Juo vettä kuparipullosta – 10 tärkeää syytä vakuuttaa!

Intiassa joogit ovat aina juoneet vettä kuparipullosta tai muista kupariastioista, kuten kupeista ja kannuista. Ja monista hyvistä syistä. Ayurvedan muinaisen parantavan taiteen mukaan sellaisella vedellä on lähes maagisia voimia, koska se tuo kolme doshaa (Vata, Pitta ja Kapha) tasapainoon ihmiskehossa. Tällä tavalla pidät optimaalisen terveen kunnon ja tunnet olosi onnelliseksi ja aktiiviseksi. Myös monet terveydenhuollon asiantuntijat vahvistavat tämän arvokkaan tiedon ja suosittelevat sitä erittäin tärkeäksi ja tehokkaaksi. Ei ole turhaa, että luomumarkkinat, wellness -kaupat ja erikoistuneet joogakaupat tarjoavat laajan valikoiman kupariastioita, joilla on paitsi terveyshyötyjä myös tyylikäs muotoilu ja täydellinen ergonomia. Mitkä ovat kuparipullon juomaveden edut, miten sitä käytetään parhaiten ja mitä muuta kannattaa harkita seuraavilla riveillä.

Kuparipullo näyttää myös erittäin mukavalta ja on helppo kuljettaa

kuparipullon edut

Miksi sinun pitäisi juoda vettä kuparipullosta??

Kuparipullon puolesta on monia tärkeitä syitä. Terveyshyötyjen lisäksi sillä on myös muita yhtä tärkeitä asioita. Ergonomialla, tehokkuudella ja mukavuudella sekä ympäristöystävällisyydellä on myös tärkeä rooli. Alla on 10 syytä, jotka varmasti vakuuttavat sinut kuparipullojen ja -purkkien eduista juotessaan vettä.

# 1 – Parempi ruoansulatus

Kupari -ioneilla rikastetulla vedellä on suotuisa vaikutus peristaltiikkaan. Sillä on positiivinen vaikutus vatsan lihasten rytmiin, joten ruokaa voidaan käsitellä ja käyttää paljon paremmin.

Ruoansulatuskanavamme hyötyy valtavasti kuparivedestä

juo vettä kuparipullosta ja kupista

# 2 – Terve laihtuminen

Kuparipullon vesi on emäksistä. Tämä varmistaa happo-emästasapainomme paremman tasapainon ja samalla puhdistaa kehon. Maksan helpotuksen myötä myös rasvanpolttoa stimuloidaan ja tuetaan terveellistä laihtumista. Tasapainoinen ruokavalio ja runsaasti liikuntaa ovat tietysti ehdottoman tärkeitä ja välttämättömiä.

Säännöllinen liikunta auttaa sinua menettämään ylimääräiset kilot vieläkin voimakkaammin

kuparipullo hyödyttää terveellistä laihtumista

# 3 – Vahvempi immuunijärjestelmä

Paremman ruoansulatuksen ja puhdistetun kehon myötä tietysti myös oma puolustuskykysi paranee. Immuunijärjestelmämme hyötyy myös kuparin vahvoista antibakteerisista ja virusten vastaisista ominaisuuksista. Vesi, joka on ollut kuparisäiliöissä muutaman tunnin ajan, on hyväksi todettu lääke kaikille patogeeneille, jotka voivat aiheuttaa vakavia vaivoja, kuten E. coli ja S. aureus -bakteerit.

# 4 – Hidastaa ikääntymisprosessia

Kuparisäiliön vesi sisältää myös paljon antioksidantteja. Ne neutraloivat vaarallisia vapaita radikaaleja ja suojaavat siten kehon soluja. Myös iho hyötyy siitä erittäin paljon, koska siitä tulee paljon tasaisempi ja säteilevämpi.

Kupari -ionit voivat tehdä ihmeitä

kupari hyödyttää kuparipullon vettä

# 5 – Parempi suoja sydämelle

Kupari -ioneilla on myös erittäin positiivinen vaikutus sydämen terveyteen. Ne minimoivat plakin kertymisen valtimoihin ja laajentavat jonkin verran verisuonia. Kuparipullon vesi on siksi hyvä apu verenpaineen ja kolesterolitasojen säätelyyn.

# 6 – Terve kilpirauhanen

Tutkimusten mukaan kuparin puutteesta kärsivät ihmiset kärsivät kilpirauhasen liikatoiminnasta tai vajaatoiminnasta. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää kuparista pullotettua vettä useammin. Koska tällä tavalla niin tärkeä hivenaine varmistetaan jossain määrin. Tietenkin, jos sinulla on kilpirauhasongelmia, sinun on ehdottomasti hakeuduttava lääkärin hoitoon eikä vain luotettava itsehoitomenetelmiin.

# 7 – Lisää keskittymistä ja muistia

Kuparin tiedetään myös saavan aivojen neuronit toimimaan. Tämä tekee sinusta paljon keskittyneemmän ja tehokkaamman, ja sillä on paljon parempi muisti ja kekseliäisyys.

