10 terveellistä ruokaa litteälle vatsalle

Jos haluat vähentää vatsarasvaa, sinun on tehtävä useita asioita samanaikaisesti. Toisaalta sinun pitäisi ehdottomasti tietyt urheiluharjoitukset tehdä. Lisäksi sinun on tehtävä joitakin ruokavalion muutoksia. Useimmille ihmisille toinen näkökohta on hieman vaikeampi. Mutta meillä on erittäin hyviä uutisia: Sinun ei välttämättä tarvitse jäädä ilman jotain, vaan syödä tiettyjä terveellisiä ruokia suuria määriä. Niiden ainesosat auttavat sinua menettämään vatsarasvaa.

Kaurahiutaleiden kanssa on monia aamiaisideoita

terveellinen ruoka erittäin hyvä aamiainen

Terveellistä ruokaa litteälle vatsalle

kaurapuuro

Kaurahiutaleista on varmasti paljon apua vatsan rasvan poistamisessa. Ns. Liukoisella kuidulla on tässä suhteessa erittäin myönteinen vaikutus. Ne auttavat säätelemään verensokeria. Liukoista kuitua on myös monenlaisissa pähkinätyypeissä, kuten saksanpähkinät, maapähkinät ja muut.

Voit myös lisätä nämä ihanasti kaurahiutaleisiin.

Banaanit ovat terveellisiä elintarvikkeita, jotka polttavat vatsarasvaa. Oletko yllättynyt?

herkullisia banaaneja terveellistä ruokaa

Banaanit

Banaaneilla on huono kuva hedelmien joukossa. Tämä johtuu yksinkertaisesti suuresta sokerimäärästä. Banaanit ovat kuitenkin terveellisiä elintarvikkeita, koska ne ovat erittäin runsas terveellisten ainesosien lähde. Sen sisältämä kalium auttaa erottamaan ylimääräiset nesteet kehosta. Jos nautit suolaisista aterioista, banaani tai kaksi päivässä olisi hyödyllistä itsellesi.

Terveellisen ruoan tulisi sisältää kesällä Watemelon

terveellinen ruoka suuri vesimeloni

Vesimeloni

Vesimeloni on erittäin hyvä kaliumlähde, ja säännöllinen kulutus auttaa myös erottamaan nesteen. Tämä alentaa myös kolesterolitasoa. Valitettavasti vesimelonia ei löydy tuoreena markkinoilta niin kauan. Käytä kesää nauttiaksesi mahdollisimman paljon tästä terveellisestä ruoasta.

Jogurtti on osa vatsan terveellistä ruokaa

terveellinen ruoka hyvä jogurtti

jogurtti

Jogurtin probiootit auttavat säätelemään ruoansulatuskanavaa. Pitkällä aikavälillä jogurtin käyttö auttaa lievittämään vatsarasvan kertymistä. Se on yksi monista elintarvikkeista, joissa on paljon probiootteja. Sinun pitäisi ottaa useita näistä jokapäiväisessä elämässäsi.

Kurkkusalaatti on loistava idea litteälle vatsalle

terveellinen ruoka maukas kurkku

Kurkku

Jos olet suolaisten ja makeiden ruokien fani, olet varmasti altis kerääntymään vatsarasvaan. Syö enemmän kurkkuja ja tasapainottaa ne! Tässä vinkki: yritä syödä kurkkusalaattia television edessä sirujen sijasta eräänä iltana. Ehkä pidät tästä ja sinulla on uusi, terveempi tapa!

Linden -tee rauhoittaa ja rentouttaa

terveellinen ruoka suuri lehmus

Linden teetä

Terveellistä ruokaa ei voi vain syödä, vaan myös juoda. Stressi on myös yksi yleisimmistä vatsan rasvan kertymisen syistä. Siksi kiireisen päivän jälkeen sinun on varmistettava, että tunnet olosi rennommaksi. Juo lehmus teetä rauhoittaaksesi ja nukkua paremmin sen jälkeen.

