Impossible Foodsin kalaton kala kehitteillä

Mahdotonta ruokaa, Kaliforniassa toimiva yritys lihattoman Impossible Burgerin takana työskentelee toisen kasvituotteen nimeltä kalaton kala. Tuotevalikoima on vastaus kasvaviin kasviperäisten elintarvikkeiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään ja liikakalastuksen torjuntaan.

Impossible Foods on jo kehittänyt kasvipohjaisen sardellin maustetun liemen. Voit käyttää sitä paellan tai Caesar -salaattikastikkeen valmistamiseen. Kalaton kala, aivan kuten Impossible Burgerin “naudanliha”, avautuu Malice perustuu. Tämä on geneettisesti muunnetusta hiivasta valmistettu proteiini, joka jäljittelee naudanlihan rakennetta, makua ja aromia.

Nämä kalafileet eivät sisällä kalanlihaa

Impossible Foodsin kalaton kala kehitteillä olevassa kalapihvissä ilman kalaa

Kalaton kala Impossible Foodsin seuraava innovatiivinen tuote

Nähtäväksi jää, onko kaluttomilla kaloilla sama vetovoima kuin mahdottomalla hampurilaisella. Loppujen lopuksi kalalla ei ole sama huono maine tuotannossa ja terveysvaikutuksissa kuin sianlihalla tai naudanlihalla. Koska kuitenkin jo 90% maailman merikalakannasta kaupallinen liikakalastus on uuvuttanut, kukaan ei saa unohtaa kalatonta kalaa.

Kalat eivät ehkä näytä yhtä söpöiltä kuin muut uhanalaiset eläimet, mutta ne ansaitsevat yhtä paljon suojelua ja huomiota

Kalaton kala Impossible Foodsin kehityksessä Liikakalastus on todellinen ongelma

Kalaton kala on seuraava askel Impossible Foodsin tehtävässä kehittää kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja kaikille eläinravinnoille vuoteen 2035 mennessä. Toimitusjohtaja Pat Brown on varma, että he voivat muokata mahdottoman hampurilaisen reseptiä jäljittelemään muunlaisia ​​eläinperäisiä ruokia.

Savustettu “lohi” läpäisee makutestin

Kalattomat kalat Impossible Foodsista kehityslohessa, joka ei ole kala

Kalattomat kalat Impossible Foodsista kehittelemässä kalahampurilaista ilman kalaa

Suuri kysyntä on ongelma

Impossible Foodsin ongelma ei näytä olevan lihattomien tuotteiden valmistustekniikka. Yrityksellä näyttää olevan vaikeuksia pysyä läpimurtotuotteen kysynnän mukana. Ketjuravintoloiden, kuten Red Robinin ja Valkoisen linnan, pihveissä on ollut puutteita, ja ne ovat valikossa.

Toukokuussa Impossible Foods lanseerasi myös Impossible Sausagen osana yhteistyötä Little Caesars for Impossible Supreme Pizzan kanssa. Kasvismakkarasta oli yli 50 erilaista prototyyppiä, ennen kuin yritys valitsi reseptin uudelle tuotteelle. Nyt mahdottomassa makkarassa on 0 mg kolesterolia, vähärasvaista 1,5 g tyydyttynyttä rasvaa ja vain 270 kaloria. Ja se 100 g annoksena. Vertaa sitä tavallisen makkaran arvoihin: 70 mg kolesterolia, 12 g tyydyttynyttä rasvaa ja 340 kaloria!

Vuoden edetessä Impossible Foods -tuotteet ovat vihdoin saatavilla vähittäiskaupoissa, joten asiakkailla on yksi vaihtoehto ostaa niitä lisää.

Impossible Supreme Pizza näyttää melko herkulliselta

Kalaton kala Impossible Foodsista kehitteillä pikku keisarit mahdotonta ylin pizzaa

Kokeilisitko tätä kalatonta sushia?

Kalattomat kalat Impossible Foodsista kehittelemässä sushia ilman oikeaa kalaa

Impossible Foodsin kalaton kala kehittelemässä paahtoleipää ja lohta ilman kalaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80