Love Captions: 50+ bedste kærlighedscitater til ham og hende

Kærlighed-ordet på fire bogstaver er det, der gør os til et rigtigt menneske! Det er en følelse af lyst, lidenskab og konstant kærlighed til en anden person. Selvom “kærlighed” kan ske med alle, inklusive din familie og venner, er det oftere forbundet med en sjælevenner eller en livspartner. I deres nærvær oplever du en mærkelig, ubeskrivelig fornemmelse, som kan give dig sommerfugle i maven.

Den værste del af at være forelsket er dens kompleksitet at udtrykke i ord. Du kan ikke direkte fortælle dem, “jeg elsker dig,” især hvis du er usikker på deres gengældelse. Vi synes også, det er for svært at sætte vores indre følelser i enkle sætninger, for kærligheden er alt for dyb! For at ordne tingene for dig har vi samlet et sæt kærlighedscitater af berømte mennesker, der alle er faldet og er forelsket!

Kærlighedscitater

Betydningen af ​​citater om kærlighed:

Vi har ofte svært ved at formulere vores følelser og udtrykke dem direkte for personen. Selvom der kan sendes en simpel besked som “Jeg savner dig” eller “Elsker dig så meget”, skaber den ikke den rigtige effekt. Her er når kærlighedscitater gør en afgørende forskel. De er formuleret med smukke og praktiske formuleringer til kreativt at udtrykke dine inderste tanker uden frygt for afvisning.

Tag et kig på disse smukke kærlighedscitater, der helt sikkert vil sprede kærlighedens magi mellem dig og din partner:

Berømte kærlighedscitater af berømte mennesker:

Nedenfor er nogle af de bedste kærlighedscitater på engelsk, som garanteret vil spille amor for dig! Denne skattekiste af vittige og filosofiske kærlighedsfraser lærer dig også om en række forskellige kærlighedsoplevelser som lykke, sorg, vrede osv..,

1. William Shakespeare -citater om kærlighed:

Taler om kærlighed, hvordan kan vi savne at nævne William Shakespeare! Betragtet som en af ​​de største engelske forfattere og dramatikere nogensinde, er Shakespeare et geni, når det kommer til emnet kærlighed. I skuespil som “Romeo og Juliet”, “Othello”, “As You Like It” og også i mange andre sonetter kan vi finde det tilbagevendende tema om romantik og kærlighed. Hans kærlighedscitater er så populære, at de ofte bruges som bryllupsløfter og forslagslinjer, selv i nutidens tid.

 • “Kærligheden er blind, og elskere kan ikke se de smukke dårskaber, de selv begår.” – The Merchant Of Venice
 • “Synet af elskere fodrer de forelskede.” – Som du kan lide det
 • “Kærlighed ser ikke med øjnene, men med sindet, og derfor er Amor, der er bevinget med blinde malet.” – En skærsommernats drøm
 • “Kærlighed er en røg og er lavet med sukkens røg.” – Romeo og Julie
 • “Elskere kan lave deres amorøse ritualer ved deres egne skønheder” – Romeo og Julie

2. Gautama Buddha Love Citater:

Gautama Buddhas lære er fuld af kærlighed, medfølelse og livsglæde. Ifølge ham betyder ægte kærlighed ikke at finde din drømmepartner. For at et forhold skal være “sandt”, skal det vise egenskaber som lykke, venlighed og frihed. Buddha lærer også, hvordan man kan føre et perfekt kærlighedsliv ved at udvikle vanen med en grundig forståelse af hinanden, deres lidelser, deres lykke og give dem frihed. Her er nogle af hans bedste citater om dyb kærlighed for at inspirere os:

 • Der er ikke noget mere frygteligt end at være i tvivl. Tvivl adskiller mennesker. Det er en gift, der opløser venskaber og bryder behagelige relationer. Det er en torn, der irriterer og gør ondt; det er et sværd, der dræber.
 • Du kan søge i hele universet efter en, der fortjener mere din kærlighed og kærlighed end dig selv, og den person findes ikke nogen steder. Du, dig selv, lige så meget som nogen i hele universet, fortjener din kærlighed og hengivenhed.
 • Had ophører ikke på noget tidspunkt gennem had. Had ophører gennem kærlighed. Dette er en lov, der ikke kan ændres.
 • I sidste ende er det kun tre ting, der betyder noget: hvor meget du elskede, hvor forsigtigt du levede, og hvor yndefuldt du gav slip på ting, der ikke var betød for dig.
 • Udstrå grænseløs kærlighed til hele verden – over, under og på tværs – uhindret, uden ond vilje, uden fjendskab.

