15 kotihoitoa muurahaisille: Kuinka ajaa pienet tuholaiset ulos talosta

Vaikka muurahaiset ovat luonteeltaan erittäin ahkeria ja itse asiassa hyödyllisiä hyönteisiä, emme välttämättä halua saada pieniä, ryömiäviä pedoja taloon tai terassille. Tätä varten meidän ei välttämättä tarvitse tappaa eläimiä, vaan voimme ajaa ne pois pysyvästi. Ja miten se toimii? Tosi helposti. Joidenkin toimenpiteiden, kuten riittävän hygienian ja ruokajätteiden oikea -aikaisen hävittämisen roskan kanssa. Vahvan kemiallisen seuran sijasta on myös joitain erittäin tehokkaita ideoita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ei -toivottujen tuholaisten ajamisessa.

Nämä 15 kotihoitoa muurahaisille ovat parhaita luonnollisille muurahaisille

kotihoito muurahaisia ​​vastaan

# 1 laventeli, minttu ja co.

lavelndel kotilääkkeenä muurahaisia ​​vastaan

Useimmat eteeriset öljyt sekä itse lääkekasvit karkottavat tehokkaasti muurahaisia ​​ja muita ei -toivottuja hyönteisiä. Ripottele niitä kuivana tai tuoreena talon kärsineille alueille tai muurahaispolulle, ja pian pienet tunkeilijat ovat poissa.

# 2 sitruuna

kotilääkkeet muurahaisille sitruunamehua

Muurahaiset, aivan kuten ampiaiset ja pistot, eivät yksinkertaisesti voi kärsiä sitruunahaposta. Voit yksinkertaisesti käyttää sitruunamehua tai laimennettua eteeristä öljyä kostuttamaan alueet, joilla muurahaiset näkyvät useammin.

# 3 etikka

omenaviinietikkaa terveellisiä laihdutusvinkkejä ja temppuja

Sama koskee etikkaa. Erityisesti vahva etikka pelottaa muurahaisia ​​ja sillä on desinfioiva vaikutus. Ei vain sen avulla voit pyyhkiä lattian kotona etikalla ja vedellä yleensä.

# 4 neilikkaa

Neilikka ja sitruuna kotilääkkeenä muurahaisia ​​vastaan

Neilikalla on erittäin voimakas tuoksu, joka ajaa pois kaikki hyönteiset – ampiaiset, hyttyset ja hyttyset. Vaikutuksen tehostamiseksi voit kiinnittää kuivattuja neilikoita viipaloituihin sitruunoihin ja laittaa ne maahan tai muurahaisreiteille ulkona.

# 5 kanelia

kotilääke muurahaisille kanelia

Sama koskee kanelia. Voimakkaan tuoksun ja desinfiointiaineen ansiosta kaneli ajaa muurahaiset pois, ei vain hajanaisena jauheena, vaan jopa kanelitangon muodossa.

# 6 laakeri

Laurel jättää kotiin korjaustoimenpiteitä muurahaisille

Muurahaiset eivät pidä laakerinlehden eteerisestä öljystä samoin kuin sen kuivatuista lehdistä. Tunnet haju kaukaa ja etsit etäisyyttä.

# 7 Chilijauhetta ja cayennepippuria

chilijauhe kotiin korjaustoimenpiteitä muurahaisia ​​vastaan

Tämä terävyys on selvästi merkki tuholaisten poistumisesta. Muurahaistielle hajallaan chilijauhe rikkoo eläinten jäljet ​​ja ne yksinkertaisesti palaavat tai katoavat kokonaan.

# 8 rasva tai vaseliini

Vaseliini kotilääkkeenä muurahaisia ​​vastaan

Muurahaisten feromonireitti voidaan rikkoa entistä tehokkaammin vaseliinilla tai rasvalla. Rasvakalvon on myös hyönteisten vaikea ylittää. Tätä kotihoitoa muurahaisille suositellaan erityisesti parvekkeella ja terassilla.

# 9 kuparikolikkoa

sentin kuparikolikoiden kotihoito muurahaisia ​​vastaan

Kupari sopii hyvin myös muita hyönteisiä, kuten ampiaisia ​​vastaan. Laita runsaasti kuparikolikoita kaikkialle taloon tai ulos, ja muurahaiset katoavat pian pysyvästi.

# 10 vauvajauhe

vauvajauhe kotilääkkeenä muurahaisia ​​vastaan

Muurahaiset välttävät välittömästi hienoa, tuoksuvaa vauvajauhetta. Voit levittää osan siitä maahan missä tahansa, missä hyönteiset voidaan nähdä tai ryömiä sisään.

# 11 liitu

kotihoito muurahaisille liitu

Liitu on jo kauan sitten osoittautunut muurahaisten kotilääkkeeksi. Maalaa paksuja viivoja tai ympyröitä esineiden tai muurahaispolun ympärille ja aja pois ei -toivotut hyönteiset luonnollisella ja kestävällä tavalla.

# 12 Astianpesuaine tai saippua

kotihoito muurahaisia ​​vastaan ​​astianpesuainetta vastaan

Vedellä laimennettu pesuaine tai saippua auttaa paitsi hallitsemaan muurahaisia, myös ajamaan pois etanoita ja ampiaisia ​​sekä luontaista rikkaruohoa..

# 13 Kahvijauhe tai jauhe

Kahvi sooda kotilääkkeenä muurahaisia ​​vastaan

Kahvijauhe on universaali lääke hyönteisille. Hänellä on myös paljon käyttöä. Voit selvittää, mitkä täältä.

# 14 ruokasoodaa

kotihoito muurahaisille sooda

Ihmehoidon sooda auttaa meitä myös taistelussa muurahaisia ​​vastaan. Sekoitettuna tomusokeriin voit ripotella ruokasoodaa kärsineille alueille. Sokerin houkuttelemana muurahaiset syövät jauheen ja kantavat sen jopa pesään. Mutta tämä on kohtalokas hyönteisille.

# 15 Kieselguhr

kotihoito muurahaisia ​​kalkkia vastaan

Kutsutaan myös piimaaksi, piidioksidijauhoksi, tripeli-, seliitti- tai vuorijauhoksi. Tämä aine on valkoista jauhetta ja koostuu fossiilisten piilevien kuoresta. Meille ihmisille, kuten ruokasoodalle, aine on täysin vaaraton. Mutta se vahingoittaa muurahaisia ​​valtavasti antamalla hyönteisten kuivua. Jos haluat lempeän tavan hallita muurahaisia, valitse yksi ensimmäisistä 13 toimenpiteestä luettelostamme, kaksi viimeistä ovat tappavia hyönteisille.

Freshideen -tiimi toivottaa onnea kotisi muurahaisia ​​vastaan!

Käytä muurahaisia ​​varten vain luonnollisia kotihoitoja!

kotihoito muurahaisille minttu kaneli sitruuna

kotihoidot tehokkaita muurahaisia ​​vastaan

Minttuöljy ajaa pois myös muut hyönteiset

kotihoidot muurahaisten eteerisille öljyille

Kurkku kuoret ovat myrkyllisiä muurahaisille ja siksi myös tehokkaasti karkottavia

kurkku kuori kotilääke muurahaisille

  Ripottele chilijauhetta pesän lähelle tai muurahaispolulle 

koti korjaustoimenpiteitä muurahaisia ​​pippuria

Tällä tavalla pieniä ryömintäviä eläimiä ei tapeta, vaan heidät ajetaan pois

kotihoito muurahaisia ​​vastaan, tietysti