Mickey Bday temaer: 5 bedste Mickey Mouse fødselsdagsdekorationer

Vi ved, hvor svært det er for os forældre at følge med i vores børns forventninger på deres fødselsdage. De kræver særlige temafester, dekorationer, en imponerende kage, tilbagesendelser og hvad ikke! Især hvis det er en overraskende fødselsdagsfest for din lille, kan der ikke være noget bedre tema end Disneys Mickey Mouse. Denne yndige karakter vil helt sikkert krydre spændingsniveauerne hos alle, der deltager i festen, herunder fødselsdagsdrengen eller -pigen!

Vi ved, hvad dit næste spørgsmål er! Hvordan implementerer du dette populære tema uden at gentage ideer? Dit job er nu gjort let, da vi har præsenteret nogle af de bedste hjemmelavede Mickey Mouse -dekorationer og festideer. Klar til at omdanne dit hjem til et mini Disneyland? Læs med!

Hvorfor er Mickey Mouse tema så populær i fødselsdagsfester?

Mickey Mouse er en ikonisk karakter skabt af Walt Disney i 1920’erne. Hver gang denne yndige mus dukker op på skærmen sammen med sin flok venner – Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto osv. Bliver børn bare skøre! Mickey mouse har underholdt børn i mange generationer, og hans charme ophører aldrig med at forbløffe os. Så hvilken bedre gave kan du give dit barn på hans eller hendes fødselsdag end et værelse fyldt med Mickey Mouse -fødselsdagsdekorationer?

Ting du har brug for til at oprette en Mickey Mouse fødselsdagsfest:

For at sikre, at alt er perfekt til prikken, lad os først liste alle de ting, du har brug for som en del af mickey mouse -dekorationer til fødselsdagsfesten:

Mickey Mouse Theme Party Decoration Elementer:

Uanset om du planlægger hjemmelavede mickey mouse -dekorationer eller søger hjælp fra en professionel kunstner, skal du være opmærksom på detaljerne i temaet. Fra baggrund til kage, kostume til invitationen, der er mange ting, du skal planlægge, mindst et par dage før festdatoen. De fleste af disse varer kan købes i de lokale dollarforretninger, eller hvis du har tid og talent, kan du prøve en idé til DIY Mickey fødselsdagsdekoration fra Pinterest, Instagram eller Youtube kanaler.

Her er en liste over de ting, du skal bruge som en del af Mickey Mouse fødselsdagstemaer:

 • Bagtæppe og banner: Du kan gå efter en Mickey Mouse Personalized Birthday Banner med personens navn og alder. Køb et færdigt Mickey Mouse -klubhus, der kan udskrives, eller lav din egen baggrund med et stort hvidt eller rødt ark med klistermærker og papirklip.
 • Kagebord: Et kagebord skal have en farverig trykt mickey -museklud og nogle centerpieces for at fange dine gæsters opmærksomhed.
 • Balloner: Få et par mickey -formede folieballoner og masser af sorte, røde, hvide og gule balloner til at fylde rummet. Hvis det er en natfest, skal du gå efter oplyste balloner til specialeffekter.
 • Kage: Dette er hovedelementet i din fødselsdagsfest med temaet mickey mouse. Så gå gennem onlinekatalogerne og vælg en enkelt eller flerlags kage designet som en mickey mouse.
 • Cake Toppers: Du kan finde en række mickey mouse første fødselsdagskage toppers i online butikker. Stik dem i din kage for at bringe den til live!
 • Invitationskort: Et håndlavet kort kan skabe det første indtryk på dine gæster og sende tip om, hvor meget du holder af dem. Enten kan du designe et e-kort, få det udskrevet eller gå til et papirbaseret kort og skrive personlige beskeder.
 • Festkostume: Søg efter mickey mouse -festdragt til din lille. Hvis du ikke finder en i dit budget, kan du gå til en trykt mickey mouse-t-shirt eller kjole med matchende undertøj. Køb Mickey Mouse hårtilbehør som elastikker, clips eller et hårbånd.
 • Andet tilbehør: Afhængigt af rummets størrelse kan du også købe nogle mickey mouse buntings, hvirvler, væghængninger, oppustelige osv..
 • Fest rekvisitter: Doble de sjove niveauer i din fest ved at give alle dine små gæster nogle mickey mouse fest rekvisitter som kasketter, øjenmasker, kroner, fotoboksartikler osv..

