10 vinkkiä ja luonnollisia korjaustoimenpiteitä lasten suojelemiseksi kylmältä

Joskus kylmä tulee nopeammin kuin luulit, eikä se aina ja välttämättä johdu terveestä tai epäterveellisestä elämäntavasta. Äkilliset ilmastonmuutokset tai siirtymäajat vuodenaikojen välillä voivat myös johtaa vilustumiseen.

Tänään haluaisimme käsitellä hieman unohdettua aihetta ja käsitellä ennaltaehkäisyä luonnollisella tavalla Auyruvedan suhteen. Tällä kertaa terveysvinkit on suunnattu erityisesti pienimmille tai ehkä enemmän äideille, jotka etsivät aina parasta ja terveellisempää lapsilleen.

Esittelemme lyhyesti, mitä Ayurveda on jälleen ja miksi vaihtoehtoinen lääketiede on monissa tapauksissa parempi.

lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda uni

Mikä on Ayurveda?

Ayurveda on 3500 vuotta vanha järjestelmä terveelliseen elämään, jonka Vedojen viisaus on koonnut ja viljelty. Tämä järjestelmä koskee ensisijaisesti ennaltaehkäisyä ja hoitoa, jota tarjoavat luonnolliset korjaustoimenpiteet, kasvit ja mausteet. Ruoanlaitto Ayurvedan mukaan, joka on ehdottomasti kasvissyöjä, syntyi myös järjestelmän mukaan.

Nuori mies valmistamassa ayurveda -lääketiedettä perinteisessä miehessä

Siirtyminen kesän ja syksyn välillä ja kuinka suojautua kylmältä?

 1. Vahvista lasten puolustuskykyä

  Aloitamme lastenhuoneesta ja tarkistamme kosteuden. Hengitysvaikeuksia esiintyy erityisesti silloin, kun keuhkot eivät ole täysin kehittyneet. Vihjeemme 1 on sijoittaa ilmankostutin huoneeseen ja käyttää sitä yöllä lapsen nukkuessa. Ilma voidaan rikastuttaa muutamalla tipalla puhdasta eukalyptusöljyä tai kamferia. Näiden kahden öljyn vaikutus mahdollistaa keuhkojen laajentumisen, mikä toimittaa keholle riittävästi happea.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda chai

  Vauva ja ilmankostutin

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda kostutin lastenhuone

 2. Nukkua

  Ei pitäisi olla yllätys kenellekään, että kehomme uudistuu luonnollisesti unen aikana. Sama koskee immuunijärjestelmäämme ja lapsiamme. Vaikka sinulla on kiinteä nukkumaanmenoaika, ei todellakaan ole harvinaista, että lapset nousevat myöhään illalla tai vastustavat “nukkumaanmenoa”. Jos kuitenkin huomaat lapsesi ensimmäiset vilustumisen merkit, olisi hyvä saada ne nukahtamaan.

  lääkekaappi luonnolliset lääkkeet ayurveda lapsi nukkuu

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda -kostutinhuone

 3. Luonnollinen suolaliuos

  Vaikka suihkepullo on kauniisti suunniteltu, se sisältää monia asioita, jotka eivät välttämättä ole hyväksi lapsesi terveydelle. Tästä syystä suosittelemme (parasta) kotitekoista suolaliuosta normaalista ruiskupullosta.

  lääkekaappi luonnolliset lääkkeet ayurveda lapsi ponnahtaa suolaa

  kotiapteekin luontaistuotteet ayurveda -suolaliuos

 4. Nenäöljy

  Välittömästi suolaliuoksen rituaalin jälkeen tulee käyttää luonnollisia öljyjä. Peitä sieraimet laventeli- tai aloe veraöljyllä KuTipillä! Tämä rauhoittaa mieltä ja syventää hengitystä.

  lääkekaappi luonnolliset lääkkeet ayurveda himalaja

 5. Yrttinen hunaja

  Hunajan ja yrttien sekoitus ei ole vain terveellinen, vaan myös sanoinkuvaamattoman herkullinen. Vilustumisen tapauksessa suositellaan yrttejä ja mausteita, joilla on lämmittävä vaikutus kehoon. Mustapippuria ja inkivääriä. Ota 2 valkosipulinkynttä ja sekoita ne puoli kupillista hunajaa. Anna lapsellesi teelusikallinen joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda mausteet

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda yrtit hunaja

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda värit

 6. Ruoansulatuskanavan mausteet

  Sanotaan, että vahva immuunijärjestelmä liittyy usein hyvään ruuansulatukseen. Kaikki keittiön mausteet vaikuttavat kehoon, mutta myös mielialaan, joten olisi tärkeää käyttää mausteita, mutta myös tuntea ne hyvin. Yksinkertaisin ratkaisu, jos et kokkaa tarpeeksi, olisi tehdä tee, jossa on kanelia, pippuria ja kaikkea ruokahalua. Nämä mausteet lämmittävät kehoa ja niillä on samalla antibakteerinen vaikutus.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda chai

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda makuja ja mausteita

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda kuuma

 7. Korvaöljy

  Tiputa lämmitettyä seesamiöljyä lapsen korville joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Tämä pitää koko korvan, nenän ja kurkun järjestelmän hyvässä kunnossa.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda korvaöljy

 8. Lämmin ruoka

  Lapsille ja aikuisille suositellaan lämpimämpää ruokaa, joten kadulla ei ole tarkoitettu lämmitettyä ruokaa tai lämmintä voileipää. Yritä suunnitella enemmän keittoja ja vihannespataa päivittäiseen ruokalistaasi.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda linssit korianteri

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda kuuma ruoka

 9. Aromaterapia

  Hoito eteeristen öljyjen tuoksuilla on tulossa yhä suositummaksi. Tipputitpa laventeliöljyä tuoksuvalaisimeen tai kylpyveteen, saat aina terveyttä edistävän vaikutuksen. Voit myös pärjätä pienillä suitsukkeilla.

  lääkekaappi luonnolliset korjaustoimenpiteet ayurveda aromaterapia

 10. Rauhoittava musiikki

  Ajattelemme sitä paljon, mutta liian harvat meistä kiinnittävät huomiota taustameluun tai toistettavaan musiikkiin. Mutta olisi tärkeää muuttaa tätä välittömästi, koska nämä ovat myös tekijöitä, jotka tekevät meistä terveitä tai sairaita.

lääkekaappi luonnolliset lääkkeet ayurveda rauhoittava musiikki 3

Äiti hoitaa sairasta lastaan ​​kotona

lääkekaappi luonnolliset lääkkeet ayurveda rauhoittava musiikki 2