Hormonaalinen jooga auttaa vaihdevuodet ohittaneita naisia ​​säätelemään hormonitoimintaa

Vaihdevuodet ovat kiistanalainen kysymys. Monille naisille sitä pidetään vaiheena naisellisuuden menettämisessä ja “vanhenemisen alkamisessa”. On kuitenkin erittäin tärkeää saada tietoa, koska tämä on vain alhaisen hormonin vaihe.

Hormonaalinen jooga tasapainottaa naishormoneja ja lievittää ikääntymisen oireita

Hormonaalinen joogahoito naisten terveys vaihdevuodet

Hormonaalinen tasapaino liittyy läheisesti naisten terveyteen 

Hormonijoogahoito Dinah Rodrigues -joogaharjoitukset Kuulo

Tilastollisesti estrogeenitasot alkavat laskea 35 -vuotiaana ja oireita, kuten kuumia aaltoja, kuivia limakalvoja, väsymystä, ahdistusta, masennusta, hiustenlähtöä, kuivaa ihoa ja heikentynyttä libidoa, voi esiintyä. Nämä oireet voivat ilmaantua vuosia ennen vaihdevuodet ja jatkua muutaman vuoden kuluttua, jos hormonit ovat laskeneet jostain syystä.

Hormonaalinen joogahoito

Hormonijoogaterapia Naiset Hormene

Pysy terveenä ja elintärkeänä joogan ansiosta

Hormoni jooga harjoituksia naisten terveyden lääkitys

Hormonijoogahoito (HYT)

Hormonijoogahoito (HYT) otettiin käyttöön ylellisen brasilialaisen naisen toimesta noin 20 vuotta sitten Dinah Rodrigues kehitetty. Rodrigues harjoittaa joogaa pitkään, ja hänellä on vahva fysiologinen ja terveydellinen tausta. Hän tulee monen sukupolven lääkäreiden perheestä ja on itse psykologi, joogaopettaja ja terapeutti. Hän oli fyysisesti aktiivinen pienestä pitäen ja harjoitti hathajoogaa säännöllisesti. Hän keksi myöhemmin hormonijoogaterapian (HYT) 1960 -luvun alussa ja auttoi miljoonia naisia ​​ympäri maailmaa hallitsemaan ikääntymisen oireita..

Löydät yksityiskohtaista tietoa tästä joogatyylistä Dinah Rodriguesin kirjasta

Hormonijoogaterapian kirja Naisten terveys Vaihdevuodet

Kirja on käännetty myös saksaksi

Hormonijoogaterapia Dinah Rodrigues Kirja naisten terveys

Kuten Dinah Rodrigues itse sanoo, hormonaalisen epätasapainon korjaamiseksi meditaatio ja positiivinen ajattelu eivät riitä. Dinah yhdisti laajan tietämyksensä naisten fysiologiasta joogakokemukseensa. Gurunsa tuella hän muutti klassisia jooga -asentoja tehdäkseen niistä entistä tehokkaampia naisvartalolle. Hän lisäsi dynaamisia hengitysharjoituksia (bhastrika) ja esitteli Jooga Nidran harjoitussarjan lopussa.

Dinah Rodrigues kehitti hormonaalisen joogahoidon

Hormonijoogaterapia Dinah Rodrigues -joogaharjoitukset

Hormonaalinen joogaefekti

Hormonaalinen joogajakso koostuu 14 harjoituksesta. Ne stimuloivat ja hierovat munasarjoja, kilpirauhasen ja lisäkilpirauhasen sekä aivolisäkkeitä ja lisäävät luonnollisesti hormonien tuotantoa näissä rauhasissa. Hormonijoogaharjoitukset ovat erittäin dynaamisia ja suoritetaan tietyssä järjestyksessä. Jos harjoittelet hormonaalista joogaa säännöllisesti (3 kertaa viikossa) 2-4 kuukauden aikana, voit saavuttaa erittäin positiivisen vaikutuksen. Jos luulet olevasi liian kiireinen tekemällä hormonaalista joogaa säännöllisesti, anna itsesi olla vakuuttunut seuraavista hormonaalisen joogahoidon terveysvaikutuksista:

  • lievittää vaihdevuosioireita
  • lievittää kuukautisia edeltävää oireyhtymää ja kivuliaita kuukautisia
  • vapauttaa sinut mielialan vaihteluista, joita aiheuttaa hormonaalinen epätasapaino
  • taistelee hedelmättömyyttä alhaisten hormonitasojen vuoksi
  • vapauttaa alhaisesta libidosta

Nauti elämästä myös vaihdevuosien aikana

Hormonaalinen jooga vaikuttaa naisten naisellisuuteen

Hormonaalinen jooga on terapeuttinen ja perustuu fysiologiaan

Hormonijoogaharjoitukset hyödyt terveysjoogamatolle

Hormonaaliset joogaharjoitukset eivät ole vaikeita tehdä ja vaikuttavat nopeasti terveyteemme. Tulokset ovat rohkaisevia, koska hormonaalinen jooga lisää hormonitasoja ja poistaa vaihdevuosioireet (samoin kuin diabeteksen, PMS: n, kilpirauhasen vajaatoiminnan, hedelmättömyyden jne. Oireet). Hormonijoogahoito tuo itse asiassa erittäin positiivisia tuloksia. Harjoitus aktivoi uudelleen hormonituotannon ja siksi monet siihen liittyvät oireet häviävät.

Hormonaalinen tasapaino vaihdevuosien aikana

Hormonijoogaharjoitukset vaikuttavat naisten vaihdevuosien terveyteen

Terveenä missä iässä tahansa

Hormonijoogahoito vaikuttaa naisten terveyteen

Ero hathan ja hormonaalisen joogan välillä

Hathajooga on monimutkainen asanas (asento) ja pranayama (hengitysharjoitukset) järjestelmä, joka stimuloi koko kehoa ja jolla on lukuisia terveysvaikutuksia keholle ja mielelle. Hormonaalinen jooga on terapeuttinen ja perustuu fysiologiaan. Asanat ovat dynaamisia ja hengitysharjoituksia korostetaan niin, että rauhaset hierotaan ja aktivoidaan uudelleen. Hormonijoogan positiivisia tuloksia vahvistaa tiibetiläinen energiateknologia.

Joogaharjoitukset voivat vaikuttaa myönteisesti terveyteesi

Hormoni jooga harjoitukset naisten vaihdevuodet terveydelle

Minkä ikäisenä on suositeltavaa aloittaa hormonaalinen jooga?

Kaikille naisille, jotka ovat yleensä terveitä ja joilla ei ole oireita, 35 on hyvä ikä aloittaa hormonaalinen jooga. Jokainen nainen, jolla on PMS tai muita hormonaalisia ongelmia, voi aloittaa missä iässä tahansa. Tämäntyyppinen jooga sopii myös nuorille, joilla on hormoni -ongelmia. Et todellakaan tarvitse joogakokemusta, mutta pieni kurinalaisuus ja säännöllinen harjoittelu auttavat.

Kaikenikäiset naiset voivat harjoittaa hormonaalista joogaa

Hormonijoogaharjoitukset hyödyttävät terveyttä

Nauti elämästä täysillä missä iässä tahansa

Hormonijoogaharjoitukset hyödyttävät naisten terveyttä

Voit harjoittaa myös hormonajoogaa Dinah Rodriguesin mukaan Saksassa