Top 9 cykeltrøjer

En cykeltrøje er en specielt designet trøje, der bruges til cykelformål. Det skal dog bemærkes, at de fleste cyklister over hele kloden vælger mere konventionelt cykeltøj; trøjer tilbyder også nogle store fordele for sportsentusiaster. De fleste cykeltrøjer er normalt skåret ganske lang bagud for at sikre, at cyklisten ikke oplever ubehag, når den er i en bøjet position. Hvis der tilføjes lommer, gøres de normalt bagpå for at undgå spild, hvis de placeres foran. De fleste trøjer er monteret ret stramt for at minimere luftmodstanden. Faktisk er stoffet, der bruges til at lave de fleste trøjer, forhindrer sved i at klæbe til en cyklisters krop for at holde dem kølige. Her er nogle af de bedste cykeltrøjer.

Bedste cykeltrøjer:

1. Cityscape Jersey:

cykeltrøjer

Denne cykeltrøje er stærkt inspireret af skyskrabere i New York og er cool og stilfuld udover at være funktionel. Placeret strategisk på forsiden og i bunden af ​​ærmerne, giver det grafiske design virkelig en erklæring. Trøjen er også vand- og svedbestandig for at gøre cykling mere behagelig.

2. Grafisk trøje:

Nutidens unge er forelsket i farveblokering og grafiske udskrifter. Denne trøje er et fint eksempel på, hvordan begge disse trends ser godt ud sammen. Den dristige gule og sorte tilføjer et strejf af stil, mens det grafiske tryk og teksten gør denne trøje perfekt til et cykeleventyr.

3. Den professionelle trøje:

For professionelle cyklister skal en trøje være stilfuld, men vigtigere skal den være funktionel. Cyklisten på dette billede vælger et simpelt jerseydesign, der tilbyder både komfort og funktionalitet. Det er også svedbestandigt i betragtning af mængden af ​​jord, han muligvis har været nødt til at dække.

4. Tribal Jersey:

Den evigt effektive og stilfulde tribal jersey er fantastisk at se på og endnu større at tage på. Stammedesignet, der er placeret i midten af ​​trøjen, er fremstillet af stretchstof og er hovedattraktionen. Dette design passer til de cyklister, der betragtes som oprørere. Dette design er mere egnet til mænd end til kvinder.

5. Taxi Jersey:

Inspireret af taxafarverne og det ternede flag, der højst viftede med et Formel 1 -løb, er denne trøje specielt designet til dem, der har behov for fart. Den lyse farve og det finurlige design får disse trøjer til at skille sig ud.

6. Den geometriske trøje:

Geometriske tryk er raseri i disse dage. Denne trøje har inkorporeret brugen af ​​denne nye modetrend meget godt. Det går ikke over bord med designet og er også funktionelt og let. Brugen af ​​lyse sommerfarver får det til at se cool ud. Strækstoffet er vand- og svedbestandigt, hvilket gør det behageligt at have på.

7. Jersey til kvinder:

Selv kvindelige cyklister kræver trøjer, der er sjove, stilfulde og funktionelle. Denne særlige jersey har vinterfarver indarbejdet i den, hvilket giver den et varmt og struktureret udseende. De beroligende toner passer godt til alle hudtyper. Detaljerne på siden gør også trøjen ret grafisk uden at være overvældende.

8. To-tonet trøje:

Denne tofarvede trøje er perfekt til cyklister, der nyder at være lidt konservative og dristige på samme tid. Den sammenkoblende grafik, der er spredt over hele trøjen, er ikke overvældende, men giver en kraftfuld erklæring. Det lette materiale sikrer også, at trøjens vægt ikke forhindrer cyklisten under en ekspedition.

9. Unisex -trøjen:

Denne dristige blanding af farver er perfekt til både mænd og kvinder. Det lette materiale sikrer også, at cyklisten føler sig godt tilpas, når man kører. Disse trøjer er både sved- og vandafvisende for at sikre, at det ikke bliver for indelukket for cyklisten, når man cykler.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.