Hölkkä: Menestysstrategiat parhaiden tulosten saavuttamiseksi

Onnistuneet strategiat parhaiden tulosten saavuttamiseksi lenkillä

Vauhdista asentoon ja tapaan liikuttaa käsiämme kaikki nämä ovat lenkkeilyn tehokkuuden kannalta olennaisia. Eikä siinä vielä kaikki. On myös joitain onnistuneita strategioita, jotka voivat parantaa urheilutuloksiasi entisestään.

Nämä ovat tämän artikkelin aihe

Käy lenkillä aamulla saadaksesi raitista ilmaa

Juokse säännöllisesti

Tämä totuus voi kuulostaa hieman epämukavalta monille ihmisille. Sitä ei kuitenkaan voi kieltää: voit saavuttaa parhaan vaikutuksen tekemällä lenkkeilystä tavan. Ihannetapauksessa sinun pitäisi käydä lenkillä noin 30 minuuttia joka päivä. Voitko tehdä sen.

mennä lenkille

Siirry lenkkeilyvihjeisiin saadaksesi raitista ilmaa

Säännöllinen lenkkeily ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Se ei ole aluksi niin helppoa. Ajan myötä siitä tulee tapa ja kehosi pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Vahvistat kehoasi, tulokset ovat kestävämpiä ja käytät lähes varmasti päivän aikana kulutetut ylimääräiset kalorit.

Asettaa tavoitteita

Käy säännöllisesti lenkkeilemässä saadaksesi raitista ilmaa

Aseta tietyt tavoitteet lenkillä. Jotain erilaista toimii parhaiten heille kaikille. Joillekin lenkkeilijöille on erittäin motivoivaa yrittää uudelleen ja uudelleen saada tietty juoksupituus takanasi. Toiset taas saavuttavat tavoitteesi helpommin, jos he asettavat tavoitteen tietyn ajan.

Saavutusmotivaatio

Mene lenkille, kuuntele musiikkia, hengitä raitista ilmaa

Nauti pienistä onnistumisista

Hölkkäily ei ole hauskaa! Tämä on rasittava laji, joka rasittaa paljon omaa kehoa. Älä syytä itseäsi, jos et saavuta tavoitteitasi alusta alkaen. Huomaa pienet edistysaskeleet, joita teet joka päivä. Sinun pitäisi olla iloinen tästä ja olla kiitollinen siitä, että voit korjata sen.

Ole tyytyväinen saavutettuun pieneen edistykseen

Mene lenkille aamulla raittiiseen ilmaan ja tee venyttelyharjoituksia

Liikuta käsiäsi

On erittäin tärkeää, että pidät kädet liikkeessä, kun lähdet lenkille. Näin voit saavuttaa suuremman nopeuden ja kouluttaa paremmin ylävartaloasi. Katso kuvia ja videoita, jotka osoittavat käsien oikean asennon.

Nauti harjoituksesta!

Ystävät lenkkeilevät rannalla saadakseen raitista ilmaa

Kaltevien lentokoneiden on oltava myös reitilläsi

Kallistetut venytykset ovat tärkeitä menestyksen kannalta. Se on paljon parempi kehollesi, jos juokset jonnekin. Vahvistat kaikkia lihaksia, poltat paljon kaloreita ja muuten se on paljon lempeämpää nivelille. Jos menet alas jonnekin, se on paljon raskaampaa jälkimmäiselle.

Hölkkä rannalla

Mene lenkille ja raikasta ilmaa rannalle urheilemaan

Auta itseäsi kävelykepeillä

Tietyillä venytyksillä kokemattomien lenkkeilijöiden tulisi ehdottomasti käyttää retkeilysauvoja ainakin tilapäisesti. Muun muassa tämän avulla voit saavuttaa suuremman nopeuden ja tietysti polttaa enemmän kaloreita.

Tee venytysharjoituksia

Mene lenkille rannalla saadaksesi raitista ilmaa

Älä vain lenkkeile eteenpäin!

Älä juokse vain eteenpäin. Se kulkee myös sivuttain ja taaksepäin. Ole kuitenkin varovainen. On parasta juosta pareittain – toinen eteenpäin, toinen seuraa. Vaihtoehtoisesti voit lenkkeillä turvallisella reitillä – jonka tunnet hyvin ja jolla ei ole niin paljon ihmisiä.

Ole aktiivinen missä iässä tahansa

Rantapariskunta lähtee lenkille aamulla saadakseen raitista ilmaa

Suojaa nivelesi

On monia tapoja suojata nivelesi. Tee se, koska ne ovat kehosi herkimpiä alueita ja lenkkeily voi aiheuttaa traumaa liikakäytöstä. Vältä tämä tarvittavilla keinoilla, jotta sinun ei tarvitse lopettaa lenkkeilyä jonkin aikaa sen jälkeen.

Mukavat urheiluvaatteet ovat tärkeitä

Mene lenkille raitista ilmaa nauttimaan lenkkeilyasustasi

Hölkkä asu

Vinkkejä lenkkeilyasuun