Fødselsdagstemaer: 20 bedste idéer til Bday Party -temaer til børn og voksne

Hvis du troede, at fødselsdagsfester stadig handler om at blæse lysene og skære kagen, tager du så fejl! I nutidens tid har disse “normale” fødselsdagsfester givet plads til spændende temafester, der kan skabe varige minder. Fra dekorationer til menuer og endda kostumer tilføjer hvert element en unik stemning til miljøet og tilskynder til maksimal deltagelse fra dine gæster.

Med hundredvis af temaer at vælge imellem, hvordan beslutter du dig for den bedste til din fest? Vi har gjort det let for dig ved at liste disse populære fødselsdagstemaer for børn og voksne, som automatisk kan drive de rigtige stemninger til at fejre dagen!

20 bedste fødselsdagstemaer til drenge og piger:

Overrask dine venner og familie med disse nyeste idéer til fødselsdagsfest temaer og sæt nye festmål for dem:

1. Mickey Mouse fødselsdagstema:

Mickey Mouse fødselsdagstema

Mickey Mouse er et stadig populært tema for 1. fødselsdage! Denne yndige karakter bringer et smil på ansigtet på dine små gæster og endda din søde tærte! Brug lyse farver som rød, gul og sort mod hvid baggrund til at male et interessant billede af din festopsætning. Du kan enten forblive tro mod temaet og få hvert element formet som Mickey eller implementere farverne og mønstrene for symbolik.

 • Tema til dekoration: Denne 1. fødselsdagsdekoration til baby dreng bruger et hvidt midterbord, to sideborde og en fødselsdagsstol i rødt. Andre elementer inkluderer Mickey blødt legetøj, Mickey-tema balloner, To-lags Mickey Mouse Cake, Koordinerede desserter og Mickey returgaver.
 • Tema egnet til: Baby Boy 1 års fødselsdag
 • Sæson: Somre, da det er en græsfest. Om vinteren bruger du den samme opsætning indendørs

Læs mere: Idéer til fødselsdagstemaer til Mickey Mouse

2. Disney Princess fødselsdagstema:

Disney Princess fødselsdagstemaer

Disneys magiske verden er et af de mest populære temaer til babyens fødselsdag. Dette alsidige tema giver dig mulighed for at frigøre din kreativitet og lege med forskellige elementer. Her er en sofistikeret idé, der overvejende bruger det lyserøde og lilla farvetema. I stedet for at holde sig til kun en karakter, samles tre prinsesser for at ønske din prinsesse en fantastisk første fødselsdag!

 • Tema til dekoration: Et almindeligt lyserødt flydende stof bruges som baggrund og fremhæves med prinsessefotorammer og guldgardiner på hver side. Gulvet er dækket med et lyserødt furry tæppe for at skabe et charmerende look. Hvide borde viser gyldent bordservice med farverige desserter. En række flerfarvede balloner tilføjer opsætningen en sjov fornemmelse.
 • Tema egnet til: Piger der er et år eller under 4 år
 • Sæson: Dette hyggelige tema er perfekt til vintre. Om somrene skal du bruge minimale stoffer og flere balloner til at dække rummet.

3. Old Mc Donald Farm Theme:

Gammelt Mc Donald gårdstema

Nyder dit barn at danse med melodierne fra Old Mc Donald? Tag alle moos og oinks og quack -kvaksalvere ind i festen, og vent på de uvurderlige udtryk i din lille ansigt! Denne barnyard fødselsdagsdekoration til første fødselsdag er ret let at lave derhjemme. Alt du skal bruge er nogle rustikke borde, et par balloner og termoklipninger af dyrefigurerne for at omdanne dit festlokale til landbrugsjord på landet!

 • Tema til dekoration: To eller tre træborde og et trykt gårdinspireret borddug til at dække dem over. Nogle stiklinger af papir eller pap på stuehuset, dyr og fugle vil klare sig. Tilføj nogle oppustelige dyr til et 3D -look. Få en faux græs måtte dække gulvet og lidt tør halm til at efterligne landbrugsjorden. Kast masser af balloner for at skabe et spændende miljø.
 • Tema egnet til: Piger og drenge i aldersgrupper 1-3
 • Sæson: Dette er et ideelt valg til varme vejr som sommer eller forår

4. Himmel og skyer tema:

Himmel og skyer tema

Denne drømmende indretning transporterer os højt op i himlen med luftige skyer rundt omkring! Sky and Cloud er et populært tema for første fødselsdag for drenge og piger. Den er fyldt med en behagelig blå indretning, der repræsenterer den kølige blå himmel og masser af blød bomuld som skyer. Du kan også tilføje konceptet “Up Up Go Away” ved at tilføje luftballoner til at løfte os op og få os til at flyde i luften.

