A 9 legjobb gyakorlat, amelyet a terhesség harmadik trimeszterében végezhet

A nők terhességének legnehezebb része akkor kezdődik, amikor a hónapok múlnak, és teste megnehezül, és betegsége rendszeressé válik. Minden orvos konzultációja magában foglal egy sor gyakorlatot, amelyeket az anyának kell elvégeznie, hogy ne érezze magát betegnek és egészben egészséges maradjon. A terhesség harmadik trimeszterében végzett gyakorlatok a legfontosabb lépések az egészség megőrzéséhez és az egészséges babához. A terhes nők, akik terhességük harmadik trimeszterében edzenek, sok fizikai egészségnek és mentális előnyöknek örvendenek.

GYAKORLATOK, HOGY HARMADIK TRIMESZTERBEN Végezhet

Minden orvos azt javasolja, hogy a nők a terhesség harmadik trimeszterében folytassák a mozgást. Nem szabad egy helyben ülniük vagy feküdniük. Testmozgásuk nagymértékben befolyásolja a gyermek állapotát és egészségét.

Van néhány harmadik trimeszteri gyakorlatunk, amelyeket a terhes nők is elvégezhetnek, hogy önmagukat és csecsemőiket fitt állapotban tartsák.

Gyakorlatok a terhesség harmadik trimeszterében:

1. Bemelegítés:

terhességi gyakorlatok a harmadik trimeszterben

Univerzális szabály, hogy mindenféle edzés megkezdése előtt fel kell melegíteni a testet. A terhes nők esetében, különösen a harmadik trimeszterben végzett terhességi edzések megkezdése előtt, gyors bemelegítést kell végezniük, hogy ne sértsék meg magukat vagy izomhúzási fájdalmat okozzanak a testüknek..

2. Súlyemelés:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - SÚLYEMELÉS

Nem olyan izmos és halálos, mint amilyennek hangzik. A terhesség alatt a nők kis és könnyű súlyokat használhatnak gyakorlatok elvégzésére annak érdekében, hogy karjaikat erősen és formában tartsák. Megpróbálhatják ezt minden alternatív napon. Így egy nap pihenőt tarthatnak, amely segít nekik a sántításban.

3. Kardioedzések:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - CARDIO WORKOUTS

A terhesség harmadik trimeszterében egy fontos dolog a kardió edzés. Tartja a testet formában és fitt állapotban, ami pozitív hatással lesz a babára. A nők a súlyemelő napok után elvégezhetik ezeket az edzéseket, hogy ne merevítsék meg izmaikat.

4. Séta:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - Séta

A harmadik trimeszterben végzett gyakorlatok nagyon hasznosak lesznek, ha a terhes nő is egymás mellett sétál. A sétálás korok óta ideális edzésmódszer. A terhes nőknek megfelelő utat kell választaniuk, és legalább 10-15 percet kell sétálniuk.

5. Helyhez kötött kerékpáros edzés:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - STATIONARY BIKE EDZÉS

Gyermekkorunkban mindannyian a levegőben kerékpároztuk a lábunkat, miközben feküdtünk. Ez a gyermekkori gyakorlatok nagyon jó módja annak, hogy terhes nők fittek és egészségesek maradjanak. A nőknek három -négy sorozatot kell elvégezniük ezekből a gyakorlatokból megfelelő ciklusonként, majd pihenniük kell.

6. Nyújtás:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - FESZÜLÉS

A terhesség harmadik trimeszterében az egyik legfontosabb gyakorlat a test nyújtása. Mindig megkönnyebbülés, ha kinyújtod a tested. A nők segíthetnek egy falnak, és teljes erővel kinyújthatják karjukat és lábukat.

7. Guggolás:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - SQUATS

A harmadik trimeszter összes terhességi edzése magában foglalja a guggolást, ami nagyon hatékony módja annak, hogy megőrizze önmagát és a babát. A nők használhatják a falakat, vagy akár fekve is. Segít a baba fitten tartásában és javítja a lábak erejét.

8. Térdemelések:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - KNEE PUSH UPS

A terhes nők nem végezhetnek fekvőtámaszokat megfelelő módon, és nem is alkalmas erre. Ehelyett le kell feküdniük a térdükre, majd fekvőtámaszt kell végezniük. Napi 4-5 szett ideális lesz a fitt maradáshoz.

9. Pillangómozdulat:

Gyakorlatok, amelyeket a harmadik trimeszterben végezhet - BUTTERFLY MOVE

Üljön le összehajtott lábakkal, tartsa a lábát a kezével, majd mozgassa felfelé és lefelé a lábát. Ez az edzés a legalkalmasabb a harmadik trimeszteri gyakorlatokhoz. A lábát formában tartja, és egészségesen tartja a babát.

Most, hogy ismeri a harmadik trimeszter terhességi gyakorlatait, reméljük, rendszeresen követni fogja őket, egészséges életet és egészséges babát.