3. Love Quotes af John Keats:

Keats er en af ​​de berømte engelske digtere i den romantiske periode. Ligesom de andre digtere i sin generation brugte han også temaerne kærlighed og skønhed i de fleste af hans værker. Keats poesi er imidlertid meget forskellig fra resten af ​​hans jævnaldrende, da de er selvoplevede følelser end ren fantasi. Han behandlede også en masse kampe i sit kærlighedsliv, hvilket er meget tydeligt i hans poesi. Hans sande kærlighedscitater viser et melankolisk syn på verden og en følelse af håbløshed.

 • Min kærlighed er egoistisk. Jeg kan ikke trække vejret uden dig.
 • En skønhed er en glæde for evigt: Dens kærlighed stiger; Det vil aldrig gå over i ingenting.
 • Jeg elsker dig mere, fordi jeg tror, ​​du havde kunnet lide mig for min egen skyld og for intet andet.
 • Nu et blødt kys – ja, ved det kys, lover jeg en endeløs lyksalighed
 • Kærlighed er en religion. Det kunne jeg dø for. Jeg kunne dø for dig.

4. Percy Shelley Citater om kærlighed:

En anden romantisk engelsk digter, kendt for sin poesi og skrifter med kærlighedstema, er PB Shelley. Hans digt “Love’s Philosophy” er et klassisk eksempel på hans ideer og overbevisning om emnet. Han mener, at alt i verden er forbundet med alt andet, og derfor skal du være klar til at blande sig med andre. Shelley bruger fingerfærdigt naturelementerne til at forklare sin smerte og smerte for at skille sig af med sin elskede. Her er nogle af hans berømte linjer og korte kærlighedscitater.

 • Sollyset klapper jorden, og månestrålerne kysser havet: hvad er alle disse kysse værd, hvis du ikke kysser mig?
 • Al kærlighed er sød, givet eller modtaget …
 • Når luten er brudt, huskes ikke søde toner; Når læberne har talt, er Elskede accenter snart glemt.
 • Roseblade, når rosen er død,

  Er heap’d til den elskede seng;

  Og så dine tanker, når du er væk,

  Kærligheden i sig selv skal sove

 • For kærlighed og skønhed og glæde er der ingen død eller forandring.

5. Leo Tolstoy Citater om kærlighed:

Leo Tolstoy er en russisk forfatter, der har skrevet nogle af de mest indflydelsesrige romaner og noveller i litteraturhistorien. Hans værker berører flere emner, herunder kærlighed. Han mener, at kærlighed alene ikke kan være en absolut løsning på alle livets elendigheder. Det er bare en del af livet og ikke helt nødvendigt for vores overlevelse. Tolstoj er også imod at definere eller finde grunde til at forklare vores kærlighed til nogen. Her er nogle af hans meningsfulde citater om kærlighed til venskab om:

 • Respekt blev opfundet for at dække det tomme sted, hvor kærligheden skulle være.
 • Kun mennesker, der er i stand til at elske stærkt, kan også lide stor sorg, men den samme nødvendighed af kærlighed tjener til at modvirke deres sorg og helbreder dem.
 • Du kan elske en person, der er dig kær med en menneskelig kærlighed, men en fjende kan kun blive elsket med guddommelig kærlighed.
 • Hvis man elsker nogen, elsker man hele personen, ligesom de er og ikke som man gerne vil have, at de skal være …
 • Hvert menneske ved, at der i følelsen af ​​kærlighed er noget særligt, der er i stand til at løse alle livets modsætninger og give mennesket den fuldstændige velfærd, som stræben efter udgør hans liv. “Men det er en følelse, der kommer, men sjældent, varer kun lidt tid og efterfølges af endnu værre lidelser,” siger de mænd, der ikke forstår livet.

