Löydä sisäinen rauha: 7 vinkkiä rauhoittumiseen elämässä

Löydä sisäinen rauha! Sitä me kaikki pyrimme. Mutta miten se todella saavutetaan? Miksi jotain niin luonnollista kuin tyyneyttä on niin vaikea toteuttaa? Nopeasti digitalisoituneen aikakautemme aikana meillä on kiire tapaamisesta tapaamiseen. Ja kannettavan tietokoneen ja matkapuhelimen kanssa & Yhdessä varustettuna emme anna itsemme mennä hieman rennommin koko päivän, mutta työntämme itsemme tuskamme rajaan. Joten meidän ei todellakaan tarvitse olla yllättyneitä siitä, että tunnemme oloni ärtyneeksi ja jännittyneeksi.

Rauha alkaa päässä. Siksi sisäisen rauhan löytämisessä tärkeintä on muuttaa näkökulmaa. Tai toisin sanoen pohdi ja kyseenalaista omia ajatuksiasi ja tunteitasi. Älä koskaan unohda: ajatukset eivät välttämättä tarkoita todellisuutta. Lukuisat tutkimukset ovat jo kauan sitten osoittaneet, että meillä on keskimäärin 60 000 ajatusta päivässä. Vain noin 3% heistä on rakentavia meille ja elämällemme yleensä. Useimmat niistä ovat tarpeettomia, ohikiitäviä tai jopa tuhoisia ja vahingoittavat rauhallisuuttamme ja sen seurauksena terveyttämme.

Sisäisen rauhan löytäminen – jooga ja meditaatio ovat tehokkaita tapoja tehdä tämä

löytää sisäinen rauhallinen meditaatio jooga vinkkejä enemmän seesteisyyttä

Tänään meillä on 7 vinkkiä rauhoittumiseen, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen rauhan.

1 # Lopeta arviointi!

Tämä tarkoittaa myös: lakkaa jatkuvasti vertaamasta itseäsi muihin, koska se on usein omaa onnesta. Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja ihana ja hyödyllinen omalla tavallaan, kuten kaikki eläimet ja kasvit tällä planeetalla.

Yritä keskittyä ainutlaatuisuuteesi ja anna muiden tehdä sama.

2 # Jätä asiat sellaisiksi kuin ne ovat!

Joskus kaikki ei ole meistä kiinni. Ja meidän pitäisi hyväksyä tämä tosiasia. Tämä koskee myös tilanteita, joissa et tiedä miten toimia parhaiten. Silloin on aina parempi olla toimimatta. Tai toisin sanoen: antaa asioiden hoitaa itsensä.

Rauhan oppiminen – ensimmäinen askel: hyväksyminen

löytää sisäinen rauhallinen seesteisyys oppia kannettavan muistiinpanoja

3 # Hyväksy uusia asioita elämässä!

“Muutos on ainoa pysyvä”, sanoi Herakleitos kerran ja aivan oikein. Koska elämä itsessään on ikuinen muutos eikä mikään ole ikuista. Siksi löydämme enemmän sisäistä rauhaa olemalla avoimia uusille asioille ja hyväksymällä muutokset.

Uusi elämä odottaa aina saamistaan

hyväksyä uusia asioita löytää sisäinen rauha löytää rauhaa

4 # Opi jotain uutta joka päivä!

Uusia ideoita, uutta inspiraatiota … aina oppii jotain uutta. Koska tällä tavalla rikastat jokapäiväistä elämääsi ja saat aina uusia impulsseja. Tämä antaa sinulle enemmän halua uuteen työhön, joka puolestaan ​​tuo mukanaan uusia ajatuksia ja tunteita ja johtaa lähes automaattisesti sisäiseen rauhallisuuteen ja tyytyväisyyteen.

Tervetuloa saamaan uutta tietoa ja rikastamaan jatkuvasti omaasi

opi uusi lue kirja löydä sisäinen rauha löytää seesteisyysvinkkejä

5 # Päästä irti vanhasta ja käyttämättömästä!

Ja tässä ei ole tarkoitettu vain vanhoja, käyttökelvottomia esineitä, vaan ennen kaikkea vanhoja tapoja ja käyttäytymismalleja sekä itsensä moittimista menneisyydestä. Kaikki tarpeeton painolasti, joka vain häiritsee meitä elämässä ja lisäksi rasittaa meitä. Suorita ns. Mielenterveyshygienia säännöllisesti!

Voit myös puhdistaa vanhat asiat KonMari -menetelmällä

retro -esineet löytävät sisäisen rauhan oppimaan seesteisyyttä

6 # Nauti hetkestä!

Ei vain muinaiset Kaukoidän opetukset, vaan jopa maalaisjärki sanoo, että menneisyyttä ei ole enää olemassa, tulevaisuus ei ole vielä olemassa ja vain nykyisyys on läsnä. Siksi sinun pitäisi oppia elämään hetkessä ja nauttimaan siitä. Pysähdy ja elä tässä ja nyt!

Nauti pienistä asioista, kuten kukasta

meditoi kukkien kanssa löytää sisäinen rauha opi tyyneyttä

7 # Ole kiitollinen!

Jokaisesta sisäänhengityksestäsi. Koska elämä ei ole niin luonnollinen oikeus, vaan kallisarvoinen etuoikeus. Juuri tämän vuoksi sinun pitäisi olla todella kiitollinen ja pystyä tuntemaan tämä syvällä sydämessäsi. Yritä ajatella sitä useita kertoja päivässä ja huomaat, että sinusta tulee onnellisempi ja rentoutunut.

Kiitollisuus ja ilo kulkevat usein käsi kädessä

löytää sisäisiä rauhallisia vinkkejä rauhaan

Lähetä kaikki kiitollisuutesi maailmankaikkeudelle!

löytää sisäinen rauhallinen meri ranta nainen hattu

Sisäisen rauhan löytäminen ja rennompi elämä tarkoittaa sitä, että voit sammuttaa oman pääelokuvasi useammin. Tietyt hengitystekniikat, autogeeninen harjoittelu, jooga ja meditaatio, mutta myös muut fyysiset aktiviteetit ja urheilu sekä 7 vinkkiä rauhoittumiseen auttavat sinua varmasti lopettamaan ärsyttävän ajatuskarusellin ja tuntemaan olosi hyväksi. Jos olet edelleen liian stressaantunut, pidä tauko tai ainakin lyhyt loma välttääksesi tarpeetonta uupumusta ja lataa itsesi uudella energialla.

Anna itsellesi tauko, jota tarvitset, kun tarvitset sitä!

löytää sisäinen rauhallinen seesteisyys vinkkejä ranta aurinkotuoleja päivänvarjo

Jos pidät luovasta kirjoittamisesta, voit jopa pitää omaa blogiasi

kirjoita blogi löytää sisäinen rauha

Vai pidätkö mieluummin säännöllisestä mietiskelystä meditatiivisessa yksinäisyydessä?

opi tyyneyttä löydä sisäinen rauha

 Joka tapauksessa … oppia rentoutumaan ja löytämään enemmän sisäistä rauhaa!

anna mennä etsimään sisäisen rauhan vinkkejä