Kameliaöljy kauniille iholle ja hiuksille – 4 etua yhdellä silmäyksellä

Tiesitkö, että Japanin kauniit geishat, jotka tunnetaan upeasta ulkonäöstään, käyttävät kameliaöljyä pitääkseen ihon virheettömänä ja nuorekkaana ja hiuksensa silkkisenä ja kiiltävänä.?

Kameliaöljyn etuja on arvostettu nousevan auringon maassa vuosikymmenien ajan. Sen huomattavat ihoa uudistavat ja hiuksia elvyttävät ominaisuudet tekevät kamelia-siemenöljystä yhden luonnonkosmetiikan suosikkiaineosistamme.

Kameliaöljy – ominaisuudet ja edut iholle ja hiuksille

Camellia Oil Edut Ominaisuudet Camellia Seed Oil

Kamelia (Camellia oleifera) – joka tunnetaan myös nimellä “Rose of Winter” tai japanilainen Tsubaki – siemenet kylmäpuristamalla – kameliaöljy on yksi niistä luonnonkosmetiikkatuotteista, jotka voivat kääntää kauneudenhoitosi ylösalaisin.

Rakastamme kamelia -siemenöljyn käyttöä kasvoille, hiuksille ja vartalolle, ja olemme tiivistäneet tämän nimenomaisen siemenen neljä hyötyä seuraavassa viestissä.

Lue, miten tätä uskomatonta kasviöljyä voidaan käyttää parantamaan kauneusrutiiniasi!

Camellian siemenöljy

Kameliaöljyn edut ominaisuudet kamelia siemenet punaiset kukat

Neljä hämmästyttävää hyötyä kameliaöljystä

  1. Ravitsee ihoasi

Kamelia -siemenöljyn ensimmäinen ja merkittävin etu liittyy sen poikkeuksellisiin kosteuttaviin ominaisuuksiin. Tämä öljy sisältää runsaasti A-, B-, C-, D- ja E -vitamiineja, jotka ravitsevat ihoasi ja antavat sille samettisen sileän lopputuloksen. Kameliaöljyllä on samanlainen molekyylirakenne ja paino kuin talilla – ihon luonnollisella öljyllä. Siksi se varmistaa huomattavasti paremman ja nopeamman imeytymisen epidermiksen syvempiin kerroksiin. Se on erityisen hyvä valinta akne-alttiille iholle, koska sen kevyt rakenne ei tuki huokosia tai jätä rasvaista jäännöstä.

Paikallisesti käytettäessä kameliaöljy auttaa luomaan esteen, joka pitää ihon täyteläisenä ja kosteutettuna koko päivän.

Valkoiset kamelian kukat

Kameliaöljyn edut ovat kukkien ominaisuudet

Kypsät kamelia -siemenet

Kameliaöljy hyödyttää kamelia -siementen ominaisuuksia

  1. Säilyttää nuorekkaan ihon

Toinen kameliaöljyn etu on, että se sisältää runsaasti ihoa puhdistavia ravintoaineita. Nämä auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan säteilyn ja torjumaan ikääntymisen merkkejä. Tämä öljy sisältää yli 98% pitkäketjuisia rasvahappoja, kuten Omega 3 ja 6, joista 80% on öljyhappoa, joka muistuttaa oliivi- ja makadamiapähkinäöljyä. Se on myös tärkeä kasviperäisen kollageenin ja skvaleenin lähde, jälkimmäinen on olennainen osa ihon nesteytys- ja suojajärjestelmiä. Skvaleenituotannolla on taipumus vähentyä iän myötä, mikä tekee meistä alttiimpia hyperpigmentaatiolle, ärsytykselle ja muille ärsyttäville iho -ongelmille.

Kameliaöljy suojaa ja ravitsee ihoa

Camellia -öljyn edut Kasvojen tummien ympyröiden ominaisuudet Camellia -siemenöljy

  1. Välittää ripsistäsi

Ei vain ihosi tarvitse hoitoa – silmäripsesi ovat yhtä alttiita ympäristövaikutuksille ja tarvitsevat yhtä paljon TLC: tä. Camellia -siemenöljy on loistava ripsien hoitoaine, joka tunkeutuu syvälle follikkeliin ravitsemaan ja vahvistamaan niitä. Tulos: kauniit, pehmeät silmäripset.

Tällä tavalla voit hoitaa ripset luonnollisella tavalla

Camellia Oil Edut ripsien ominaisuuksiin Camellia Seed Oil

  1. Vahvistaa hiuksia

Hiukset putoavat tai näyttävät melko tylsiltä ja elottomilta? Jos tämä kuulostaa tutulta, lisää kameliaöljyä hiustenhoitotuotteisiisi – juuri nyt.

Kameliasiemenöljyn käyttämisellä kiharoissasi on muutamia keskeisiä etuja. Kuten olet luultavasti jo ymmärtänyt, se sisältää välttämättömiä ravintoaineita ja rasvahappoja, jotka vahvistavat ja ravitsevat karvatuppia ja tekevät niistä taivaallisen sileitä ja kiiltäviä. Siksi monet naiset käyttävät sitä hoitoaineena ennen shampoopesua joko yksinään tai yhdessä muiden öljyjen, kuten öljyjen kanssa. B. Kookosöljy.

Paljastaa kauniiden hiusten salaisuuden

Camellia Oil Edut Hiustenhoito -ominaisuudet Camellia Seed Oil

Mutta kamelia -siemenöljyn edut menevät paljon pidemmälle kuin hiuksiin levitettäessä. Se luo suojaavan suojan ultraviolettisäteilyltä ja säilyttää hiusten proteiinirakenteen vähentäen samalla UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja estäen veden haihtumisen.

Hyödynnä kameliaöljyn lukuisia etuja

Camellia Oil Edut Ominaisuudet Camellia Seed Oil Hair

yhteenveto

Camellia-siemenöljy on luonnollinen, kasvipohjainen öljy, joka sisältää erilaisia ​​kauneushoitoja ihon suojaamisesta ja ravitsemuksesta aina ihanan kiiltäviin hiuksiin ja kauniisiin silmäripsiin..

Asiantuntijamme vinkki on kokeilla luonnollisia ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteita kameliaöljyllä. Joten voit vakuuttaa itsesi edellä mainituista kamelia -siemenöljyn eduista!

Piirrä terveyttä ja kauneutta suoraan luonnosta!

Kameliaöljyn edut Kypsien kamelia -siementen ominaisuudet

Camellia -eteerinen öljypullo ja kamelia -siemeniä. Kauneus, ihonhoito, hyvinvointi Kameliaöljy hyödyttää ihoa ja hiuksia Camellia Oil Edut Ihonhoito -ominaisuudet Camellia Seed Oil