 • Tema til dekoration: Få et almindeligt blåt ark til baggrunden, og klæb nogle stiklinger af luftballoner og skyer. Opbevar hele serviset i hvidt, og tilpas din kage og desserter i blå og hvidt tema. Udskift din normale duge med hvidt furry tæppe eller plader af bomuld.
 • Tema egnet til: Første fødselsdagsfester for piger og drenge
 • Sæson: Fungerer til alle årstider

5. Hello Kitty fødselsdagstema:

Hello Kitty fødselsdagstema

Hello Kitty er et andet populært tema for første fødselsdag for piger. Der er mange grunde til, at små piger og deres venner lige så godt elsker denne idé. Den lækre lyserøde og hvide farvepalet er et øjeblikkeligt hit med pigetruppen og tilføjelse af søde oppustelige Hello Kitty fordobler deres spændingsniveauer. Selv bordene er klædt i smukke Tutus til at ledsage din dukke, mens hun blæser lysene på sin første fødselsdagskage!

 • Tema til dekoration: Brug et stort, almindeligt lyserødt stof som baggrund og fremhæv området med masser af lyserøde og hvide balloner. Sæt en stor Hello Kitty oppustelig på den. Placer tre borde foran og dekorer dem med lyserøde tekstiler. Læg din Hello Kitty -temakage på midterbordet, og tilføj et par legetøj på siden
 • Tema egnet til: Fødselsdagsfester for piger i alderen 1-3 år
 • Sæson: Somre og forår

6. Peppa Pig fødselsdagstema:

Peppa gris fødselsdagstema

Dette søde patootie -tema er et øjeblikkeligt hit med børn i alle aldre! Den yndige Peppa Pig og hele hendes familie kommer sammen i dette setup for at fordoble de sjove niveauer til din fest. Indretningen er også ret let at gøre, da du har et utal af rekvisitter tilgængelige i online butikker. Fra trykte plakater til papirdekorationer og endda mudrede vandpytter, hvert element livner stemningen og stemningen. Skab et wow -øjeblik ved at spille nogle Peppa Pig -shows ved hjælp af en projektor, og dine små gæster vil simpelthen nægte at forlade stedet!

 • Tema til dekoration: Trykt Peppa Pig Vinylbagtæppe, Peppa Pig Folieballoner, Tutu Bordduk, Peppa Papirstik, Personligt navneoppustelige.
 • Tema egnet til: Piger fejrer deres 1. til 7. fødselsdag
 • Sæson: Fungerer til al slags vejr

7. Monster fødselsdagstema:

Monster fødselsdag tema

Monstre kan være skræmmende! Men når du har en flok frække børn i nærheden, bliver de til supervenlige væsner! Tjek dette farverige fødselsdagstema for børn, som er perfekt til dit lille monster. Du finder tegn i alle størrelser, former farver og udtryk for at kildre dine gæster og give dem skræk af latter. Disse rekvisitter kan nemt laves derhjemme ved hjælp af farvet papir, pels og en masse monsterøjne.

 • Tema til dekoration: Monster Papirstrik, Tekstureret Bagtæppe, farverige gardiner, lyse farvede duge, Monster fotorammer, Pels, Monster øjne og flerfarvede balloner
 • Tema egnet til: Drenge fejrer deres 1., 2. eller 3. fødselsdag
 • Sæson: Fungerer fantastisk til somre!

8. My Little Pony fødselsdagstema:

My Little Pony fødselsdagstema

Dette My Little Pony fødselsdagstema til piger vil helt sikkert efterlade dine gæster lyst til mere! Det farverige setup tilføjer liv til miljøet og sparker i den rigtige stemning til festlighederne. Tilføjelse af de yndige Pony -figurer på siderne vil helt sikkert bringe latter og jubel i gæsterne. Denne lille, men alligevel imponerende festdekoration er lige hvad du vil have for at få fantastiske fotografier og gode minder!

