Harjoituspallo: Terve vaihtoehto toimistossa istumiseen

Harjoituspallo on tarkoitettu vain voimisteluun? Ei mitään! Harjoituspalloja kutsutaan usein istuviksi palloiksi, ja niitä on pidetty innovatiivisina ja terveinä istuimina toimistossa jo jonkin aikaa ja myös yleisesti erittäin trendikkäitä. Jokainen, joka on innostunut uudesta istumistrendistä, toivoo tervettä selkää, vahvistuneita vatsalihaksia ja enemmän joustavuutta ja keskittymistä työskennellessään. Eikä vain kehon pitäisi hyötyä siitä, vaan myös psyyke ja henki. Koska kuntoilupallolla istumisen päivittäisen toimiston aikana ei pitäisi olla vain terveellistä, vaan myös erittäin hauskaa ja jännittävää. Monet asiantuntijat ja asiakkaat jopa väittävät, että tällaisella harjoituspallolla istuminen polttaa kaloreita samanaikaisesti. Onko se todella totta? Olemme tutkineet ja haluaisimme kertoa siitä lisää tässä pienessä oppaassa.

Ergonominen istuminen harjoituspallolla toimistossa

käyttää pallo istua toimistossa terve nainen istua pallo

Pysy kunnossa ja terveenä harjoittelupallon avulla

Ergonominen istuva pallo toimistossa on jo kaikkien huulilla. Siitä ei ole enää epäilystäkään. Tyylikkäät harjoituspallot on valmistettu PVC: stä kauniissa, kirkkaissa ja hienovaraisissa väreissä, eivätkä ne sovellu vain istumiseen, vaan myös joogaan, pilateseen tai kuntoiluun yleensä. Niitä on jopa Ylelliset variantit istuvista palloista, jotka on peitetty huovalla, villalla tai nahalla.

Tällä tavalla ne täyttävät korkeimmatkin suunnitteluvaatimukset ja sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen.

Tietenkin on myös vastakkaisia ​​mielipiteitä, jotka kuuluvat maallikoille, mutta myös asiantuntijoille, jotka eivät ole täysin vakuuttuneita toimiston istuvista palloista ja jotka korostavat joitain haittoja. Harjoituspallo ei ole säädettävissä kuten työtuoli eikä sillä ole selkänojaa. Lisäksi istuva pallo voi räjähtää tai liukua pois, jos sitä käytetään ilman pallokuppia.

Haitat tai ei, istuvien pallojen kannattajia on melko vähän. Koska harjoituspallo toimistossa ei ole vain ihanteellinen vakautusharjoitteluun ja kehon syviin lihaksiin, vaan myös yksinkertaisiin lantionpohjan harjoituksiin ja kevyeen pomppimiseen, jolla on leikkisä hauska vaikutus.

Innovatiiviset istuimet jokapäiväisessä työssä

liikunta pallo terve istuu istuu pallo hyvinvointi

Täällä sinun on oltava varovainen äläkä tee liikaa hyvää. Asiantuntijat neuvovat olemaan käyttämättä istuvaa palloa jatkuvasti ja harjoittamaan pikemminkin dynaamista istumista. Tämä tarkoittaa työvaiheiden suorittamista istuen ja seisten ja suunnitella lyhyitä kävelyreittejä, esimerkiksi tulostimen tai kahvinkeittimen välille.

Lisävinkki: On parasta olla istumatta harjoituspallolla enintään 30 minuuttia kerrallaan ja vahvistaa tehokkaasti vatsalihaksia, on suositeltavaa tehdä punnerruksia useammin.

Harjoituspallojen punnerrukset vahvoille vatsalihaksille

harjoituspallo istua palloharjoitukset pilates litteä vatsa

Treenipallot sopivat myös rentoutumiseen

rentoutuminen takaisin harjoitukset vakaus pallo istua pallo

Löydä oikea harjoituspallo istuvaksi palloksi

Mitkä ovat tärkeimmät kriteerit täydellisen harjoituspallon valitsemiseksi toimistoon? Tämän kysymyksen kysyvät luultavasti kaikki, jotka haluavat ostaa istuvan pallon tai kuntoilupallon Pilatesille tai joogalle. Olemme myös käsitelleet tätä ja haluaisimme tietää tarkasti. Alla tulokset.

Pääpiirteet oikean harjoituspallon valinnassa ovat koko, materiaali, paino ja siirrettävyys sekä tietysti hyvä laatu. Tietenkin lisävarusteilla on myös tärkeä rooli istuinpallon valinnassa. Tämä koskee lähinnä käsipumppua ja pallokuppia. Harjoituspallon oikea koko riippuu itse asiassa omasta pituudestasi tai säären pituudesta. Opit kuinka määrittää tarkasti vaadittu istuinpallon koko tässä.

On myös harjoituspalloja, joissa on hierontapinta

violetti harjoituspallo istuin pallo hieronta harjoitukset pilates jooga

Toinen, yhtä tärkeä kriteeri, joka on otettava huomioon, on ABS®-räjähdyssuojajärjestelmä. Jos istuva pallo on varustettu sillä, se on melko turvallinen räjähtämästä. Vaikka sen seinät olisivat loukkaantuneet ja lävistäneet kuumia tai teräviä esineitä, se ei halkeile, mutta menettää hitaasti ilmaa. Joten olet hyvin suojattu onnettomuuden sattuessa.

Kun ostat istuinpalloasi, varmista aina, että se on hyvälaatuista

harjoituspallo pilatesball joogapallo vaaleanpunainen sininen

Johtopäätös

Hyvälaatuinen, oikean kokoinen kuntopallo on tervetullut muutos jokapäiväisessä toimistoelämässäsi. Sinun ei kuitenkaan pidä liioitella. Lisäksi kuntoilupallot sopivat päivittäiseen kuntoasi ja ovat erinomaisia ​​työkaluja vatsalihasten, syvien lihasten vahvistamiseen ja joidenkin selkävaivojen lievittämiseen tai ehkäisemiseen. Oikein ja maltillisesti käytetyt istutuspallot tuovat myös enemmän istumista ja liikuntaa heidän kanssaan.

Voit myös käydä terveyskurssin harjoituspalloilla

voimistelu lihas takaisin harjoitus pallo harjoitus istua pallo

Löydät myös lukuisia videoita ja vinkkejä asiantuntijoilta siitä, kuinka harjoittaa oikein palloilla Internetissä

harjoituspallo pilates jooga toimistossa nuori nainen urheiluvaatteet

Harjoituspallo istua pallo toimisto tehdä ergonomisia harjoituksia

Harjoituspallojooga pilatiksen harjoittelu ergonomisesti

Sitten yhtäkkiä toimistossa työskentely on paljon hauskempaa

istuva pallo liikuntapallo istua ergonomisesti toimistossa

Tai edes kannettavalla tietokoneella

istuu ergonomisesti istuva pallo voimistelu mies kannettava tietokone

        Wellness Ball ™ -ergonominen istuminen ylellisillä palloilla

innovatiivinen ergonominen istuminen toimistossa harjoituspallon istuinpallo

moderni toimistoharjoitus pallo istuin pallo ergonomia toimistossa

On jo erityiset pallotuolit Marketissa

istua pallo harjoituspallo toimistossa nuori nainen työpöytä