A dolláráruház terhességi tesztje működik: tényleg működik?

Ha úgy érzi, hogy terhes, vagy gyermeket akart szülni, akkor tudja, hogy mennyire fontos a terhességi teszt, és mennyire komoly. Most ebben az egész teszt- és eredményforgatókönyvben nem igazán törődünk azzal, hogy mennyit költünk a tesztkészletekre. Végül is egy babának szól. Bár ez lehet a célod, a helyzetedtől függően sokat költhetsz. Ezért, ha már várt egy ilyet, akkor feltétlenül készítsen fel néhány ilyen tesztkészletet. És tudod, mi lenne a legjobb megoldás a terhességi teszt készlethez? A Dollar bolt terhességi teszt készlet.

Dolláráru terhességi teszt

Mi az a dollárbolt az első helyen??

Ez egy amerikai diszkont áruházlánc, amely 1 USD -ért vagy kevesebbért árul árut. Ez a Fortune 500 cég Virginiában él, de elterjedt az Egyesült Államokban & Kanada is. Az országos logisztika támogatásával a Dollar Tree Dollar üzleteket üzemeltet. Azok a tételek, amelyeket ezekből a boltokból felvehet, az egészségtől eltérőek & szépség házhoz takarítószerek. A több mint 13 000 helyszín jelenlétével a vállalat nettó árbevétele körülbelül 8,6 milliárd USD.

Miért a dollárbolt?

Nos, a legtöbb nő elkezdte felismerni azt a tényt, hogy valójában sokat költ a terhességre és az ovulációs készletekre. Ez az egyik fő oka annak, hogy sokan lassan a dollárkereskedelmi terhességi tesztkészletek felé sodródnak. Most milyen egyszerű lenne egy dollárért felvenni az egyik dollár áruház ovulációs tesztet vagy terhességi teszt készletet? Ezek a tesztkészletek 10-20 USD -ba kerülnek az üzleten kívül. Ezt neveznénk gazdaságosnak.

Mielőtt megismerkedne a működésével, tudnia kell, hogy milyen hamar végezheti el a dollár terhességi tesztet. A nők hajlamosak figyelmen kívül hagyni a terhesség korai tüneteit, amelyek szintén ugyanazok a menstruációs ciklus közelében. Azonban ne felejtse el elvégezni a tesztet, ha az alábbi tüneteket észleli.

 • Görcsök: A menstruáció során gyakori tünet a hasi görcs. Megértjük, ha összetéveszted vele. Megesik, hogy amikor beültetés történik, ugyanilyen típusú görcsöket tapasztalhat. Vigyázz erre.
 • Hiányzó időszak: Abban az esetben, ha a menstruációja nem érkezik meg időben, érdemes elvégezni a dollár terhességi tesztet. Nem tudjuk azonban, hogy a menstruáció hiánya a terhesség nyilvánvaló jele.
 • Hangulati ingadozások és fáradtság: Hajlamosak a komoly hangulatingadozásokra. Ezt általában PMS -nek hívják, ami a menstruáció közeledtével jellemző. Lehetséges a zűrzavar. Vigyázzon a fáradtságra. Hajlamos lehet arra, hogy ok nélkül fáradtnak érezze magát, gyakran.

Hogyan működik ez a teszt pontosan?

A megvásárolt terhességi készletek alapvetően érzékenyek a hCG -re (humán koriongonadotropin), amely alapvetően a terhességhez kapcsolódó hormon, amely felszabadul, amikor az embrió beültetése a méh falára befejeződik. Ha terhes, a vizelet 5-50 ml/ml hCG -t tartalmaz majdnem egy héttel, amikor a menstruáció esedékes. A hCG mennyisége ezt követően majdnem két -három naponta megduplázódik. Mivel a méhfal csak a beültetés után termel hCG -t, egy -két hétbe telik, amíg kiderül, hogy terhes vagy nem.

A teszt azonban negatív eredményt mutat, ha nincs vizeletben a hCG jele, ami azt jelentheti, hogy még néhány napig eltarthat a terhesség. Ha mégis megérkezik a menstruációja, előfordulhat, hogy meg kell próbálnia újra teherbe esni. Most, hogy annyi mindennek pontosnak kell lennie, hogy életed legjobb híreit közölhesse, bizonyára izgatottan kéri a dollár terhességi teszt pontosságát. Nézzük meg közelebbről, hogy megbizonyosodjunk magunkról.

Hogyan kell használni?

Számos ilyen dollár terhességi tesztkészletet vehetsz fel, miközben a dollárboltban vagy, és nem fogsz sokat nyúzni rajta. Most ezek a dollár áruházban lévő ovulációs tesztek ugyanolyan jók, mint bármely más otthoni terhességi teszt.

