Kaikki lääkkeestä Mumijo

Oletko koskaan kuullut Mumijosta? Tämä on luonnollinen lääke, joka on alun perin peräisin Aasiasta. Musta aine muistuttaa hartsia ja sen sanotaan lievittävän lukuisia ihmisten vaivoja – ilman sivuvaikutuksia. Aine kerätään Himalajan vuorille. Miten se tulee, on pitkälti epäselvää tähän päivään. Tästä epävarmuudesta huolimatta yksi asia on varma: Mumijo vaikuttaa ihmiskehoon. Mutta mitä tämä oletettu ihmelääke on??

Luonnollinen lääke Himalajan vuorilta

Korjaustoimenpiteet Mumijo -jauhe

Mumijo on tunnettu vuosisatojen ajan

Aine ei löydetty uudelleen, mutta sitä käytettiin muinaisina aikoina ja keskiajalla erilaisten sairauksien hoitoon. Väitettiin, että Aristoteles tutki aineen ja teki sen aikana palkintoja Mumijolle. Aiemmin ainetta käytettiin pääasiassa ulkoisesti, esimerkiksi silloin, kun syvät haavat saivat tartunnan tai vatsassa tai hengityselimissä oli ongelmia.

the Ainesosat ja vaikutukset Mumijo Sitä käytettiin paitsi fyysisiä sairauksia vastaan, mutta se auttoi jopa psyykkisissä ongelmissa. Sillä hoidettiin muun muassa masennusta. Väitetään, että jopa ihmiset, joilla on virtsarakon heikkous ja ihmiset, joilla on akuutteja laskimohäiriöitä, ovat vastanneet tämän lääkkeen ainesosiin.

Hyödynnä terveyttä luonnosta!

Korjaustoimenpiteitä Mumijo

Mumijon vaikutus kehoon

Mumijoilla sanotaan olevan myönteinen vaikutus muun muassa vatsaan ja suolistoon. Mahahaava voidaan parantaa ja mahalaukun limakalvot voivat hyötyä luonnollisen lääkkeen tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksista. Esimerkiksi Mumijo sisältää humiinihappoa ja fulvohappoa. Ruoansulatuskanavassa näillä kahdella vaikuttavalla aineella on samanlainen vaikutus kuin klassisilla Parantava maa tai suosittu mineraalimaa.

Korjaa Mumijo Himalajalta

Toisin kuin muut lääkkeet kipeälle vatsalle, sivuvaikutuksia ei ole havaittu Mumijo -hoidon aikana. Tietenkin tämä lääke – kuten muutkin lääkkeet – tulisi silti ottaa vasta lääkärin kuulemisen jälkeen. Jos etsit lempeää vaihtoehtoa tyypillisille närästyslääkkeille, saatat löytää sen täältä.

Ei vain vatsa ja suolisto hyötyvät saannista, vaan myös veren lipiditasot voivat parantua. Jos Mumijoa otetaan säännöllisesti pidemmän aikaa, veren rasvapitoisuus voi laskea. Tulos: terve organismi ja parempi yleiskunto. Lisäksi nieleminen voi kehittää antioksidanttivaikutuksen ihmiskehoon.

Lääkkeet Mumijo kermainen pasta

Muita positiivisia puolia Mumijossa

Aiemmin Mumijoa käytettiin jopa ns. Korkeussairautta vastaan. Tämä tapahtuu, kun ihmiset menevät suhteellisen valmistautumattomina yli 4000 metrin korkeuteen. Tyypillisiä oireita ovat uneliaisuus, huono ruokahalu ja huimaus. Pahimmassa tapauksessa aivoissa esiintyy turvotusta, joka voi aiheuttaa laajoja vaurioita. Kaikkia näitä oireita vastaan ​​se voi Ayurvediset lääkkeet apua, jos se otetaan oikea -aikaisesti ja oikeassa annoksessa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Lääkkeet Mumijo -tabletit

Sekä naisten hedelmällisyys että puutoksen siemennesteen laatu voivat parantua nielemisen jälkeen. Myös immuunijärjestelmä hyötyy, koska Mumijolla on hieman stimuloiva vaikutus. Korvien, virtsateiden ja hengitysteiden sairaudet ovat harvinaisempia. Kaiken kaikkiaan keho voi käsitellä paremmin stressiä ja altistumista patogeeneille.

Mumijo voi tuoda kaikki nämä näkökohdat mukanaan, mutta niitä ei taata. Siksi sitä ei tule ottaa ilman lääkärin kuulemista akuuttien sairauksien leviämisen estämiseksi. Jokaisen kuluttajan on itse päätettävä, onko Mumijo todellakin ihmelääke. Luonnollisena lääkkeenä se on ehdottomasti miedompi kuin monet klassiset yrtit.

shilajit-moomiyo korjaustoimenpiteitä Mumijo