Haluatko viileän sinisen juoman? Tässä tulee perhonenherne tee!

Sininen perhonenhernetee on tullut viime aikoina varsin suosittua paitsi lukuisissa hyvinvointi- ja terveysblogissa, mutta erityisesti Instagramissa. Clitoria ternatea englanniksi Sininen klitoris on lumoava kasvi, joka on vastuussa trendikkään teen herkästä, sinisestä väristä. Se tulee Kaukoidästä, tarkemmin Thaimaasta ja tuo mukanaan paljon arvokkaita ominaisuuksia. Voit selvittää meiltä tänään, mitä nämä ovat ja miten voit valmistaa upean sinisen juoman terveen kasvin kukkien kanssa.

Sininen juoma, joka tekee sinut terveeksi ja onnelliseksi!

sininen juo teetä

Miksi Butterfly Pea Tea on niin terveellistä?

Clitoria Ternatea on koristekasvi, jota löytyy monista paikoista Kaakkois -Aasian trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. Se on herkkä ja kestävä samanaikaisesti, ja siinä on kauniit tummansiniset kukat. Niitä käytetään sinisen teen yrtteinä. Ayurvedan mukaan ne ovat erittäin terveitä ja kuuluvat maailman tehokkaimpiin luonnollisiin antioksidantteihin.

Ei ihme, koska siniset klitoriaalikukat sisältävät monia vitamiineja, kuten B1, B6, B12, C, K, D, E sekä mineraaleja, kuten rautaa, fosforia ja mangaania. Lisäksi kasvien kukkien säännöllinen syöminen parantaa aivojemme suorituskykyä ja meren terävyyttä ja vaikuttaa erittäin myönteisesti mielialaan. Täydellinen luonnollinen lääke jopa krooniseen väsymykseen ja stressiin, joka myös takaa hyvän unen ja lisää sisäistä rauhaa. Muuten verenkierto ja aineenvaihdunta stimuloidaan, hiukset ja kynnet vahvistuvat ja ikääntyminen hidastuu.

Kaunis ja erittäin terve – Clitoria Ternatean kukat

sininen juoma perhonenherne

Viimeaikaiset tutkimukset ovat myös osoittaneet, että erityisesti naiset voivat hyötyä tästä upeasta kasvista. Kukkien sanotaan olevan erinomaisia ​​naisten terveydelle, koska ne voivat edistää hyvää hormonaalista tasapainoa ja parantaa hedelmällisyyttä.

Valitse, kuivaa ja tee siitä tee!

clitoria ternatea sininen juoma

Kuinka valmistaa perhonenherne teetä

Yrttiteetä tällainen sininen juoma on erittäin helppo valmistaa. Jo kuivatut kukat kaadetaan vain kuumalla vedellä (optimaalisesti 90 astetta) ja jätetään imeytymään noin 5 minuutiksi. Tee siivilöidään ja makeutetaan hunajalla, vaahterasiirapilla tai stevialla mielialan mukaan.

Sininen tee näyttää vieläkin näyttävämmältä läpinäkyvässä kupissa

sininen juoda teetä clitoria ternatea

Sinistä juomaa voi nauttia sekä kuumana että kylmänä jääteena. Sitruuna- tai limemehu antaa sille upean violetin värin ja pieni hibiscus antaa sille intohimoisen punertavan sävyn. Voit myös lisätä mausteita, kuten inkivääriä, kanelia, vaniljaa tai kardemummaa maun mukaan.

Nauti kuppi sinistä teetä joka päivä!

Perhonenherne tee valkoisella pohjalla

Se on niin helppo:

Thaimaalaiset syötävät kukat ovat paitsi terveellisiä myös suositeltavia luonnollisena väriaineena erityisesti gastronomiassa. Sen avulla voit valmistaa monenlaisia ​​juomia, jälkiruokia ja jopa pääruokia, esimerkiksi sinisen riisin kanssa. Voit myös käyttää sinisen klitoriksen kukkia valmistaaksesi erityisen sinisen juoman – Blue Moon Milk.

Lisää siihen adaptogeeni, kuten Ashwaganda

sininen kuu maito sininen juoma

Katso kaikki muut siniset luomukset, joissa on Butterfly Herne -kukkia alla saadaksesi paljon inspiraatiota! Valmista erityisiä sinisiä juomia ja herkkuja ympäri vuoden ja pysy terveenä!

Kulinaarinen taika sinisellä ja violetilla

blue clit blue drink ideoita

Jääteena lämpiminä kesäpäivinä

jää limonadin sininen juoma

sininen juoma clitoria ternatea

Nauti sinisestä tai violetista mielialasta riippuen

sininen juoma kukat jäätee

sininen juo sitruunaa

kukka tee sininen juoma

viileä sininen juoma sitruunalla

Voit käyttää sitä myös herkullisien juhlacocktailien värjäämiseen!

sininen juoma hunajalla

sininen juoma klitoria ternatean kanssa

sininen juomajäätelö klitoria ternatean kanssa

sininen juo jääteetä

sininen juoma rosmariini sitruuna

sininen juoma violetti jäätee sitruunalla

Smoothiet, riisi, kakut – kaikki on mahdollista sinisten kukkien kanssa

    sininen juoma riisiä klitoria ternatean kanssa  sininen juoma smoothie

sininen juomakastike

chia -vanukas sininen juoma

cocktail -ideoita sininen juoma

vegaaninen kakku sininen juoma   kesäjuhlan sininen juoma