6. Bob Marley Love Citater:

Bob Marley er en berømt jamaicansk sanger, som også er den første succesrige reggae -kunstner fra tredjelandes lande. Hans sange er meget inspirerende og fyldt med modord. Marley brugte positivt sit halvgud -image til at motivere sine fans og tilhængere til skønheden i kærlighed og liv. Han er også en stor filosof og deler uddrag af visdom i form af citater. Selv år efter hans død fortsætter hans ord med at oplyse vores sind.

 • Lev livet du elsker. Elsk det liv du lever.
 • Og forvent ikke mere, end hun kan give. Smil, når hun gør dig glad, lad hende vide, når hun gør dig sur, og savn hende, når hun ikke er der.
 • Erobre djævlene med en lille ting, der kaldes kærlighed.
 • Han er ikke perfekt. Det er du heller ikke, og I to vil aldrig være perfekte. Men hvis han kan få dig til at grine mindst én gang, får dig til at tænke sig om to gange, og hvis han indrømmer at være menneske og begår fejl, skal du holde fast i ham og give ham det mest, du kan.
 • Hvis fus og hund kan komme sammen, hvorfor kan vi så ikke elske hinanden?

7. George Eliot Citater om livet:

George Eliot er pseudonymet på en kvinde ved navn Mary Ann Evans. Hun valgte denne vej for at flygte fra samfundsmæssige domme og stereotyper af de kvindelige forfattere fra den victorianske æra. Hendes værker om kærlighed citeres ofte af andre forfattere og forfattere, da de skildrer realisme. Hun forsøgte at udforske kærlighedens og relationernes riger og åndedrag uden at begrænse sig til lette romanser. Nedenfor er vist nogle af hendes berømte citater om kærlighed og liv.

 • Vrede og jalousi kan ikke mere tåle at miste deres genstande af syne end kærligheden.
 • Forfængelighed er lige så utilpas under ligegyldighed som ømhed er under en kærlighed, som den ikke kan vende tilbage.
 • Salig er den ene sande, kærlige menneskesjæls indflydelse på en anden.
 • Jeg kan godt lide ikke kun at blive elsket, men også at få at vide, at jeg er elsket. Jeg er ikke sikker på, at du er af samme sind. Men stilhedens rige er stort nok ud over graven. Dette er en verden af ​​lys og tale, og jeg tager orlov til at fortælle dig, at du er meget kær.
 • For hvad er kærligheden i sig selv, for den vi elsker bedst? – en indpakning af umådelige bekymringer, som endnu er bedre end nogen glæder uden for vores kærlighed.

8. Pablo Picasso -citater om kærlighed:

Picasso er utvivlsomt en af ​​de mest berømte malere, kunstnere og billedhuggere i det 20. århundrede. Bortset fra hans kunstneriske side er der en anden vinkel til Picasso, som ikke er særlig kendt for offentligheden. Picasso er kendt for at forføre kvinder og havde et romantisk forhold til mange. Det fortælles, at han var en jaloux elsker og en grådig seksuel appetit. Hans citater om kærlighed er lige så berømte som hans kunstværker.

 • Kærlighed er den største forfriskning i livet.
 • Kunst er ikke anvendelse af en skønhedskanon, men hvad instinkt og hjerne kan forestille sig ud over enhver kanon. Når vi elsker en kvinde, begynder vi ikke at måle hendes lemmer.
 • Kærlighed skal bevises ved kendsgerninger og ikke begrundelser

Populære citater om kærlighed af indflydelsesrige ledere, forfattere og berømtheder:

Vi ved, at elskeren i dig ikke er tilfreds med listen over citater, vi lavede. Så vi er gået den ekstra mil for at indsamle nogle mere hjerteberørende linjer om emnet kærlighed, romantik og relationer, bare for dig! Så hvad venter du på? Læs disse kærlighedsudtalelser for at “fordybe din sjæl i kærlighed”!