A készlethez tartozik egy

 • nedvszívó tesztcsík, amely teszteli a vizeletet, és 3 percen belül visszajelzést ad a tesztről. Most bebizonyosodott, hogy 99% -os a pontossága.

Valójában a kutatók egy része összehasonlította a többi márkás tesztkészlettel, és a dollárboltban lévő terhességi készlet 100% -ban hatékony készletnek bizonyult. Elég üzlet most 1 USD -ért?

Bár nem túl érzékeny a hCG kimutatására. Csak körülbelül 20 mlU/ml -től kezdve képes kimutatni a hCG -t. Ezért ajánlatos várni egy kicsit, majd használni a készletet. Sokan erősen ajánlják, hogy a tesztet egy héttel a menstruáció kezdetétől számítsák, mivel ez a legpontosabb eredmény.

 • A teszteléshez mindössze annyit kell tennie, hogy összegyűjti a vizeletét egy eldobható csészébe, majd a pipetta segítségével kis mennyiséget vesz belőle, és bedobja a nyílásba, és várja az eredményt. Egyszerű, nem?
 • Három perc elteltével az eredmények a következő kategóriák valamelyike ​​lehetnek:

1. Két sor: Ez azt jelenti, hogy terhes.

2. Egy sor: Még nem vagy terhes.

3. Nincsenek sorok: Előfordulhat, hogy fel kell vennie egy másikat, és újra kell próbálnia a dollár terhességi tesztkészlethez adott utasítások alapján.

Mi több?

Kövesse az alábbi óvintézkedéseket, ha a dollár áruházban márkás terhességi készletet használ.

 • Ne felejtse el összegyűjteni az első vizeletmintát. A vizelés megkezdése előtt feltétlenül helyezze a csészét a helyére. Távolítsa el, ha megtelt.
 • Ne igyon vizet vagy más folyadékot, amely zavarhatja az eredményeket.
 • Ne rázza meg a készletet, és ne tartsa felfelé.
 • Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a csíkot. Ez megszakítja a kapilláris hatást. Ez megakadályozza, hogy a hCG elérje a csíkot.
 • Mielőtt elkezdené a teszt elvégzését, olvassa el figyelmesen az utasításokat, és kövesse a leírtakat.

Bár az egész dolog rendkívül hasznos és jó, ennek ellenére van néhány előnye és hátránya a dollár általános terhességi teszt készletnek. Nézd meg.

Előnyök:

 • Ez egy meglehetősen megfizethető és könnyen hozzáférhető terhességi készlet.
 • Elég pontos, és még a kimaradt menstruáció 5 napja előtt észleli a terhességet.
 • Nagyon kevesebb hamis eredményt és pontatlan előrejelzést adott, ezért népszerű választás az emberek körében.
 • A pozitív eredmények gyorsan megjelennek, valószínűleg egy perc alatt.

Hátrányok:

 • A legnagyobb hátrány az, hogy egyetlen tesztként kerül forgalomba.

Ezenkívül itt van néhány dolog, amit tudnia kell a Dollar áruház terhességi teszt használata során

 1. A költség nem jelenti a pontosságot. A dollárboltban lévő terhességi tesztkészlet meglehetősen olcsó és pontos.
 2. Ne felejtse el segítséget kérni, ha kétségei vannak. Abban az esetben, ha pozitív eredményt kap, és biztos abban, hogy ez nem az, kérjen segítséget az orvostól.
 3. Legyen időben, hogy elvégezze a tesztet. Ügyeljen arra, hogy a menstruáció kimaradása után legalább 48 órával ellenőrizze, mert az időzítés a legfontosabb.

Nos, a családi dollár terhességi teszt készlethez egy könnyen olvasható használati utasítás tartozik, amelyet a nők többsége el tud olvasni és megérteni. A készlet éles és pontos eredményeket biztosít, amelyek meglehetősen gyorsak. Bár ez nem segít a korai felismerésben.

Most ez egy kis méretű tesztkészlet, amely kissé megnehezítheti az Ön számára. Ha azonban jól érzi magát, akkor ez lesz a tökéletes üzlet, amelyet újra és újra használhat, amíg a kívánt eredmény meg nem jelenik.

Most ne siessen a családi dollár terhességi teszt készlet beszerzésével, és nézze meg az eredményeket. Ellenőriznie kell, hogy kimaradt -e a menstruációja, ha hasi görcsei vannak, vagy erős hangulatingadozása van, stb..

Bár a teszt nem tűnik túl érzékenynek, mégis meghozta az eredményeket. Rengeteg nőt talál, akik felismerték terhességüket a dollárbolt terhességi tesztjén keresztül. Ez a terhességi tesztkészlet ideális a fogamzásra törekvő nők számára, ami lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan ellenőrizzék, amikor csak akarnak, anélkül, hogy ténylegesen nagy összeget költenének csak a terhességi tesztre.