Kestävä kylpyhuone – muoviton ja ympäristöystävällinen vartalonhoito

Oletko koskaan yrittänyt laskea, kuinka paljon muovijätettä syntyy talossasi kuukaudessa? Ehkä jonain päivänä voimme yrittää laskea keltaiset pussit yhdessä. Vaikka olisi parempi kiinnittää huomiota siihen, mitä ne ovat täynnä. Vaikka monet eurooppalaiset yrittävät tehdä elämästään ympäristöystävällisen, tapahtuu automaattisesti, että käytämme valitettavasti muovia aivan liian usein. Nyt, kun kevätpuhdistus on määräaikainen, voimme tehdä detoxin myös kotona. Aloitetaan kylpyhuoneesta ja yritetään järjestää nykyaikainen ja kestävä kylpyhuone. Sinun tarvitsee vain miettiä uudelleen jokapäiväistä elämääsi ja tarpeitasi.

Kestävä kylpyhuone on todella järkevä vain, jos kaikki osallistuvat

Kestävät kylpyhuoneen kylpyhuoneen entsyymituotteet, jotka sisältävät vettä

Miksi on tärkeää perustaa kestävä kylpyhuone?

Monet ovat jo tehneet muutoksen, toiset ovat parhaillaan tekemässä muutosta. Emme halua luennoida täällä kenellekään, mutta on alkanut käyttää paljon vähemmän muovia. Asunnon pienimmässä huoneessa on tonnia muovia, jota emme edes pidä vääränä.

Kaikki pesuaineet ja kosmetiikkatuotteet sekä niiden pakkaukset muodostavat kauhistuttavan määrän muovia. Se on epäilemättä käytännöllinen materiaali, mutta sille on nyt tarpeeksi vaihtoehtoja, jotka ovat yksinkertaisesti parempia.

Yksi tärkeistä vaiheista vaihdon tekemisessä on suosia luonnonkosmetiikkaa.

Kestävä kylpyhuone hengittävä, tilaa säästävä, hengittävä

Aloitetaan pienestä Q -vinkillä! Jokaisesta apteekista voit ostaa puusta tai bambusta valmistettuja korvatikkuja pitkään. Ne maksavat yhtä paljon ja hajoavat luonnossa paljon nopeammin ja täydellisemmin kuin muovi. Seuraava askel olisi ostaa ympäristöystävällinen hammasharja. Puu ja bambu ovat myös yleisiä materiaaleja, jotka eivät välttämättä rasita sinua taloudellisesti. Yleinen ja usein käytetty esine on kertakäyttöinen partakone. Täällä voit harkita esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetun partakoneen hankkimista ja vain partaterien vaihtamista.

Suositellaan ympäristöystävällisiä materiaaleja, joiden purkuajat ovat lyhyet

Kestävä kylpyhuone-bach-kylpyammeentsyymituotteiden hammasharja

Miten kestävä kylpyhuone eroaa perinteisestä kylpyhuoneesta??

Kun aloitat kylpyhuoneen järjestelyn, löydät yhä enemmän esineitä ja hygieniatuotteita, jotka voidaan korvata ympäristöystävällisillä. Ensimmäinen asia, jonka voit kokea uudessa kylpyhuoneessasi, on enemmän ilmaa. Huomaat vain, kuinka kylpyhuone alkaa hengittää, sekä suorassa että kuviollisessa mielessä. Yhtäkkiä hyllyillä on paljon enemmän tilaa ja ilma on itse asiassa parempi. Tässä vaiheessa saatat ajatella sellaisten kasvien sijoittamista, jotka parantavat uutta ilmaa.

Valmistaudu luonnollisuuteen 

Kestävä kylpyhuone kierrätettävä tilan säästämiseksi

Muuten saat hyvän fiiliksen joka kerta, kun astut kylpyhuoneeseen, koska kodin suunnittelu voi olla kaunista, ympäristöystävällistä ja kestävää, ja jopa koko elämäsi. Katsotaanpa nyt, mistä esineistä voimme heti erota, jotta elämästämme tulee mahdollisimman vihreä!

Kuivat, korkealaatuiset saippuat ja shampoot ovat parempia sinulle ja ympäristölle

Kestävä kylpyhuone, kestävä, tilaa säästävä, ympäristöystävällinen

Henkilökohtainen hygienia ei saa olla taakka muille 

Kestävä kylpyhuone, hengittävä, tilaa säästävä, hamppu

Kestävä kylpyhuone – mitä voi jäädä ja mitä pitäisi mennä?