 • Tema til dekoration: Hæng nogle farverige gardiner på baggrunden og skab en struktureret effekt med masser af balloner. Brug en plisseret bordklud eller stak lag af forskellige farvede stoffer på forsiden. Opbevar bordet med lækre, farverige godbidder som slik. Bliv ved med et par karakterer fra My Little Pony på siderne for et kig-a-boo-look.
 • Tema egnet til: Piger, der fejrer deres 2 års fødselsdag eller derover
 • Sæson: Dette er det bedste tema for forår og tidlige somre

9. Pixar Cars fødselsdagstema:

Pixar Cars fødselsdagstema

Brænder din lille dreng for biler og racing? Så kan der ikke være noget bedre tema end dette! Den lyse og smukke Disney Cars fødselsdagsdekoration til drenge sætter nye standarder i festspillet. Fra trykte baggrunde til hyperrealistiske papudskæringer spiller hvert eneste element en nøglerolle i at gøre din festsal til en sjov racerbane. Opdagede du den lækre chokoladekage med biler i midten?

 • Tema til dekoration: Spred et græstæppe på gulvet, og sæt en Cars -tema -baggrund på væggen. Læg et par borde til kage, desserter og andre dekorative elementer. Fix 3D Cars -dekorationsartikler på forsiden sammen med navneskiltet.
 • Tema egnet til: Drenge, der fejrer deres 2 års fødselsdag eller derover
 • Sæson: Velegnet til alle årstider

10. Sommerfugletema til fødselsdag:

Sommerfugletema til fødselsdag

“Sommerfugl Sommerfugl, hvor har du været? Jeg har været til fest for at se en lille pige klædt ud som en dronning! ”. Giv din lille prinsesse dette magiske fødselsdagstema til hendes særlige dag, og vis hende din kærlighed. Denne fantastiske festdekorationsidee til piger kan opsættes indendørs eller udendørs afhængigt af vejret. Du kan tilføje et par blomsterdekorative elementer for at konvertere din baggård til en finurlig eventyrhave!

 • Tema til dekoration: Hvis det er en udendørs opsætning, skal du hænge en struktureret grøn baggrund og stikke smukke papirblomster. Stick 3D sommerfugle og en spejlglaseret ramme for at skrive navnet eller alfabetet. Brug vintage service som kageborde og bakker til at vise dine velsmagende godbidder frem. Dæk bordet til med en frilly dug.
 • Tema egnet til: 2., 3., 4. eller 5. fødselsdag for søde piger
 • Sæson: Velegnet til foråret

11. Frosset fødselsdagstema:

Frosset fødselsdagstema

‘Frozen’ er et af de tidløse fødselsdagstemaer for piger. Dette magiske tema kan oprettes, så det passer til ethvert budget og tilgængelig plads. Her ses en sådan stor dekorationside, der henvender sig til kompakte steder. Du kan bruge en masse blå og hvide elementer og tilføje frosne tegn i 3D eller trykte formater. Genskab det snedækkede miljø ved hjælp af falsk sne og nogle glitrende snefnug i indretningen. For ‘glasuren’ på kagen, tilføj Mr.Olaf som kagetopperen for at invitere vinteren med sjov!

 • Tema til dekoration: Brug meget blåt stof med glans. Stick nogle frosne billeder på baggrunden og hæng et par snefnugformede hvirvler fra loftet. Tilføj sølvfarvet service og læg dine desserter og kage. Sæt 3D -legetøj med frosne figurer for en realistisk følelse.
 • Tema egnet til: Fødselsdage for piger i alderen 1-8 år
 • Sæson: Velegnet til monsun og vintre

12. Unicorn fødselsdagstema:

Unicorn fødselsdagstema

Drøm som en enhjørning, og arbejd hårdt på at gøre det til virkelighed! Dette populære fødselsdagsfest tema for piger er fyldt med pastelfarver som pink, havgrøn, hvid og lilla, der vækker stor glæde ved festerne. Den dejlige baggrund har ansigtet på en sovende enhjørning og kan let replikeres derhjemme ved hjælp af papirklip. Tilføj lækkert borddug., Bordservice og tilpas dine desserter, så de passer til temaet. Som tilbagevendende tjenester kan du planlægge smykker med et enhjørningstema som kæder, ringe eller kits til dine små gæster, og gør dig klar til at tjene masser af komplimenter!

