Kateenkorvan napauttaminen – näin helppoa on ladata akut!

Koronakriisi, stressi toimistossa, syksyn blues … kehomme ja psyykeemme ovat niin usein hukassa tällä hetkellä. Kaikki tämä tietysti maksaa meille paljon voimaa ja energiaa. Yritämme koota itsemme ja tehdä kaiken mahdollisimman hyvin. Näin teemme usein rajamme ja tarvitsemme uutta energiaa. Onneksi on olemassa lukuisia menetelmiä ja strategioita, jotka voivat auttaa meitä tehokkaasti tässä, kuten tietyt urheilulajit, rentoutumistekniikat, jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio jne. Tänään paljastamme toisen, hyvin yksinkertaisen menetelmän tai pikemminkin pienen tempun, joka voi auttaa voit tuntea olosi paljon vilkkaammaksi ja rentoutua vain muutaman minuutin kuluttua. Sitä kutsutaan kateenkorvan napautukseksi. Millainen rauhanen tämä on, missä se sijaitsee ja miten tämä napautus toimii, saat selville alla.

Lataa itsesi uudella energialla napauttamalla kateenkorvaa!

voima tuntuu kateenkorvan sykkivänä

Mikä on kateenkorva?

Tämä pieni rauhanen sijaitsee rintalastan takana, tarkemmin sanottuna sen yläosassa. Kateenkorva on erittäin tärkeä kasvulle ja immuunijärjestelmän rakentamiselle, erityisesti lapsuudessa, ja on paljon suurempi tänä aikana. Ajan myötä rauhanen kutistuu eikä sillä ole enää vaikutusta kasvuun, mutta se on silti tärkeä immuunijärjestelmämme kannalta.

Koska juuri tässä muodostuu hormoneja, jotka ovat vastuussa T-lymfosyyttien eli ns. T-solujen muodostumisesta. Näillä puolestaan ​​on tärkeä rooli immuunijärjestelmämme kannalta tunnistamalla bakteereja, viruksia ja muita taudinaiheuttajia ja torjumalla niitä.

Kateenkorva on myös erittäin tärkeä energiakierroksellemme. Voit sanoa, että tämä hallitsee elämämme energiaa. Ei ole turhaa, että rauhasta kutsutaan kaikkien asioiksi. Kreikan kielellä “tymos” tarkoittaa elämän energiaa.

Pienellä rauhasella on suuri merkitys hyvinvoinnillemme ja terveydellemme

kateenkorvan toiminta

Kateenkorvan hengellinen merkitys

Monissa hengellisissä opetuksissa kateenkorva on yhteydessä sydämeen ja rinnastetaan usein anahata -chakraan. Se tuo emotionaalisen vapautemme ja lisää avoimuutta ja tyyneyttä. Uskotaan, että aktiivinen kateenkorva voi myös auttaa meitä ratkaisemaan vanhoja emotionaalisia lohkoja ja selvittämään ratkaisemattomia psykologisia ongelmia. Ei ole turhaa, että jotkut kuvaavat rauhasta “silta kehon ja mielen välillä”.

Löydä enemmän sisäistä tasapainoa

kateenkorvan terve hengellinen

Anteeksiannon sanotaan myös liittyvän suoraan kateenkorvaan

kateenkorvan terve anteeksianto

Koputa kateenkorva

Monien vaihtoehtoisten harjoittajien mukaan hyvin yksinkertainen menetelmä sopii oman kateenkorvan vahvistamiseen ja aktivoimiseen: ovelle koputtaminen. Tämä tulee kinesiologiasta ja energiapsykologiasta, ja sillä pitäisi olla huomattava positiivinen vaikutus, jos sitä käytetään säännöllisesti. Napauttamalla kateenkorvan alueella ei vain fyysisen, vaan myös henkisen, psykosomaattisen puolustuksen edistäminen ja parempi, tasapainoinen kunto varmistettava.

Yksinkertainen menetelmä suoritetaan seuraavasti:

  • Istuessasi, makaamalla tai seisomalla (sinulle parhaiten miellyttävässä asennossa) löydät ensin paikan, jossa kateenkorva sijaitsee. Tämä on noin neljä sormen leveyttä rintalastan ja kaulan välisen pehmeän ontelon alapuolella.
  • Napauta sitä sitten kevyesti sormillasi tai jopa nyrkilläsi noin 30 sekunnin ajan. Voit kokeilla erilaisia ​​rytmejä ja napauttaa vastapäivään. Riippuen siitä, miten tunnet olosi mukavaksi.
  • Tee se aikaisin aamulla sekä ennen nukkumaanmenoa. Voit myös käyttää napautustekniikkaa useita kertoja päivässä, jos tunnet olosi väsyneeksi tai stressaantuneeksi.

Lisävinkki: Yhdistä kateenkorvan napautus mihin tahansa vakuutukseen halutessasi. Hengitä sisään hitaasti ja syvään ja hengitä sitten uudelleen. Pienen humina lisää entisestään virkistävää tai rentouttavaa vaikutusta.

Voit lukea lisää kateenkorvan napauttamisesta täältä:

Nyt tiedät tarkalleen, miksi tämä pieni ja usein aliarvioitu rauhanen on meille niin tärkeä. Siksi kiinnitä siihen tarvittavaa huomiota äläkä laiminlyö sitä. Sitten hän kiittää sinua raikkaalla energialla, enemmän rentoutumisella ja iloisuudella.

Tue rauhasta tasapainoisella ruokavaliolla

kateenkorvan terveellinen tasapainoinen ruokavalio

Lisää rakkautta ja luottamusta napauttamalla rauhasta

kateenkorva terve rakkaus

Jotkut joogaasanat avaavat erityisesti sydämen

joogaasana terveelle kateenkorvalle

Terve kateenkorva auttaa sinua tuntemaan olosi onnellisemmaksi ja emotionaalisesti rauhallisemmaksi

kateenkorvan sykkivä rento