Innovatiivisten lattialautojen asettaminen nopeasti ja helposti

Asenna lattialaudat vain jaloillasi!

Lattialevyjen asettaminen tai vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa kuin uusimpien iDecking Revolution -tuotteiden kanssa. Jopa tämän italialaisen yrityksen nimi alkaa "I." – kuin innovaatio! Ei ollut turhaa, että heidän patentoidut EasyClick- ja EasyChange -järjestelmät olivat joitakin niistä Kohokohtia Domotex 2017 -tapahtumassa. Tutkimus ja halu kokeilla ovat täällä erittäin suosittuja paitsi korkealaatuisten lattialautojen alalla myös innovatiivisten seinäverhousten suhteen.

DURO – innovaatio terassillasi

Esimerkiksi innovatiivinen DURO -materiaali on ihanteellinen terassisi suunnitteluun tai seinäpaneelien muodossa sisä- ja ulkotiloihin. Tämä materiaali on kestävää ja täysin kestävää, koska se koostuu yksinomaan riisin kuorista ja hartsista. DURO on 100 -prosenttisesti kierrätettävä, joten sen ekologinen jalanjälki on erittäin pieni sen valmistuksessa ja hävittämisessä. On myös mainittava, että riisin kuoret ovat muutoin vain maatalouden jätetuotteita ja ne poltetaan usein, mikä johtaa enemmän hiilidioksidipäästöihin ilmaan. I.

DUROn tapauksessa tämä ei ainoastaan ​​estä, vaan se säästää myös arvokkaita puita, etenkin planeettamme sademetsistä. Kestävä ja luistamaton materiaali tarjoaa täydellisen pinnan paljain jaloin kävelyyn. Lisäksi se ei halkeile. DURO voidaan työstää, värjätä ja maalata aivan kuten oikea puu – oman maun ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tällä innovatiivisella rakennusmateriaalilla ei ole puun haittoja. Huolto ja ylläpito minimoidaan siten kokonaan.

idecking easyclick -järjestelmä, jossa on lattialaudat

EasyClick- ja EasyChange -asennusjärjestelmät

Ei ruuvimeisseliä, ei liimaa, ei rakennuslinjoja tai välikappaleita – iDeckingin innovatiivisten järjestelmien ansiosta et tarvitse työkaluja ja apuvälineitä, joita tavallisesti käytetään tavanomaisissa asennusjärjestelmissä. Sen sijaan sinun tarvitsee vain painaa jalkaa, jotta lattialaudat saadaan täydelliseen asentoon. Tietenkin myös erityiset tuet, jotka mahdollistavat myös virheettömän kokoonpanon, auttavat. EasyChange -järjestelmän lattialaudan irrottaminen ja vaihtaminen on yhtä nopeaa ja helppoa erikoisavaimen ansiosta. Molemmat asennusjärjestelmät ovat kestäviä ja vettä hylkiviä, eivätkä ne vain säästä aikaa, vaan ennen kaikkea rahaa.

idecking-vallankumous-lattialaudat-decking

ETHERNO bambu – lattialaudat, joissa on Kaukoidän charmia

Bambu on yksi nopeimmin uusiutuvista raaka -aineista maailmassa ja sitä suosivat monet. IDecking Revolutionin bambusta valmistetut ETHERNO -lattialaudat varmistavat kuluttajan puhtaan omantunnon, mutta ennen kaikkea lisäävät mukavuutta ja helpottavat asumista etenkin ulkona. Kestävät, säänkestävät ja sirpaleettomat bambusta valmistetut lattialaudat ovat täydellisiä paljain jaloin ja miellyttävän näköisiä – tietysti 100% CE- ja FSC -sertifioitu!

idecking-vallankumous-bambu-lattialaudat-decking

Nauti innovatiivisesta tuotemerkin laadusta kaltaisilta palveluntarjoajilta iDecking -vallankumous ja osallistua ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen!

Katso lähemmin alla oleva video:

idecking vallankumous lattialaudat duro terassilaudat

lattialaudat lattia innovatiivinen duro easyclick -järjestelmän idecking

idecking easyclick -järjestelmän lattialaudat terassilaudat

lattialaudat idecking revolution easyklick system terassilaudat

idecking vallankumous easychange -järjestelmän lattialaudat terassilaudat