Virtaa elementtien voimalla

juoda terveellistä vettä kuparipullosta

# 8 – Vähemmän niveltulehdus- ja reumasairauksia

Kupari on myös voimakas tulehdusta ehkäisevä ja siksi lievittää onnistuneesti nivelkipuja niveltulehduksessa ja reumassa. Juomalla sitä säännöllisesti, kuparipullon vesi voi merkittävästi lievittää jopa kroonista kipua.

# 9 – Kauniimpi ihon rakenne

Kupari on myös todellinen eliksiiri iholle. Kupariveden juominen tyhjään vatsaan, etenkin aamulla, voi taistella itse aknea vastaan ​​ja saada ihon näyttämään raikkaammalta ja nuoremmalta.

# 10 – Ympäristö ja kestävyys

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun tulee myös ajatella luontoa ja suojella sitä. Juomaveden kuparipulloa koskevan päätöksen myötä ärsyttävien muovipullojen käyttö vähenee. Näin minimoit hiilijalanjälkesi pitkällä aikavälillä ja sinulla on paitsi parempi omatunto myös monia terveyshyötyjä. Lisäksi kuparipullot ovat täysin jätteetön ja erittäin helppo kuljettaa.

Sano “KYLLÄ” tietoiselle ja kestävälle elämälle!

kuparipullo juoda vettä terveellistä elämää

Kuinka käytät kuparipulloa optimaalisesti??

On parasta täyttää kuparipullo haalealla vedellä edellisenä iltana ja jättää se sellaiseksi yön yli. Noin 7-8 tunnin kuluttua vesi on täysin rikastettu kupari-ioneilla ja voi saavuttaa maksimaalisen terveysvaikutuksen. Älä koskaan lämmitä kuparipullon vettä. Muussa tapauksessa se voi korkean lämpötilan vuoksi reagoida epäedullisesti metallin kanssa ja tulla jopa epäterveelliseksi.

Sama koskee kuparimukeja ja muita kupariastioita

terveyshyödyt kuparimuki kuparipullo

Kuinka kuparipullo puhdistetaan?

Koska kuparipullot ovat luonnollinen tuote, niiden pinnalle kehittyy ajan myötä kevyt patina. Tämä ei ole haitallista terveydelle eikä muuta juomaveden hyvää laatua. Silti voit silloin tällöin hieroa kuparipullosi ulkopintaa sitruunaviipaleella, joka on ripoteltu hieman suolaa tai ruokasoodaa. Muutaman minuutin kuluttua pullo loistaa jälleen kuin uusi. On myös joitakin kuparipulloja, joiden ulkopinnalla on erityinen kyllästys, eivätkä ne siten muodosta patinaa tai tahroja. Kaikki pullot ovat kuitenkin sisällä ilman pinnoitetta, vain puhdasta kuparia. Siksi sinun on huuhdeltava ne pois hetki sitruunahapolla ja vedellä. Lisää vain teelusikallinen sitruunahappojauhetta pulloon ja kaada siihen lämmintä vettä. Sulje pullo ja ravista voimakkaasti. Anna sen seistä muutama tunti ja huuhtele se sitten runsaalla vedellä.

Kuparipullot ovat merkittävä juoma -astia, jolla on lukuisia terveyshyötyjä

osta kunnollinen kuparipullo

Lisävinkki: Älä koskaan laita kuparipulloa astianpesukoneeseen; pese se säännöllisesti käsin juoksevalla vedellä ja ripauksella nestesaippuaa. Varmista myös, ettet aseta kuparipulloa suoraan auringonvaloon. Koska kupari on erittäin hyvä lämmönjohdin ja veden laatu voi kärsiä siitä.

Kun valitset kuparipulloa, sinun on ehdottomasti luotettava korkealaatuisiin ja TÜV-testattuihin tuotteisiin. Vain pullot, jotka on valmistettu vähintään 99,5% puhtaasta kuparista, ovat todella hyödyllisiä terveydelle. Siksi sinun pitäisi luottaa vain vakiintuneisiin jälleenmyyjiin ja valmistajiin ja kohdella pulloasi rakkaudella ja huolellisesti. Kuparipullot sopivat myös alkuperäisiksi ja tyylikkäiksi lahjoiksi monissa tärkeissä tilaisuuksissa, ja ne ovat täydellinen kumppani urheiluun tai joogaan.

Terveellinen lahjaidea upealla suunnittelulla

kuparipullon terveellisen veden edut

kaunis kuparipullo   korkealaatuisen kuparipullon edut

Myös muut kupariastiat vaikuttavat aidolla aurallaan ja positiivisilla ominaisuuksillaan

kuparimuki maljakko juomaveden edut   kuparipullo kuparisäiliö vesi terve

juominen kuparipullo vettä

Nauti ihmevedestä kuparipulloista täyteen!

kaunis kuparipullo vettä juo terveellisesti