Mikke mus tema spisebordsartikler:

Når du er færdig med den grundlæggende opsætning, skal du tænke over de ting, der går på dit spisebord. Sammen med at servere lækker mad til dine gæster, skal du også være opmærksom på detaljerne i serviseelementerne. Her er en liste over ting, du kan købe:

 • Trykt borddæksel: I stedet for at lade dit bord stå tomt, skal du sprede et trykt mickey mouse -borddæksel, der kan genbruges eller bortskaffes efter festen.
 • Tallerkener, kopper og bestik: Tæl antallet af dine gæster, og behold et lager af papirplader, kopper, skeer, sugerør, gafler og servietter med mickey mouse -tema. Hav altid nogle ekstra stykker, bare et par gæster kommer uinformerede.
 • Opskrifter: Der er mange Mickey Mouse fødselsdagsfest mad ideer som mickey tema cupcakes, mini pizzaer, cake pops, frugt kebab skåret i mickey former, cookies, donuts osv. Du kan prøve de fleste af disse varer derhjemme eller bede din kok om at tilpasse dem til dig.

Mickey Mouse tema fødselsdag retur gave ideer:

Uanset hvor underholdende din fest var, eller hvor lækker godbidderne var, husker gæsterne kun de goodiebags, du giver dem som returgaver. Så lad være med at glæde dem og giv deres forældre nogle store mål i deres fremtidige fødselsdagsfester. Her er nogle af de populære tilbageværende gaveideer til Mickey Mouse fødselsdagsfester, som er lette på lommen, men højt på værdsættelser:

 • Mickey Mouse trykte goodie poser
 • Disney nøgleringe eller desinfektionsflasker
 • Mickey Fotorammer med magneter
 • Mickey Minnie mapper og papirvarer
 • Mickey trykte krus, madpakker

Sådan oprettes en fødselsdagsfest med temaet Mickey Mouse?

Nu hvor du har alle de nødvendige ting, lad os se nærmere på processen med at sætte dem op til at kickstarte en sjov Mickey Blouse fødselsdagsfest:

 • Beslut først om festlokalet. Vil du holde en fest derhjemme eller i en funktionel hal eller klubhus? Afhængigt af dette kan du planlægge og visualisere opsætningen.
 • Beslut også om budgettet og antallet af inviterede. Hvis det er en meget stor fest, skal du hyre en festarrangør, der også kan klare opsætningen og forplejningen. Til små til mellemstore fester kan du købe de anførte varer og lave en DIY Mickey fødselsdagsdekoration med lidt hjælp fra din familie eller venner.
 • Ryd stedet op, og sørg for, at du har en baggrundsvæg eller en lukket struktur bag scenen. Dette kan holde banneret eller baggrunden på plads.
 • Dekorer bannerets sider og scenen med masser af balloner. Du kan også oprette ballonstrukturer og placere dem på hver side af bordet.
 • Placer bordet i midten af ​​scenen og dæk det til med en duge. Brug et mickey mouse centerpiece med balloner, blomster eller et stykke legetøj til at markere området.
 • Hvis det er en indendørs fest, skal du stikke nogle hvirvler og mickey balloner på taget for at skabe et livligt miljø.
 • Læg et andet bord på siderne for at rumme madvarer, bestik, gaver, chokolade osv. Du kan også bruge det som et dessertbord til at vise alle de søde godbidder, du har fået til dine gæster.
 • Dæk resten af ​​gulvet til med en rød eller sort klud for at fuldføre din opsætning.