 • Tema til dekoration: Læg en almindelig klud som baggrund, og sæt bundter af farvestrålende papirroser på den. Tilføj et gyldent horn og “øjenvipper” for at skabe Unicorn. Læg en pastelfarvet bordduk og lignende farvede balloner med hvidt eller sølvtøj.
 • Tema egnet til: Fødselsdage for piger i alderen 2-8 år
 • Sæson: Velegnet til forår og vintre

13. Fødselsdagsfest med filmtema:

Film tema fødselsdag

Der findes ingen bedre måde at overraske en teenager og hans eller hendes venner på end med det innovative filmfest -tema. Tag hele teateropsætningen med hjem, og gør dig klar til nogle høje fløjter og klapper fra dine gæster. Lige fra indgangen til dessertbordene holdes hvert element på linje med biograftemaet, alt udført i rødt og sort. Udskift dine sarte godbidder med smag af popcorn, cola, hotdogs og endda nachos med salsa. Placer en stor skærm og spil deres yndlingsfilm enten i en have eller i din stue.

 • Tema til dekoration: Få en projektor og en skærm til at afspille filmen. Til bordopsætningen skal du bruge en sort baggrund med popcornkar i teaterstil og cola-kasser i indretningen. Brug et lysende bræt til at vise navnet i en typisk filmstil og fremhæv det med balloner. Lej en popcornmager, hvis du kan!
 • Tema egnet til: Bedst til drenge og piger, der fejrer deres 15., 16., 17., 18. eller 19. fødselsdag
 • Sæson: Velegnet til al slags vejr.

14. Avengers fødselsdagstema for drenge i tidlige teenagere:

Avengers fødselsdagstema til drenge i tidlige teenagere

Imponer dit barn, der lige trådte ind i sine teenageår, med denne super fede fødselsdagsdekoration med Avengers -tema. Denne enkle, men alligevel spot-on indretning er perfekt til ældre børn, der elsker at være vært for temafester, men ønsker at gå lavmælt på samme tid. Du kan hamstre alle merchandise af dit barns yndlingsfigurer fra Avengers -serien og bruge et hjørne til at vise dem frem. Hvor genial er den idé om at bruge barnets fotografier til at lave et Avengers -logo!?

 • Tema til dekoration: Plakater, gummibåde og andre populære varer fra Avengers -serien. Masser af små fotografier til at danne “A” -logoet på væggen. En tre-lags kage og alfabetstik på siden for at repræsentere personernes farver og designs
 • Tema egnet til: Bedst til drenge, der fejrer deres 13., 14. fødselsdag
 • Sæson: Denne indendørs opsætning er fantastisk til vintre. Somre, gå til en udendørs indretning af samme tema.

15. Havfruefødselsdagstema til piger i tidlige teenagere:

Havfruefødselsdagstema til piger i tidlige teenagere

Hvis din lille prinsesse træder i teenageårene, så er det bestemt en god grund til at fejre! Dette lidt ældre barn skal have et tema, der passer til hendes unikke og charmerende personlighed. Tjek denne iøjnefaldende Mermaid Birthday Theme dekoration til teenagepiger. Denne elegante opsætning er ultra-chic, feminin og sjov på samme tid. Farvekombinationen lilla og havgrøn giver illusionen af ​​en undervandsfest lige i din stue!

 • Tema til dekoration: En farverig trykt baggrund med undervands-tema, der dækker væggen. En syrenfarvet netdug og masser af tilpassede desserter med havfrue. Masser af balloner i havgrønt og lilla med havfrue print. Alfabet og havfruehale stiklinger i pap til at klæbe på væg og bord.
 • Tema egnet til: Bedst til piger, der fejrer deres 13., 14. fødselsdag
 • Sæson: Denne indretning med pasteltema er fantastisk til somre og forår.

16. Wild Safari fødselsdagstema:

Wild Safari fødselsdagstema

Et andet populært fødselsdagstema til teenagefødselsdage er Wild Safari eller Jungle Theme. Dette alsidige koncept kan skabes på flere måder, så det passer til forskellige aldersgrupper. Her ses en sådan græsfestide, som hverken er for barnlig eller for ædru på samme tid. Teenagere, der ønsker at fejre deres fødselsdag midt i naturen, kan gå til denne letoprettede opsætning ved hjælp af masser af dyre-softies og grønne dekorationer for at genskabe en mini-jungle i dit hjem!

