske linjer hæver også designet fra dagligdag til usædvanligt. Det interessante design gør det til et must-have blandt de unge. Poreslidserne på hver side af hjelmen er tilføjet for at sikre luftcirkulation.

Fakkelhjelmen:

Denne slanke og moderne designede hjelm har den ekstra fordel, at en lommelygte er placeret bag på hjelmen. Lommelygten er batteridrevet og er især nyttig, når du cykler om natten. Det giver også andre mulighed for at cykle med dig at holde øje med dit opholdssted.

Den feminine hjelm:

Denne turkisblå hjelm vil være et godt cykeltilbehør til kvinder, der kan lide et stænk af farve, og som ikke er bange for at omfavne deres kvindelighed. Det enkle design med et strejf af hvidt er det, der gør det stilfuldt. Der er 3-4 overliggende porer for at sikre, at der cirkulerer nok luft inde i hjelmen.

Urban Cykelhjelm:

For de cyklister, der elsker stil og ønsker at indarbejde det i deres cykeludstyr, er denne byinspirerede cykelhjelm perfekt. Metaloverfladen er poleret og elegant og udstråler en glans til den, der vil se attraktiv ud, når den udsættes for sollys. Den bløde dæmpning i hjelmens indre beskytter hovedet i tilfælde af et fald. Store porer tilføjes også til luftcirkulation.

Den flammeinspirerede hjelm:

Denne sorte flammeinspirerede hjelm er meget populær blandt nutidens unge. Med porer formet som flammer, vil denne stilfulde hjelm helt sikkert afgive en erklæring. De slidser, der findes på hjelmen, sikrer også, at cyklisten drager fordel af god luftcirkulation. Den lette struktur vil også sikre, at cyklister ikke skal bekymre sig om den ekstra vægt.

Miljøvenlig hjelm:

Denne foldbare hjelm er inspireret af udseendet af en Armadillo. Denne hjelm er også let udover at være omkostningseffektiv. Det vil også hjælpe med at redde miljøet, da det er 100% genanvendeligt. Det har også et slankt og stilfuldt design, der vil se godt ud på kvinder såvel som mænd.

Den svedresistente hjelm:

Denne sorte hjelm ser måske lidt for tung ud, men de er lette. Hjelmens svedresistente aspekt forhindrer ophobning af sved i håret, hvilket kan føre til hårtab senere. De strategisk placerede slidser på toppen af ​​hjelmen sikrer luftcirkulation.

Designerhjelm til kvinder:

Designerhjelm til kvinder

Kvinder cyklister sætter altid pris på brugen af ​​sjove farver i deres hjelme. Derfor er denne regnbuefarvede hjelm det perfekte tilbehør til dem. Brug af dristige farver og tilføjelse af slidser for at give luftcirkulation hjælper med at gøre denne hjelm til et must.