Helpsyn kestävät vaatteet ja luomumuodin määritelmä

Helpsyn kestävät vaatteet ja eettisen (kestävän) muodin määritelmä

Auttaa on yksi uusimmista ympäristöystävällisistä vaatteiden ja asusteiden kestävistä tuotemerkeistä. Helpsy tunnetaan nyt maailmanlaajuisesti, eikä vain sen tuottamista upeista vaatteista. Yhtiö on edelleen sitoutunut ymmärtämään paremmin kestävää muotia sellaisenaan.

Löydät helposti ymmärrettävän määritelmän yrityksen verkkosivuilta. Esitämme ne mielellämme sinulle saksaksi.

Ensinnäkin verkkosivustolla huomautetaan, että eettistä muotia ei saa määritellä liian rajoittavasti. Siitä on aivan liian paljon vanhentuneita ajatuksia. On 13 ominaisuutta, jotka eettisellä muodikkaalla teoksella pitäisi ideaalisesti olla. Riittää kuitenkin, jos brändi omistaa myös neljä niistä. Silloin se voi kutsua itseään eettiseksi. Joten Helpsyn perustajat. Emme ole täysin samaa mieltä siitä.

Mielestämme se olisi määriteltävä hieman eri tavalla: Kestävällä tavalla pitäisi olla vähintään neljä ensimmäistä luetellusta ominaisuudesta, koska ne liittyvät ympäristönsuojeluun sekä eläinten ja ihmisoikeuksien suojeluun. Lisäksi eettinen muoti voi sisältää myös muita 13 ominaisuutta.

Joten tämän vastalauseen jälkeen siirrymme erityiskysymykseen.

Helpsyn kestävät vaatteet

Kestävät vaatteet auttavat myshopify -logossa

Lue alla kestävän muodin pakollisista ominaisuuksista

Kestävä vaatetus auttaa ekomuotitrendeissä

Eläinten oikeudenmukainen kohtelu

Ensimmäinen edellytys, jonka vaatetuotannon on täytettävä, jotta sitä voidaan pitää eettisenä muotona, on eläinten oikeudenmukainen kohtelu. Heitä ei saa tappaa tai muuten julmasti kohdella.

Kestävä muoti on ympäristöystävällistä

Kestävä vaatetus kestävä muoti luomutrendejä

Ympäristöystävälliset materiaalit

Toinen ominaisuus liittyy ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Ne on hankittava kestävästi ja käytettävä uudelleen kulutuksen jälkeen.

Ympäristöystävällinen muotoilu

Materiaalit tulee käsitellä ympäristöystävällisesti. Ymmärrät varmaan parhaiten, mitä puuvillan esimerkillä tarkoitetaan. Sitä ei saa värjätä kemikaaleilla, koska ne ovat haitallisia työntekijöiden ja kuluttajien terveydelle. Ne myös saastuttavat vakavasti vesiämme ympäri maailmaa.

Yhdessä voimme pelastaa maailman

Kestävä vaatetus, ympäristönsuojelu, muoti, pelasta maailma

Reilu kauppa

Reilu kauppa on myös osa kestävää muotia. Ihmisille on maksettava työstään niin, että he voivat elää korkealaatuista ihmisarvoista elämää riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Nämä ovat kestävän muodin pakollisia elementtejä. On kuitenkin muitakin toivottavia. Mitä enemmän tuotannossa on sitä, sitä enemmän se edistää positiivista maailmanlaajuista kehitystä.

Käsintehtyjä vaatteita

Käsintehty muotoilu on osa kestävää muotia. Se on yksinkertaisesti vastakohta massatuotannolle, joka hyödyttää ihmisiä ja heidän työpaikkojaan ja saastuttaa ympäristöä suuremman voiton saavuttamiseksi.

Massatuotannon vastakohta

Kestävät vaatteet vegaaniset kengät kesämuoti

Alueellisten materiaalien käyttö

Toinen kestävän muodin tunnusmerkki on paikallisten materiaalien käyttö. Nämä lisäävät ympäristöystävällisen tuotannon mahdollisuuksia ja edistävät paikallisten valmistajien vaurautta ympäri maailmaa.

Alueelliset valmistajat

Kestävät vaatteet ympäristönsuojelun muodin suuntaukset

Paikallinen tuotanto

Tuotanto tulee tuottaa paikan päällä ja ostaa sieltä. Tämä antaa kuluttajalle mahdollisuuden arvioida, missä määrin tuotanto on kestävää tai ei. Liikenteen aiheuttama pilaantuminen vähenee ja vauraus jakautuu tasaisesti ympäri maailmaa. Myös alueelliset perinteet säilyvät paremmin ja jatkuvat tämän tyyppisellä tuotannolla.

Tuotanto pieninä määrinä

Kun tuotetaan pieninä määrinä, monet massatuotannolle tyypillisistä haitallisista prosesseista eliminoidaan. Otetaan esimerkiksi puuvilla. Monet hyönteiset tunkeutuvat tähän, ja siksi on luonnollista, että suuri osa siitä tuhoutuu. Tämä voidaan välttää vain käyttämällä vahvoja kemikaaleja. Tästä syystä niitä käytetään massatuotannossa. Ympäristöystävällinen puuvillan valmistus sen sijaan pärjää ilman kemikaaleja. Lopputuotetta on pienempiä määriä, mutta sen hinta on korkeampi eli kohtuullinen. Kestävä tuotanto toimii saman periaatteen mukaisesti muiden tavaroiden osalta.

Laadukas tuotanto

Korkea laatu on myös tärkeä ominaisuus kestävälle tuotannolle. Se takaa, että tiettyä tuotetta käytetään pidempään ja ettei uutta tarvitse ostaa niin nopeasti.

Luomupuuvillaa ja korkealaatuisia tuotteita

Kestävä vaatetus, ympäristönsuojelu, luomupuuvilla, reilun kaupan muoti

Osallistuminen hyväntekeväisyyshankkeisiin

Kestävän tuotannon tulisi olla sosiaalisesti vastuullista. Hänen pitäisi käyttää osa voitoistaan ​​sosiaalisten hankkeiden tukemiseen.

Kierrätetty

Tämä kierrätysmateriaaleista valmistettu tuotanto on kestävää.

Materiaalien uudelleenkäyttö

Vanhoja esineitä tai niiden osia tulee käyttää uudelleen uusissa vaatemalleissa ja asusteissa, jotta tuotanto vastaa näitä ehtoja.

Kierrätettyä muotia

Kestävä vaatetus kierrätti reilun kaupan muotia

Vintage ja käytetty

Jostain syystä aidosti kestävät vaatteet ovat edelleen monien ulottumattomissa. Ne ovat liian kalliita heille tai niitä ei ole helppo hankkia alueeltaan. Mikä on vaihtoehtosi? Käyttäydyt kestävästi ja eettisesti ostaessasi käytettyjä tavaroita. Vaikka nämä mekot eivät välttämättä olekaan tehty haluttujen kriteerien mukaan, voit välttää nopean muodin tuotannon ostamalla vaatteita, jotka on jo tehty ja käytettyjä, jotka muuten heitettäisiin pois.