Emäksinen vesi: onko korkea pH -arvoinen vesi todella terveellistä?

Vesi on tärkeää jokaiselle kehomme solulle, kudokselle ja elimelle. Paras tapa pysyä nesteytettynä on juoda riittävästi vettä. Mutta millaista vettä? On kuitenkin monia ihmisiä, jotka väittävät, että emäksinen vesi on terveellisempää kuin vesijohtovesi. Onko asia todella näin ja onko se tieteellisesti todistettu? Tänään puhutaan emäksisestä vedestä. Pysy sen kanssa …

Emäksinen vesi: mikä se on?

Emäksinen vesi, korkea pH -vesijohtovesi

Vie terveellisiä elämäntapoja ja juo tuoretta sitruunavettä

Alkalinen vesi korkea pH terveellinen elämäntapa sitruunavesi

Mikä tekee alkalisesta vedestä erilaisen?

Vesi on vedyn ja hapen yhdistelmä. Siksi sitä kutsutaan myös H2O: ksi. Veden pH määrittää sen happamuuden ja vaihtelee välillä 0 – 14. pH 7: ää pidetään neutraalina. Tämän katsotaan siis olevan tasapainossa happaman ja emäksisen välillä. Jos vesi on alle 7 pH -asteikolla, se on “hapanta”. Jos se on yli 7, se on “emäksinen”.

Mittaa veden pH pH -nauhoilla

Alkalinen vesi korkean pH -nauhat

Vesijohtoveden pH: n tulisi normaalisti olla 6,5 ​​- 8,5. Silti vesijohtovesi putoaa tämän tason alapuolelle – välillä 4,3 – 5,3 – asuinpaikastasi riippuen.

Pullotettu vesi voi olla emäksistä eri standardien mukaan. Pullotetun alkalisen veden pH on yli 7. Joissakin tapauksissa valmistajat käyttävät erikoislaitteita veden kemiallisen koostumuksen muuttamiseen. Ja joskus ne lisäävät ravinteita veteen muuttaakseen sen pH: ta.

On pullotettua vettä alkalista?

Alkalinen vesi, korkean pH: n pullotettu vesi

Vertailun vuoksi: Appelsiinimehun pH on 3,3 ja mustan kahvin noin 5, puhtaan veden neutraali pH on 7, mutta vesijohtovedellä on taipumus laskea tämän arvon alle.

Pullotettu emäksinen vesi

Alkalinen vesi, korkea pH -pullo

Mitä terveydellisiä etuja alkalisella vedellä on??

Emäksisen veden ystävät väittävät, että sen lisääntynyt vetypitoisuus tarjoaa enemmän nesteytystä kuin tavallinen vesi, erityisesti kovan harjoittelun jälkeen. He sanovat myös, että normaali juomavesi, jonka pH on alle 7, luo liikaa happoa vereen ja soluihin. He syyttävät normaalin veden alhaista pH -arvoa kaikenlaisista terveysongelmista osteoporoosista syöpään.

Juo alkalista vettä harjoituksen jälkeen

Alkalinen vesi, korkea pH -arvo terveelliseen elämäntapaan tarkoitettu vesi harjoituksen jälkeen

Emäksisen veden kerrotaan vähentävän happamuutta verenkierrossa ja:

  • parantaa aineenvaihduntaa;
  • lisää energiaa;
  • hidastaa ikääntymistä;
  • parantaa ruoansulatusta;
  • vähentää luukatoa.

Korkean PH -veden kannattajat sanovat, että sillä on myös valta syöpäsoluja nälkään.

Pullotettu vesi, pH 8

Emäksinen vesi, korkea pH, terveelliset elämäntavat

Alkalinen vesi voi tehdä kaikki nämä?

Alkalista vettä koskevat terveysväitteet koskevat enemmän myyntiä kuin tiedettä. Ei ole tarpeeksi tutkimuksia, jotka tukevat alkalisen veden väitettyjä terveyshyötyjä.

Lisäksi kehosi voi pitää pH: n tasapainossa itsestään. Munuaiset ovat sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä. Heidän tehtävänsä on tasapainottaa kehon happamuutta. Kun veri muuttuu liian happamaksi, keho alentaa happamuutta hengittämällä enemmän hiilidioksidia.

Terveyttä luonnosta

Alkalinen vesi korkea pH terveellinen elämäntapa vesijohtovesi

Vatsa on tasapainottajana. Mahamehut – ruoansulatusentsyymien ja suolahapon yhdistelmä – neutraloivat kaiken, mitä syöt ja juot. Pohjimmiltaan alkalinen vesi happamoittaa vatsasi uudelleen ennen kuin se voi tehdä mitä terveysväitteet lupaavat.

Miltä emäksinen vesi maistuu??

Emäksinen vesi voi maistua katkeralta tai erilaiselta kuin vesijohtovesi. Tämä voi myös muuttaa kaiken, mihin käytät sitä, kuten kahvin tai teen, makua.

Sitruunamehu nostaa veden pH: ta

Alkalinen vesi korkea pH terveellinen elämäntapa sitruunamehu

Ruokasooda tekee myös vesijohtoveden emäksiseksi

Alkalinen vesi, korkea pH -ruokasooda sitruunamehu

Onko emäksinen vesi turvallinen?

Ellei sinulla ole munuaissairautta, emäksinen vesi ei aiheuta vakavaa terveysriskiä.Korkea pH -taso voi kuivata ihon ja aiheuttaa kutinaa tai vatsavaivoja, mutta siinä kaikki..

Se, että alkalinen vesi on turvallista, ei tarkoita, että sillä olisi parantavia tai ennaltaehkäiseviä vaikutuksia kehoon. Kuitenkin pysyäksesi terveenä, juo tarpeeksi vettä. Luonnollinen kivennäisvesi tai vesijohtovesi on osoittautunut hyväksi kehollesi.

Veden juominen on terveellistä

Alkalinen vesi korkean pH -arvon terveellisiin elämäntapoihin

Pysy hydratoituna ja terveenä!

Emäksinen vesi, korkea pH