 • At være dybt elsket af nogen giver dig styrke, mens at elske nogen dybt giver dig mod. – Lao Tzu
 • Der er ikke noget middel til kærlighed, men at elske mere. – Henry David Thoreau
 • Jeg siger ikke, at kærligheden altid tager dig til himlen. Dit liv kan blive et mareridt. Men når det er sagt, er det værd at tage risikoen. Paulo Coelho
 • Livets største lykke er overbevisningen om, at vi er elskede; elsket for os selv, eller rettere, elsket på trods af os selv. Victor Hugo
 • Kærlighed føler ingen byrde, tænker intet på problemer, forsøger det, der er over dets styrke, påberåber sig ingen undskyldning for umulighed; thi den mener, at alt er lovligt for sig selv og alt muligt. – Thomas a Kempis
 • Når du mangler nogen, ser det ud til at tiden går langsommere, og når jeg forelsker mig i nogen, ser det ud til at tiden går hurtigere.- Oprah Winfrey
 • Der er aldrig et tidspunkt eller sted for ægte kærlighed. Det sker ved et uheld, i et hjerteslag, i et enkelt blinkende, bankende øjeblik. ― Sarah Dessen
 • Uanset hvad vores sjæl er lavet af, er hans og mine de samme. – Emilie Bronte
 • Alt er fair i kærlighed og krig. – Francis Edwards
 • Når du mangler nogen, ser det ud til at tiden går langsommere, og når jeg forelsker mig i nogen, ser det ud til at tiden går hurtigere. – Taylor Swift

Sjove citater om kærlighed:

Livet er for kort til at tage alt alvorligt. Selvom du havde bitre oplevelser med kærlighed, er det ok at tage dem let og tilføje lidt humor, mens du deler dem med andre. Nedenfor er vist nogle af de mest sjove og søde kærlighedscitater, som helt sikkert vil tilføje lidt sjov og latter i dine relationer:

 • Romantisk kærlighed er psykisk sygdom. Men det er en fornøjelig. – Fran Lebowitz
 • 80 procent af de gifte mænd snyder i Amerika. Resten snyder i Europa. – Jackie Mason
 • Kærlighed ligner meget en rygsmerter, den vises ikke på røntgenstråler, men du ved, den er der. – George Burns
 • Kærlighed er svaret, men mens du venter på svaret, rejser sex nogle ret gode spørgsmål. – Woody Allen
 • Ægte kærlighed kommer stille og roligt uden bannere eller blinkende lys. Hvis du hører klokker, skal du tjekke dine ører. – Erich Segal

Sad Love Citater:

Et brud med din partner kan suge livet ud af dig! At miste en person, som du elsker allermest, kan få dig til at føle dig virkelig trist og nedslidt. Især hvis det er afvisning, manglende opmærksomhed, snyd eller endda død, er smerten uudholdelig og kan tage dig ind i en følelsesmæssig spabad. Hvis du er i en sådan situation, råder vi dig til at læse disse citater om “kærlighed gør ondt”:

 • Det gør ondt at trække vejret, fordi hvert åndedrag, jeg tager, viser, at jeg ikke kan leve uden dig.
 • Jeg gav dig mit hjerte, jeg forventede ikke at få det tilbage i stykker.
 • Mit hjerte falder, når jeg tænker på, at du er sammen med en anden.
 • Det er trist, hvordan nogen kan gå fra at være årsagen til, at du vågner smilende, til grunden til, at du græder dig selv i søvn.
 • Jeg ved ikke, hvor jeg står med ham. Og jeg ved ikke, hvad jeg betyder for ham. Alt jeg ved er, at hver gang jeg tænker på ham, er alt, hvad jeg vil gøre, at være sammen med ham.

Berømte “I love You” romantiske citater:

Fortæl din partner, hvor meget de betyder for dig med nogle dejlige citater om “jeg elsker dig”. Disse nye kærlighedscitater fanger dine virkelige følelser og følelser på en vittig og følelsesmæssig måde. Plus, de kommer fra hovedet på berømte personligheder efter deres personlige oplevelser og observationer.

