Ensiapuvinkit ihonhoitoon talveksi

Mitä ihonhoitoa tarvitset ehdottomasti kylmänä vuodenaikana

Karkea ja kuiva iho koko vartalolla sekä halkeilevat ja halkeilevat huulet ovat joitakin niistä asioista, jotka voivat usein häiritä meitä talvella. Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitset kosteusvoiteita, joissa on enemmän rasvaa kuin kesällä, ja toimintoja, jotka lisäävät talintuotantoa.

Karhean ja halkeilevan ihon syyt

Kaikki alkaa suojaamisesta ihoa karheuttavilta tekijöiltä; ulkona sinun on pukeuduttava vaatteisiin ja asusteisiin, jotka suojaavat ihoasi kylmältä ja tuulelta. Asunnon sisällä sinun on levitettävä kasveja tai muita kosteuden lähteitä. Näin voit torjua pattereiden aiheuttamaa kuivuutta.

Kun lämmität kotona, pidä sisälämpötila mahdollisimman lähellä ulkolämpötilaa. Suuret vaihtelut ja lämpötilaerot ovat yleensä syy kasvojen ja koko kehon kuiviin pisteisiin.

Löydä oikea päähoito talveksi

ihonhoitovinkit talviset ihonhoitotuotteet

Talvivaatteet ovat toinen merkittävä tekijä iho -ongelmissa kylmänä vuodenaikana. Jos yksi villapaita saa sinut tuntemaan kutiavampaa ja tiukempaa kuin toinen, olet todennäköisesti allerginen jollekin ensimmäisessä, tai se ei anna ihon hengittää. Tämä voi johtua materiaalista tai sen sisältämistä väriaineista, joita et voi sietää hyvin.

Selvitä, mikä on sinulle hyvä ja mikä huono, ja käytä sitä seuraavien ostosten perustana. On parempi ostaa vähemmän talvivaatteita ja keskittyä laatuun.

Yksinkertaisia ​​rituaaleja kauniille iholle talvella

Suoja kylmyyttä ja kuivuutta vastaan ​​voi olla niin yksinkertainen: Voit ottaa lämpimän kylpyammeen oikealla hoitotuotteella. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi useimmat eteeriset öljyt. Ne vahvistavat luonnollista ihokerrosta, joka muuten halkeilee talvella haitallisten vaikutusten vuoksi.

Talven hyvät ihonhoitotuotteet sisältävät usein myös uutteita maidosta (tai vegaanisista vaihtoehdoista), hedelmistä ja muista terveellisistä aineista.

Ole kärsivällinen ja rakasta ihoasi joka kausi!

ihonhoitovinkit kotitekoiset naamarit luonnontuotteita

Mitä monipuolisempia hoitotuotteita, sitä monipuolisempia ovat vitamiinit ja muut terveelliset ainesosat, joilla toimitat ihoasi talvella. Tarvitsemme näitä enemmän tällä kaudella, koska saamme niitä pieninä määrinä ruokavalion kautta.

Hellävarainen siivous on päivän tilaus talvella

Vältä aggressiivisia kuorintoja kylminä vuodenaikoina. Vähennä niiden käyttöä mahdollisimman paljon ja käytä luonnollisia vaihtoehtoja kuivalle iholle, kuten sitruuna-hunajaseoksia tai naamioita pesunesteellä. Vältä altistumista liekille ja kuumuudelle: älä istu suoraan takkaa tai jäähdyttimen vieressä.

Älä jätä tavanomaista saippuaa kasvoillesi

ihonhoitovinkit kasvojen hoito talvivesi

Valmista hellävaraiset kuorinnat luonnollisista ainesosista

ihonhoitovinkit kuiva iho tekee naamarit talveksi

Kuinka rasvaisen kosmetiikkatuotteen on oltava talveksi??

On parasta käyttää kosmetiikkaa, jonka vesi-öljypohjassa on sinulle sopivat mittasuhteet. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on selvittää, kuinka herkkä iho todella on. Jos näitä oireita esiintyy usein ja jos saat säännöllisesti punaisia ​​kuivia täpliä, kosmetiikan tulee sisältää mahdollisimman vähän vaikuttavia aineita.

Tämän lisäksi kosmeettisissa valmisteissa on oltava oikea rasvaprosentti. Tämän ei pitäisi olla liian pieni tai liian suuri. Voit selvittää sen käytännön testin avulla. Levitä voidetta iholle: sen pitäisi imeytyä noin 5 minuutissa. Lyhyemmän aikaa tarvitset hoitotuotteen, jossa on pienempi rasvaprosentti, ja pidempään – suuremman.

Kookosöljy on yksi parhaista luonnollisista lääkkeistä ihollesi talvella

ihonhoitovinkit kasvojen hoito kookosöljy kasvonaamarit talvi

Voit säilyttää kuorintoja ja voiteita jääkaapissa pidempään

ihonhoitovinkit talvihoito Tee naamarit itse

Oikea ravitsemus

Oikeaan ravitsemukseen liittyvät ihonhoitovinkit sisältävät oikean valikon. Tämän pitäisi vaihdella vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa. Omega-3-tuotteet ovat toinen ensisijainen tavoite.

Ota aikaa valita

Useimmille ihmisille tärkein kylmän kauden hoito toimii parhaiten muutamilla huolella valituilla tuotteilla. Kosmeettisen lääkärin tai ihotautilääkärin kuuleminen on pakollista. Jos sinulla ei ole aikaa, sinun on ensin hankittava testaajat kotona valituista tuotteista. Kokeile niiden vaikutuksia esitettyjen kriteerien mukaisesti. Valitse sitten sinulle sopivin.

Luonto hoiti kaiken

ihonhoitovinkit talvinen kotihoito hedelmät vitamiinit mineraalit

Luota heidän voimaansa ja viisauteensa

ihonhoitovinkkejä kasvojen hoito Tee naamarit itse

Valmista kuorinta mantelista

ihonhoito vinkkejä kasvojen hoito kasvonaamio resepti mantelit

Hunaja ja sitruuna – lyömätön kauneusduo

ihonhoitovinkit kasvojen hoito hunaja sitruuna kasvonaamio

Käytä arvokkaita eteerisiä öljyjä

ihonhoitovinkit kasvojen hoito omega 3 -rasvahappojen eteeriset öljyt

Anna itsesi hemmotella!

ihonhoito kotitekoiset talvikasvot

Lääkekasveja suositellaan erityisesti kasvonaamioille

ihonhoitovinkit kasvojen hoito Tee kasvovoide itse

Mieluummin meikki luonnonkosmetiikasta

ihonhoitovinkit kasvojen hoito muodostavat talven

Suojaa ihosi oikealla kasvohoidolla ja pehmeillä talvivaatteilla

ihonhoitovinkit kotitekoiset hoitotuotteet tee naamarit itse

Jotkut ihon arvokkaimmista ainesosista

ihonhoitovinkit luonnontuotteet tekevät kasvonaamarit itse talveksi

ihonhoitovinkit kuiva iho talvioliiviöljy ruskea sokeri