 • Tema til dekoration: En stor grøn, tekstureret baggrund dækket med balloner i forskellige grønne nuancer. Et hvidt bord med jungle -tema kager og desserter. Stort blødt legetøj af forskellige vilde dyr placeret på forsiden og siderne.
 • Tema egnet til: Bedst til piger og drenge, der fejrer deres 13., 14., 15. fødselsdag
 • Sæson: Denne udendørs junglefest er perfekt til lune somre

17. Flamingo fødselsdagstema:

Flamingo fødselsdagstema

Denne unikke tropiske tema fødselsdagsfest for piger er et forfriskende valg fra de sædvanlige koncepter. Det pink og fersken tema har alle elementer til at tage dig med på en mini tropisk ferie. Fra sivstængerne som baggrund til lyserøde flamingoer og hawaiinblade, transporterer hvert enkelt element, der bruges i denne indretning, dig ind i en eksotisk verden. Endnu en overraskelse? Arranger denne fest ved poolen og spænd din elskede pige på hendes sekstende fødselsdag!

 • Tema til dekoration: Tynde sivstokke stak sammen som baggrund. Plastiske hawaiiansk blade til kransen og i vaserne. Masser af fersken og lyserøde balloner. Mousserende simmerdug i pink med Flamingo -showpieces i alle størrelser. En skræddersyet flamingokage og farverige godbidder som cake pops og frugtpinde.
 • Tema egnet til: piger, der fejrer deres søde sekstende fødselsdag
 • Sæson: Somre og forår

18. HipHop fødselsdagstema:

Hiphop fødselsdagstema

Hvis du og dine venner er ivrige fans af Hip Hop-kulturen, er dette fødselsdagstema for voksne en idé, der skal prøves! Det har alle de vigtige elementer i rapkulturen, herunder den farverigeGrafitti som baggrund, masser af sort i indretningen og de blingy guldsmykker! Opbevar kagen og resten af ​​rekvisitterne i klassisk sort og hvid, og lad guldkagens topper afsløre din alder. For at komme med en fed udtalelse skal du skrive et par linjer i hip-hop-slang for at fortælle folk, at Your Party Rocks!

 • Tema til dekoration: Sort borddug og alt sort med farverig graffiti ved hjælp af spraymaling. Til natfester, vælg Neon maling! Få dristige smykker i falsk guld og placer dem mod den sorte baggrund. Brug rekvisitter som transistorer og tilbehør fra 80’erne!
 • Tema egnet til: Mænd, der fejrer deres 30., 31. og 35. fødselsdag
 • Sæson: Fungerer til alle årstider

19. Disco fødselsdag fest tema:

Disco fødselsdagsfest tema

Det er tid til Disco! Fejr din brors eller søsters fødselsdag med dette blændende diskotema for voksne. Denne unikke og interessante indretningsidee vil helt sikkert sætte høje standarder i din sociale kreds. Du kan konvertere en normal hal til et hifi -diskotek ved at tilføje denne illusionære baggrund, diskotekskugler og høj baggrundsmusik. Design din kage og desserter, der passer til temaet. Opstil nogle forstærkere i rummet for at få jorden til at ryste og dine gæster bevæger sig!

 • Tema til dekoration: Sort baggrund med lyse klistermærker, en masse skinnende papir og stort borddug, diskotema -kager, småkager og desserter, Elektrificerende musik er et must!
 • Tema egnet til: Mænd eller kvinder, der fejrer deres 21., 22., 24., 25., 28., 29. eller 30. fødselsdag
 • Sæson: Ideel til alle årstider og vejr

20. Maskerade fødselsdagsfest tema:

Maskerade fødselsdagsfest tema

Et andet superhit -tema til voksne fødselsdagsfester er denne mystiske Maskerade! Ideen er at engagere hver gæst i festen og få dem til at føle en del af det. Hold en masse masker klar til alle dine gæster-både mænd og kvinder! Dramatiser miljøet med en øjenmaske, der er større end livet, som baggrund og hold de andre elementer på linje med farvetemaet. For et sofistikeret look foretrækker du nuancer som guld, lilla og sort.

 • Tema til dekoration: Maskerade tema rekvisitter som 3D maske baggrund, en frilly duge, barok service, masser af fjer og tilpassede desserter. Hold baggrunden i sort for at fremhæve disse elementer.
 • Tema egnet til: Kvinder, der fejrer deres 40 års fødselsdag
 • Sæson: Bedst til vinterfødselsdage

Det er nogle af de bedste fødselsdagstemaer at prøve i år! Uanset om det er til dit barn, far, mor, bedste ven eller endda til dig selv, vil disse dekorationer helt sikkert skabe uforglemmelige minder. Sammen med rekvisitterne skal du bruge lidt tid på kostumer og returnere tjenester for at tilføje mere sjov til festen og bagefter. Hvis du har flere sådanne ideer, så lad os det vide!