Suklaa on terveellinen ruoka pieninä määrinä 

suklaa mintun terveellistä ruokaa

suklaa

Syö suklaata, jossa on vähintään 60% kaakaota. Et varmasti tule katumaan sitä. Antioksidantit rauhoittavat tulehdusprosesseja ja rajoittavat myös vatsarasvan kertymistä. Riippuu tietysti myös määrästä! Sinun pitäisi syödä yksittäisiä palasia koko baarin sijasta.

Palkokasvit ovat terveellisiä elintarvikkeita ja auttavat sinua pysymään hyvässä kunnossa

kuumat mausteet terveellinen ruoka

palkokasveja

Palkokasvit sisältävät runsaasti liukoista kuitua. Kuten olemme jo maininneet kaurapuuron kanssa, nämä ovat erityisen terveellisiä kaikille, jotka haluavat laihtua nopeasti ja tehokkaasti. Ne ovat myös terve rauta, joka edistää aineenvaihduntaa. Yhdistä muiden proteiinilähteiden, kuten kalan, lihan ja munien kanssa.

Kuumat mausteet eivät ole vain herkullisia vaan myös terveellisiä ruokia

paljon kuumia mausteita terveellistä ruokaa

Kuumat mausteet

Jos pidät jostakin mausteisesta, nauti siitä ilman omaatuntoa ja suuria määriä! Koska terveelliset elintarvikkeet, joilla on tällainen maku, auttavat pohjimmiltaan vähentämään ei -toivottua vatsarasvaa.

Avokado on yksinkertaisesti osa terveellistä elämää!

kaksi isoa pala terveellistä ruokaa

avokado

Ei ihme, että avokado on niin suosittu. Maukasta ja terveellistä, sitä voidaan käyttää monimutkaisempiin ja yksinkertaisiin ruokiin. Voit myös tehdä itsellesi vain avokado -voileivän! Mitä mieltä olet tästä ideasta? Terveellisiä ainesosia on monia: ennen kaikkea ne sisältävät monityydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat suuri ystäväsi vatsarasvan torjunnassa.

Jogurttijälkiruoat ovat myös hyviä reseptejä terveelliseen elämään!

jogurtti sitruunalla terveellistä ruokaa

Vinkkejä terveellisten ruokien sisällyttämiseen päivittäiseen ruokalistaan

Tee luettelo elintarvikkeista, joita pidät eniten. Mieti, voivatko yllä kuvatut tuotteet parantaa näiden makua! Tulet huomaamaan, että tähän on monia eri vaihtoehtoja. Jotkut lempiruokasi voivat maistua hieman erilaisilta ja hieman paremmilta joka kerta lisäämällä yhden uuden tuotteen! Toisessa vaiheessa voit keksiä uusia herkullisia reseptejä luettelomme terveellisistä elintarvikkeista.

Siellä on niin paljon terveellisiä kaurapuuroresepti -ideoita!

erilaisia ​​jälkiruokia terveellistä ruokaa

Linden -tee on tärkeää terveelle elämälle!

lehmustee terveellistä ruokaa

Kurkku ja jogurtti – kaksi terveellistä ruokaa litteälle vatsalle!

kurkut maidolla terveellistä ruokaa

Voit myös tehdä terveitä vegaanisia lihapullia kaurapuurostaterveellinen ruoka vegaaniset lihapullat

Salaatti maissilla ja kurkulla – 2 terveellistä ruokaa hyvän figuurin saamiseksi!

terveellinen ruoka loistava salaattiidea

Voit syödä vesimelonia eri muodoissa

terveellistä mehua vesimelonista

Aamupalaksi mustaa suklaata. Tämä on loistava ja terveellinen ruokaidea!

terveellinen ruoka herkullinen suklaa

Aina kun paistat kakkua, käytä mahdollisimman paljon terveellisiä ainesosia!

terveellistä ruokaa banaanikakku