Hogyan lehet erősíteni az immunrendszert a terhesség alatt

Annyi betegség fordul meg a világon jelenleg, és egyetlen másodpercnyi gondatlanság gyengeségbe kerülhet gyermeke immunitásában. Az erős immunrendszer a terhesség alatt segít legyőzni az összes betolakodót, és biztonságban tartani önmagát és gyermekét.

immunrendszer a terhesség alatt

Az immunrendszer terhesség alatt:

Fogyasszon influenza elleni ételeket:

Az immunrendszer felépítésében fontos szerepet játszik az étel. Minden holisztikus egészségügyi tanácsadó egyetért abban, hogy gyümölcsök és víz mellett sok fokhagymát és zöldséget eszik. A karotinoidokban gazdag, ezek természetesen fokozzák a tested szellemét, hogy megvédjék a magzatot, miközben segítik a fejlődését. Erős fehérjetartalmú étrend is ajánlott, amely nyilvánvalóan bőségesen megtalálható olyan ételekben, amelyek húsokat, sajtot és fehérje turmixokat tartalmaznak.

Fogyassz kiegészítőket:

A prenatális vitamin- és táplálékkiegészítő bevitelnek elő kell segítenie az immunrendszer erősítését, mint senki más. Az orvos által előírt teljes vitaminkészletet időben kell bevenni. A legfontosabbak az A-, B- és C -vitamin, amelyek csökkentik a reggeli rosszullétek tüneteit, ezáltal megakadályozzák a kiszáradást és a hasmenést egészében, majd van vas, amely javítja a vérellátást. Ne felejtse el cinket bevinni étrendjébe- mint valaha.

Gyakorlat & Masszázs:

Próbáljon rendszeresen gyakorolni, hogy előnyös legyen, és szabályozott súlygyarapodás legyen, és ellenőrizze a cukorbetegséget is. A születés előtti táncot és masszázst is ösztönözni kell, hogy élénkítsük a testfeszültséget.

Találjon időt a kikapcsolódásra:

Nem lehet nehéz mentális motivációval megerősíteni immunrendszerét. Az élethez való hozzáállásod nagy szerepet játszik annak meghatározásában, hogy milyen hatással leszel egy betegségre. Tanulmányok azt mutatják, hogy egy boldogabb életű ember nagyobb erővel tud ellenállni a betegségeknek, mint egy komor társ.

Tartson nagyon pozitív hozzáállást az élethez, és próbálja meg elkerülni a stresszt egészében. Rendkívül fontos, hogy egészséges életmódot tartson fenn, és ezt követően bármit le tud győzni.

Stresszmentesnek lenni könnyebb mondani, mint megtenni, de ha van egy támogató baráti kör és egy olyan partner, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy feszültségmentes maradjon, akkor ez varázslatos.

Vizsgáztatás és oltás:

Valószínűleg nem lesz jó ötlet, ha terhesen influenzás lesz. Fenyegetést jelent Önre és születendő gyermekére nézve is. Miért nem készít felvételt kanyaróra, influenzára, himlőre és sertésinfluenzára, miközben még mindig van esély arra, hogy egy ideig elkerülje. Kérdezze meg kezelőorvosát az első terhes dologról, hogy megőrizze immunrendszerét, és hogy a jövőben egészséges gyermeket szülhessen. Végezzen teszteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem érinti az AIDS vagy a HIV, mivel nagy a kockázata annak, hogy egy terhes anya átadja a vírust egy gyermeknek. Ezenkívül mindkettő életét veszélybe sodorhatja.

Összefoglalva tehát, tartsd pozitívan az életet és légy erős. Tartsa be az egészséges életmódot, hozza meg a szükséges változtatásokat az étrendjében, és vezessen motivált terhes csuklyát. Ennek elegendőnek kell lennie az immunrendszer hosszú távú működéséhez. A jobb immunitás lehetővé teszi gyermeke egészének jobb fejlődését és növekedését, és nem jelölt meg „gyenge gyermeket”, mert lusta volt ahhoz, hogy javítsa immunitását.