Resysta -terassi – kestävä ei -puinen kaikissa tapauksissa

Miksi sinun pitäisi valita Resysta -terassi??

Se näyttää puulta, se tuntuu siltä … mutta se ei ole. Ei, se ei ole puumuovinen WPC! Se on jotain aivan uutta: kuituvahvisteinen hybridimateriaali, nimeltään Resysta. Innovatiivinen materiaaliseos riisinkuorista, kivisuolasta ja mineraaliöljystä, joka on samalla kestävä ja ympäristöystävällinen eikä seuraa malliaan millään tavalla. Mutta päinvastoin! Resysta on korkealaatuinen materiaali, joka on jo osoittautunut erittäin kestäväksi ja helppohoitoiseksi. Tämä on ensiluokkainen “Made in Germany” -tuote, jolle valmistaja – Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH antaa vähintään 15 vuoden takuun.

Resysta on siksi myös täydellinen rakennusmateriaali terassille, mutta myös ulkokalusteille, erilaisille lattiapäällysteille ja jopa laivakansille. Resysta muuttaa riisinkuorien suuren silikaattipitoisuuden täysin vedenpitäväksi ja vettä hylkiväksi materiaaliksi, jota tarvitaan hyvinvointi- ja kosteille alueille, kuten uima-altaille ja jopa talon julkisivuille.

terassi resysta trooppinen puu parveke design terassikalusteet

Mikä tekee Resysta -terassista niin ainutlaatuisen?

Resysta -terassilaudat asennetaan yhtä helposti kuin perinteiset levyt ja niissä on miellyttävä, lämmin teak -ilme. Voit nauttia laadukkaasta pinnasta puhtaalla omantunnolla, koska yksikään puu ei ole kaatunut sen eteen. Ja sillä on suuri vaikutus Amazonian ja Aasian aarniometsille ja siten myös ympäristölle yleensä.

Resystan optimaalinen säänkestävyys varmistaa, että aluslaudat eivät harmaa UV -säteilyn ja ilman vaikutuksesta. Sade ja lumi eivät voi myöskään tehdä mitään pahaa täällä, koska Resysta ei yksinkertaisesti siedä kosteutta itsessään. Tästä materiaalista valmistetut laudat eivät turpoa.

terassi resysta trooppinen puu ulkouima -allas

Vaikka Resysta voidaan käsitellä samalla tavalla kuin aitoa puuta, sillä on silti merkittävä etu: materiaali on täysin liukumaton eikä halkeile! Leikattu, jauhettu, porattu tai jauhettu Resystaa voidaan käyttää kaikenkokoisina ja -muotoisina. Erityistä huolellisuutta ei itse asiassa tarvita, mutta se voi pidentää materiaalin käyttöikää entisestään. On parasta käyttää vain ympäristöystävällisiä Resysta -lasitteita ja -lakkoja. Ja näitä on saatavana eri teak -vivahteissa – omien mieltymystesi mukaan.

terasseilla resysta puunjalostus poraus porakone

Jälleen yhdellä silmäyksellä Resysta -terassilautojen tärkeimmät edut:

  • optimaalinen säänkestävyys
  • äärimmäisen helppo hoito
  • alhainen laajentumiskerroin
  • täysin luistamaton ja repeytymätön
  • Resysta ei turpoa, halkeile tai mädä
  • Tuholaisilla ja sienillä ei ole mahdollisuutta
  • helppo ja nopea asentaa
  • yleisesti sovellettava

terassi resysta parempi puu -allas lounge

Päätelmämme:

Resysta-terassit koostuvat innovatiivisesta, 100% puuttomasta materiaalikoostumuksesta, joka on täydellinen korvike trooppiselle puulle. Jokainen päätös Resystan hyväksi tarkoittaa enemmän happea, enemmän sademetsää, parempaa elämänlaatua, koska materiaalien valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ja uusiutuvia raaka -aineita. Ei ole turhaa, että Resystaa kutsutaan myös “paremmaksi puuksi”. Tämä luonnon lahja, joka on pakattu asiantuntevalle taitotiedolle, ei ainoastaan ​​takaa ensiluokkaista laatua ja kestävää mukavuutta, vaan myös luo aina kodikkaan ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi hyväksi.

Katso täältä useita mahdollisia Resysta -sovelluksia:

terassilaudat resysta innovatiivinen materiaali rakennusmateriaali puutarhaideoita