Jos aiot perustaa kestävän kylpyhuoneen, voit ensin siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Luonnontuotteet ovat parempia sinulle ja myös ympäristölle kokonaisuutena. Myös yhä useammat kaupat tarjoavat uudelleen täytettäviä pulloja ja pulloja. Näin voit vähentää muovin määrää ja pyrkiä jälleen puhtaaseen omatuntoon. On myös suositeltavaa korvata nestemäiset saippuat ja shampoot kuivilla.

Mitä laadukkaampia kosmetiikkatuotteet ovat, sitä parempi ihmisille ja luonnolle

Kestävä kylpyhuoneen bachia sisältävät kylpytuotteet kuivashampoo

Pois kertakäyttötuotteista! Eläköön kestävyys!

Kestävä kylpyhuone, tilaa säästävä, hengittävä partakone

Sinun tulee aina ajatella ympäristöä ja pohjavettä, kun huolehdit omasta kehostasi. Yritä siirtyä kierrätettäviin esineisiin ja materiaaleihin ja sulje pois kertakäyttöiset tuotteet, jos mahdollista. Kosteuspyyhkeet, tamponit ja terveyspyyhkeet, mutta myös vauvanvaipat ovat jotain, jonka pitäisi hitaasti kadota elämästämme. Jokainen muutos on vaikeaa, mutta kuten me kaikki tiedämme, ihmiset ovat ”tottumuksen olentoja”. Kaikki ympäristöystävälliset tuotteet on merkitty erityisillä logoilla paremman asiakaslähtöisyyden tarjoamiseksi. Muuta elämääsi tänään!

Vältä muovin käyttöä ja valitse nopeammin hajoavat materiaalit 

Kestävä kylpyhuone, tilaa säästävä, muoviton

Yhtäkkiä huoneiston pienimmässä huoneessa on paljon tilaa

Kestävät kylpyhuoneen kylpyhuoneen entsyymituotteet, jotka sisältävät puuta

Uudelleen täytettävä ja kierrätettävä – näin se elää pitkään ja hyvin 

Kestävä kylpyhuone kierrätettävä tilan säästämiseksi

Suuri muutos kestävyyteen alkaa kylpyhuoneessa 

Kestävä kylpyhuone, joka säästää tilaa

Kuinka kauan kertakäyttöisten hygieniatuotteiden purkaminen kestää? ?

Jos vielä on ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että kestävyys ei ole niin välttämätöntä, pyydämme heitä tutustumaan tarkasti seuraavaan luetteloon! Kuinka kauan aikaa jätteemme kestää mätänemiseen? Tutkimme vain hygieniatuotteita, jotka ovat erottamaton osa jokapäiväistä kulutustamme. Kosteuspyyhkeet, vauvanvaipat, terveyssiteet ja niihin liittyvät pakkaukset kuluvat kolme kertaa niin kauan kuin elinaikamme. Kaikille näille on ollut vaihtoehtoja jo pitkään.

Monet ympäristöystävällisistä tuotteista eivät kulu yhtä nopeasti kuin perinteiset

Kestävä kylpyhuone, energiaa säästävä, tilaa säästävä saippua

Kestävät tuotteet tunnistetaan aina selvästi tunnistettavilla logoilla 

Kestävä kylpyhuone virtaviivainen tilaa säästävä wc-harja puu_

Kangasvaipat säästävät tilaa, rahaa ja tuskin vahingoittavat planeettaa. Kangaspehmusteille on useita asetuksia, mutta on myös kuukautiskuppi. Kosteat liinat voidaan korvata yksinkertaisesti pesemällä ne käsin ja kuivaamalla ne pyyhkeellä. Yleensä voit tehdä ilman kaikkia kertakäyttötuotteita ja poistua mukavuusalueeltasi ympäristön nimissä. Mitä nopeammin aloitamme, sen parempi. Jos teemme yksityiskohtaisen analyysin ekologisesta jalanjäljestä, huomaamme nopeasti, että olemme eläneet luotolla planeetalle jo pitkään.

Aloittakoon kevätpuhdistus mielessämme nyt!

On aika astua lähemmäksi luontoa ja kohdella sitä rakastavasti

Kestävä kylpyhuone, kestävät kylpytuotteet hammasharja

Rakastava hoito siirtyy monille elämänalueille 

Kestävän kylpyhuoneen kestävät kylpytuotteet

Hyvä tunne ja puhdas omatunto ovat suunnanne

Kestävä kylpyhuone, kestävä, tilaa säästävä, ympäristöystävällinen sarja