5 krapulavinkkiä, jotka voivat todella auttaa

Ilta oli unohtumaton ja juhlat … aivan uskomatonta! Vain jos tuo pahoinvointi ja päänsärky eivät olisi enää siellä! Jotenkin olet juonut yhden tai muutaman juoman enemmän kuin tavallisesti. Nyt vinkkejä krapulaa vastaan ​​ovat päivän järjestys. Onneksi olemme luetelleet sinulle joitain seuraavilla riveillä.

Hyödyllisiä vinkkejä krapulaa vastaan?

vinkkejä krapulapäänsärkyyn

Miksi krapula tulee alkoholin jälkeen??

Tämän seurauksena alkoholi aiheuttaa nestehukkaa kehossa ja sen jälkeen epätasapainoa eri mineraalien, kuten kalsiumin, magnesiumin, kaliumin, natriumin ja veden välillä. Siksi voimakas päänsärky, pahoinvointi ja epämiellyttävä jano. Usein tunnet huimausta ja et tuskin kestä omaa pahanhajuista hengitystäsi.

Ei myöskään ole ihme, koska ihmiskeho havaitsee luonnollisesti alkoholin eräänlaisena myrkkynä ja yrittää päästä siitä eroon mahdollisimman nopeasti, joko oksentelun tai ripulin kautta.

Vaikka viimeinen juhla oli yhtä miellyttävä ja unohtumaton, liiallisen alkoholinkäytön oireet seuraavana päivänä ovat joskus lähes sietämättömiä. Voit vannoa heti: Se on siinä. En juo alkoholia enää koskaan! Iloisessa ryhmässä tämä lupaus itsellesi unohtuu nopeasti ja olet täysin mukana … jälleen lasi kädessä.

Muutama hyvä krapulavinkki voi aina olla hyödyllinen

vinkkejä krapulaa vastaan

Ehkä seuraavalla kerralla voit juoda vain vähän alkoholia. Turvallisuuden vuoksi annamme sinulle kuitenkin jo 5 tehokasta vinkkiä krapulaa vastaan ​​ja toivotamme sinulle hyviä juhlia ilman päänsärkyä ja pahoinvointia jälkeenpäin!

Ensimmäinen vinkki: kivennäisvettä ennen nukkumaanmenoa

kivennäisvesivinkkejä krapulaa vastaan

On erittäin tärkeää kompensoida kehon neste- ja mineraalivaje mahdollisimman pian. Siksi on suositeltavaa ottaa vähintään yksi lasillinen kivennäisvettä paitsi alkoholin nauttimisen lisäksi myös vähän ennen nukkumaanmenoa. Muutama roiskuminen tuoretta sitruunaa vedessä olisi myös hienoa, jos sietät sitrushedelmiä tietysti hyvin.

Vinkki 2: syö raaka muna aamulla

raakamuna vinkkejä krapulaa vastaan

Tee kuten amerikkalaiset! Mausta vain raaka muna pienellä suolalla, pippurilla ja tomaattimehulla ja juo se pois. Voit myös kokeilla sitä muiden suosikki mausteiden kanssa, kuten kurkuma, suolainen tai muskottipähkinä. Vaikka juo vain munaa puhtaana, tunnet pian sen hyödylliset vaikutukset.

Vinkki 3: oikea aamiainen voi tehdä ihmeitä

vinkkejä krapulamysliin hedelmiä vastaan

Rasvaiset ruoat neutraloivat jonkinlaisen oivalluksen jälkeen kehon alkoholin, joten jotkut ihmiset suosittelevat rasvaista englantilaista aamiaista, jos sinulla on krapula. Samaan aikaan tällainen ateria on kuitenkin usein melko raskas vatsassa. Siksi sitä ei todellakaan suositella valituksiin liiallisen alkoholinkäytön jälkeen. On parempi valmistaa kevyt, terveellinen aamiainen, joka sisältää luonnollista jogurttia, kaurapuuroa ja valitsemiasi tuoreita hedelmiä. Kefirin tai Ayranin kanssa hieman suolaa pitäisi myös auttaa sinua paljon.

4. Vinkki: Alka-Selzer voi auttaa satunnaisesti

seltzer lääkitys alka fizz sininen tausta kääre

Vaikka Alka-Selzeria käytetään moniin vaivoihin ja sitä voi ostaa apteekeista ilman reseptiä, ei silti pidä unohtaa, että tämä on lääke. Sen vaikuttava aine on itse asiassa aspiriini, ja jos et voi sietää sitä tai sinulla on heikompi vatsa, älä mieluummin ota Alka-Selzeria ilman lääkärin neuvoja. Monissa tapauksissa tämä lääke auttaa kuitenkin melko hyvin ja täysin terveillä ihmisillä se aina helpottaa krapulaoireita.

Vinkki 5: Hanki ylimääräinen annos raitista ilmaa

vinkkejä krapulakävelyyn puistossa

Oikeiden juomien ja ruoan lisäksi ulkoilu on ehdottomasti yksi parhaista vihjeistä krapulaa vastaan. Koska tällä tavalla saat verenkierron jälleen käyntiin ja annat verellesi enemmän happea, jota tarvitaan kiireesti raskaan juhlan jälkeen.

Merkitse nämä 5 tehokasta krapulavinkkiä huolellisesti muistiin ja käytä niitä tarpeen mukaan. Toivotamme sinulle hyvää meininkiä, upeita juhlia ja ennen kaikkea krapula-vapaata päivää sen jälkeen!

Juo runsaasti hiilihapotonta vettä sitruunalla ja mintulla!

sitruunavesi mintunvärillä krapulaa vastaan

Vihreät smoothiet ovat myös erittäin hyödyllisiä jatkuvaan krapulaan

vihreitä smoothievinkkejä krapulaa vastaan

Muita suositeltavia terveellisiä nesteitä ovat kookosvesi, inkivääritee ja juuri puristetut mehut

kookosvesivinkkejä krapulaa vastaan

vinkkejä krapula -inkivääriteetä vastaan

juuri puristettua appelsiinimehua vinkkejä krapulaa vastaan

Yritä myös syödä höyrytettyjä vihanneksia ja tuoreita hedelmiä koko päivän!

proteiinit vihannekset hedelmät vinkkejä krapulaa vastaan


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80