5 lasten joogaharjoitusta, joiden kanssa pienillä on hauskaa

Joogalla tai lasten joogaharjoituksilla voi olla erittäin myönteinen vaikutus lapsiin ja heidän kehitykseensä. Siksi on järkevää esitellä pienet joogaopetukseen mahdollisimman aikaisin. Mutta kuinka voit yhdistää saumattomasti ja leikkisästi joogan nuorten (3–12-vuotiaiden) elämään? Tämä olisi tietysti mahdollista, jos lasten joogaharjoitukset esiteltäisiin pienimmille hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Tämä ei itse asiassa ole ollenkaan vaikeaa, koska useimmat aseet (asanat) on nimetty eläinten mukaan. Kannusta lapsiasi mölyämään Simhasanassa (Lion Pose) tai surffaamaan matoillaan Ardha Pincha Mayurasanassa (Dolphin Pose). Lapset rakastavat näytellä eri elävien olentojen asenteita, jotka he jo tuntevat ja rakastavat.

Lasten joogaharjoituksia

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän joogaharjoitukset lapsille

Harjoittele joogaa pienestä pitäen

Lasten joogaharjoitukset ryhti asana jooga harjoituksia lapsille

Apuna voit käyttää alussa kuvitettuja kirjoja, joissa lasten joogaharjoitukset näkyvät hauskoina eläinten asentoina. Esimerkiksi kirja on yksi niistä Zoo Zen: Joogakertomus lapsille Kirjailija: Kristen Fischer Rhyming sanoin, kirjailija esitteli 10 asentoa eläinten nimillä ja kertoi välillä tarinan tytöstä Lylasta, joka oppii joogaa eläintarhan eläimiltä. Kirjassa on perusohjeita ja värikkäitä piirroksia lasten liikkumiseen. 

Kristen Fischerin kirja Zoo Zen: Joogakertomus lapsille

Zoo-Zen-Count-to-Ten-Kristen-Fischer Joogaharjoituksia lapsille

Sen alta löydät kirjasta viisi asentoa, jotka kiinnittävät ja pitävät lapsen huomion. Ja heistä tulee todennäköisesti omistautuneita nuoria joogeja tulevaisuudessa. Jooga -asennot ovat myös erittäin hyödyllisiä silloin, kun lapsen täytyy rauhoittua tai hän haluaa vain olla vahva. Liity mukaan ja muistuta lasta hengittämään vain nenänsä kautta. Hengitä sisään ja ulos … tunnet olosi rauhalliseksi jokaisessa asennossa!

Joogaharjoituksia lapsille

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän joogaharjoitukset lapsille silta

Simhasana (leijona)

Hauskaa kielen työntämisessä ja huutamisen pauhuessa tekee leijonan poseerauksesta niin houkuttelevan lapsille. Älä unohda äänitehosteita!

Karju ja ole vapaa kuin leijona ja tunne voima – voimme oppia sen parhaiten lapsilta

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän jooga -asento leijona

Kuinka tehdä leijona: Polvistu joogamatolle ja istu mukavasti kantapäällesi. Aseta kädet polvillesi ja venytä sormesi ulos kuin kynnet. Työnnä kielesi ulos. Katso silmäsi kulmakarvojen väliin. Karju kuin leijona, kun hengität ulos.

Merudandasana (karhuasento)

Kuka voi vastustaa hyvää tasapainoasentoa? Mene tavallisen puun asennon ulkopuolelle ja ohjaa lapsia istumaan jalat pystyssä menettämättä tasapainoa. Jos toinen karju luiskahtaa ulos, niin olkoon.

Karhun tasapainon asento

Lasten joogaharjoitukset karhuasentojoogaharjoitukset lapsille

Kuinka teet karhun: Istu matolle jalkapohjat yhdessä. Ota isot varpaat etusormillasi ja nojaa taaksepäin niin, että olet tasapainossa pehmusteesi kanssa. Venytä jalkasi hitaasti ylöspäin, älä menetä tasapainoasi ja jatka hengittämistä.

Padahastasana (gorilla -pose)

Tämä asento voi näyttää vain kumartumiselta, mutta jos se opetetaan oikein, se opastaa lapsia taittumaan eteenpäin, mikä on hyödyllistä niin monille muille asentoille. Lapset nauttivat joko astuessaan käsien sisäpuolelle tai tarttumalla varpaisiin ja työntämällä kyynärpäät ulos. Molemmat kahvat tarjoavat hauskoja muunnelmia perusasennosta, jonka kanssa lapset viihtyvät.

Kuin gorilla

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän joogaharjoitukset lapsille gorilla -pose

Miten teet gorillan: Seiso matolla jalat lonkan leveydellä toisistaan. Nosta kädet pään yläpuolelle ja taivuta lantiota eteenpäin. Ojenna kädet ja aseta sormet ja kämmenet tiukasti varpaiden alle. Kädet ovat nyt jalkojesi alla. On hyvä taivuttaa polviasi hieman.

Utthan Pristhasana (lisko -asento)

Lapset ovat luonnostaan ​​joustavia ja siksi he voivat helposti suorittaa edistyneitä asentoja. Lisko -asento auttaa lapsia oppimaan vasemmalle ja oikealle venyttäessään lonkka -aluettaan.

Samoin lisko

Joogaharjoituksia lapsille

Kuinka tehdä lisko: Astu takaisin tasapainoon kämmenissä ja taipuneissa varpaissa. Pidä kädet suorina ja selkä pitkänä ja litteänä. aseta oikea jalka oikean kätesi oikealle puolelle. Jos haluat venyttää syvemmälle, aseta kyynärvarret lattialle. Pidä leuka ylös ja katso eteenpäin. Kuvittele olevasi lisko.

Mandukasana (sammakkoasento)

Sammakkoasento ei ole helppoa kaikille aikuisille, mutta se on tuulta useimmille lapsille. Luonnollisesti joustavat jalkasi näyttävät putoavan helposti tähän asentoon, mutta et voi hypätä matolta kuin oikea sammakko.

Pidä hauskaa näiden 5 yksinkertaisen lasten joogaharjoituksen kanssa 

Lasten joogaharjoitukset varaavat joogaharjoituksia lapsille

Kuinka tehdä sammakko: astu neljän jalan asentoon. Mene ulos niin pitkälle kuin pystyt polvillasi. Tuo kyynärpäät ja kyynärvarret hartioidesi alle lattialle ja kämmenet litteiksi lattialle.

Lasten joogaharjoitukset ovat todella hauskoja ja hyviä lapsille. Joten älä missaa mahdollisuutta tehdä joogaa lastesi kanssa tai osallistua vanhempien ja lasten tunneille. Nauti yhteisestä ajasta ja pysy terveenä!

Lapsen keho on erittäin joustava

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän joogaharjoitukset lapsille joogatunnille

Tämän vuoksi lapset voivat venyttää helposti ja vaivattomasti

Lasten joogaharjoitukset terveen elämän jooga -asennossa Lasten joogaharjoitukset terveen elämän jooga -asennot lapset

Näin lapset kasvavat onnellisina ja terveinä

Lasten joogaharjoitukset Urheilu lapsille Joogaharjoitukset lapsille

Jooga oppitunteja lapsille

Lasten joogaLasten joogaharjoituksia Joogaharjoituksia lapsille


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80