 • “Jeg elsker dig” begynder med jeg, men det ender ved dig. – Charles de Leusse
 • ”Jeg så, at du var perfekt, og derfor elskede jeg dig. Så så jeg, at du ikke var perfekt, og jeg elskede dig endnu mere. ” – Angelita Lim
 • ”Når jeg siger, at jeg elsker dig mere, mener jeg ikke, at jeg elsker dig mere, end du elsker mig. Jeg mener, jeg elsker dig mere end de dårlige dage foran os, jeg elsker dig mere end enhver kamp, ​​vi nogensinde vil have. Jeg elsker dig mere end afstanden mellem os, jeg elsker dig mere end enhver forhindring, der kunne forsøge at komme imellem os. Jeg elsker dig mest.” – Ukendt
 • Tallet 143 betyder ’jeg elsker dig.’ Det kræver et bogstav at sige ’jeg’ og fire bogstaver for at sige ’kærlighed’ og tre bogstaver for at sige ’dig.’ Hundrede treogfyrre. ’Jeg elsker dig.’ Er det ikke vidunderligt? Fred Rogers
 • Hvis jeg elsker dig, viser jeg dig, at jeg elsker dig hver dag. Små ting, store ting. Dwayne Johnson

Elsker citater til ham:

Få din mand til at føle sig speciel ved at sende ham romantiske ord om kærlighed. Disse citater fungerer også som hemmelige beskeder, som formidler dit hjertes følelser. De er også en påmindelse om, hvor meget du elsker ham, og hvad hans nærvær betyder for dig. Tag et kig på disse fine citater om kærlighed til din mand:

 • Jeg kan godt lide dit efternavn. Må jeg få den?
 • Hans smil. Hans øjne. Hans læber. Hans hår. Hans grin. Hans hænder. Hans grin. Hans humor. Hans underlige ansigt.
 • Når jeg fortæller dig, at jeg elsker dig, siger jeg det ikke af vane, jeg minder dig om, at du er mit liv.
 • Han er irriterende, han er sjov, han får mig til at råbe, han driver mig til vanvid, han er ude af hans sind, men han er alt, hvad jeg vil.
 • “Hvad er så specielt ved ham?” “Intet, det er bare, at der ikke er noget særligt uden ham.”

elsker citater til hende:

Hvis du vil imponere din dame -kærlighed, vil en simpel “jeg elsker dig” alene ikke gøre det! Kombiner dine følelser med effektive budskaber for at vise, hvor meget du værdsætter hende i dit liv. Få hende til at føle sig virkelig speciel og passet ved at sende disse yndige kærligheds sætninger:

 • For første gang har jeg fundet en, jeg hader at forlade. Jeg fandt en, som jeg ikke kan få nok af. Jeg fandt en, der accepterede mig for den, jeg er. Jeg tror, ​​jeg har fundet nogen, som jeg kan blive vildt forelsket i.
 • “Når min kæreste og jeg taler om at være lykkelige, bliver jeg kvalt, hvilket jeg synes er den største gave, du kan give en kæreste.” – Seth Meyers
 • Jeg vælger dig. Og jeg vælger dig igen og igen og igen. Uden pause, uden tvivl, i et hjerteslag. Jeg bliver ved med at vælge dig.
 • Jeg elsker dig, ikke kun for hvad du er, men for hvad jeg er, når jeg er sammen med dig.
 • Jeg vil have dig til at vide, at du har de smukkeste øjne og det mest vidunderlige hjerte.

Vi håber, at disse smukke kærlighedscitater genoplivede din ild for romantiske og lidenskabelige forhold. Hvis du er forelsket, er det meget sandsynligt, at du får forbindelse til hvert af disse ordsprog. Sammen med at give nogle uvurderlige råd om kærlighedsliv, hjælper disse citater os også med at udtrykke os bedre. Det er en smart idé at vælge en hjerte -rørende linje med dit personlige budskab og billede for at imponere din elsker.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80