7 tehokasta, luonnollista kotihoitoa turvonneille silmille

Riippumatta siitä, johtuvatko turvonnut silmäsi pitkästä unettomasta yöstä, kipeästi tarvittavasta repäisyhyökkäyksestä tai yksinkertaisesti päivittäisestä stressistä, nämä yksinkertaiset luonnolliset korjaustoimenpiteet auttavat sinua nopeasti ja tehokkaasti! Joten päästä eroon väsyneistä, turvonneista silmistä, mene keittiöön ja kokeile yhtä näistä hyödyllisistä tempeistä.

Miksi laittaa kurkkua silmiin??

Laita kurkkuviipaleita silmillesi vähentääksesi turvotusta. Se saattaa kuulostaa vanhan naisen tarinalta, mutta kurkkuilla on todellakin lieviä tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Jotta kokemuksesi olisi vieläkin nautittavampi, pidä kurkku jääkaapissa, kunnes voit käyttää sitä. Viileys tuntuu upealta silmäluomillasi ja auttaa verisuonia kutistumaan hieman, mikä puolestaan ​​vähentää turvotusta.

Lisävinkki: Kuori ja kuutioi puoli kurkkua ja soseuta tehosekoittimessa ½ dl kylmää vettä. Kaada seos suihkepulloon. Suihkuta pyöreille kosmeettisille tyynyille ja aseta ne silmillesi 10 minuutiksi.

Kurkut ovat joitakin parhaista turpoavien silmien avustajista

turvonnut silmät kurkku viipaleet kotona korjaamiseksi

Käytä sen sijaan perunaa

Ei kurkkuja? Kokeile sen sijaan perunaviipaleita! Laita siivu perunaa kumpaankin silmään ja anna sen istua 15 minuuttia. Peruna vähentää huomattavasti turvotusta ja tunnet heti miellyttävän helpotuksen.

Ihme mukula auttaa silmiäsi

perunat turvonnut silmät

Kuinka päästä eroon turvonneista silmistä lusikoilla

Jos kaikki muu on epäonnistunut yrityksissäsi, kokeile kylmiä lusikoita. Laita kaksi lusikkaa jääkaappiin tai pakastimeen viideksi minuutiksi. Kierrä sitä sitten hitaasti silmiesi päälle, kunnes et enää tunne jäähdytystä. Varmista, että ihosi on täysin kuiva ennen kuin teet tämän, muuten saatat punoittaa.

On parasta käyttää vain ruokalusikallista

kotiin korjaustoimenpiteitä turvonneet silmät lusikka

Minttu tekee sen paremmin

Oksa tuoreita mintunlehtiä voi auttaa pääsemään eroon turvonneista silmistä. Murskaa ja murskaa minttu ja taputtele sitä tummalle iholle silmiesi alla. Anna mintun vaikuttaa noin 20 minuuttia ja huuhtele se sitten huolellisesti.

Kasviperäisen vihreän teen hoito

Säilytä turvonneet silmät vihreän teen pakkauksella. Kasta puuvillaa vihreään teeseen, päästä ylimääräinen kosteus pois ja taputtele kevyesti silmänympärysihoa. Tämä auttaa kiristämään ihoa silmien ympärillä.

Kamomillatee on klassikko täällä

turvonnut silmät vinkkejä teepusseja

Proteiini turvotusta silmiä vastaan

Tasoita turvonnut ihoalue silmien alla levittämällä siihen nestemäistä munanvalkuaista. Kun neste on kuivaa, tunnet ihon kiristyvän. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele sitten kylmällä vedellä. Proteiini auttaa lisäämään kollageenia ihon alueelle ja kiristä sitä.

Joitakin kiinteyttäviä toimintoja sisältäviä luomuvoiteita suositellaan myös

turvonnut silmävinkit

Suolaliuos

Turvonneet silmät? Liota puuvillapehmusteita 1/2 tl suolaa ja 1 kuppi kuumaa vettä sisältävässä liuoksessa, levitä sitten silmiin ja rentoudu. Silmäsi ovat kunnossa 15 minuutissa tai jopa vähemmän.

Tunne hyödyllinen ero!

vinkkejä turvonneita silmiä vastaan

Kuinka estää turvotusta silmissä aamulla

Jos heräät usein turvonneilla silmillä, on olemassa yksinkertainen korjaustoimenpide. Juo lasillinen vettä ennen nukkumaanmenoa ja varmista, että pääsi on hieman koholla nukkuessasi.

Ja tässä on lisää vinkkejä turvonnut silmät.

Käytä vain asianmukaista Consealeria sen jälkeen!

meikki vinkit turvonnut silmät

Ja laita punainen tai kiiltävä huulipuna!

turvonnut silmämeikki vinkkejä