5 bedste Mickey Mouse fødselsdagsfestdekorationsideer til inspiration:

Her er en samling af 5 forskellige Mickey Mouse tema fødselsdag tema ideer til at hjælpe dig i gang:

1. Mickey Mouse 1. fødselsdagsfest dekoration:

Mickey Mouse 1. fødselsdagsfest dekoration

Tjek denne drømmende Mickey Mouse 1. fødselsdagsfest dekoration, som kan sende dine små gæster i en tilstand af forbløffelse. Hvert enkelt element i denne indretning er tilpasset til temaet for din fest. Kagebordet er sat op som et to-lags med den nederste halvdel forbeholdt lækre desserter. Vi er helt vilde med tanken om at have et mini pariserhjul med mini cupcakes med stenciled “ONE” for at angive fødselsdagens eller pigens alder!

2. Blå Mickey Mouse fødselsdagstema til baby drenge:

Blå Mickey Mouse fødselsdagstema til baby drenge

En Mickey Mouse -fest skal ikke kun være i rød og hvid, men kan også komme i ædru nuancer som dette fede blå og hvide tema. Forskellige blå nuancer kombineres med hvid for at skabe denne behagelige og elegante indretning. Selv kagen holdes på linje med temaet, og de søde kagetoppere giver et smukt syn. Det er baggrunden og den store baby mickey mouse oppustelige, der stjæler showet!

3. Pink Minnie Mouse fødselsdagsfest til babypiger:

Pink Minnie Mouse fødselsdagsfest til babypiger

Hvis du planlægger en udendørs fødselsdagsfest for din baby pige, er denne opsætning et ideelt valg. Du kan bruge kroge til at hænge din baggrund, når der ikke er en solid væg og skabe et eksklusivt område til kageskæringen. Et stort bord med to adskillere på siden skiller dette rum fra resten af ​​festlokalet. Alle elementerne opbevares i pink og hvid og Minne Mouse dukker, og stiklinger bruges generøst. Du kan endda tilføje et blomstret præg til denne indretning ved at placere eksotiske lyserøde blomster på hver side.

4. DIY Mickey Mouse fødselsdagsfest ide:

Diy Mickey Mouse fødselsdagsfest ide

Dette er sådan en simpel, men alligevel påfaldende smuk idé at imponere dine gæster i et begrænset budget. Et rent hvidt bord bruges til at holde kagen og desserterne. Til kontrast bruges lysrødt, sort og gult tilbehør som borde, buntings, cupcakes osv. Den almindelige, massive væg er dekoreret med papirblæsere og stiklinger med Mickey-tema. En stor Mickey Silhouette bruges til at skrive navnet i en klassisk Disney -skrifttype. Er dette ikke smart? Du kan bruge denne idé til 2. og 3. fødselsdag, som normalt foregår i lille skala.

5. Idé til Mickey Mouse -fødselsdagstabel:

Mickey Mouse Tema Fødselsdagstabel Opstilling Idé

Gør dette slikbord ikke vand i munden? Ja! Med slik, tyggegummikugler, seje pinde, sliktråd på bordet vil værterne sikkert have svært ved at kontrollere de små. Observer den sorte polka dot bordduk, der står smukt i kontrast med flerfarvede regnbue godbidder. Hver krukke er pænt mærket, så gæsterne kan vælge deres ting og de kreative kopholdere et must-prøve til din næste fest.

Vi håber, at denne artikel har inspireret dig nok til at prøve en Mickey Mouse -fødselsdagsfest derhjemme. Disse dekorationsideer er ideelle til børn i alderen 1-4 år. For ældre børn, der stadig har lyst til Mickey Mouse, kan de samme elementer bruges, men farvetemaerne og placeringerne kan være lidt forskellige. Hvis du lige lige havde en Insta-værdig Mickey Mouse fødselsdagsdekoration for nylig, må du dele billederne med os, vi viser dem gerne her!