Korjaustoimenpiteitä ampiaisia ​​vastaan: Näin voit varmasti ajaa pois röyhkeät häiriötekijät

Tiesitkö, että ampiaiset kuuluvat liittovaltion luonnonsuojelulain piiriin? Kyllä täsmälleen. Viime aikoina Saksassa on määrätty sakko ampiaisten tappamisesta ilman syytä. Siksi sinun tulee miettiä tarkkaan, kuinka ajaisit pois lentävät tuholaiset vahingoittamatta niitä. Nämä 5 yksinkertaista hoitoa ampiaisia ​​vastaan ​​ovat ihanteellisia tähän.

Miksi ampiaisia ​​ei saa tappaa ilman syytä??

Vaikka pelkäämme ampiaisia ​​tai ainakin tunnemme niiden häiritsevän, hyönteiset ovat itse asiassa tärkeitä hyötyjä. Ne edistävät ekologista tasapainoa metsästämällä tuholaisia, kuten hyttysiä, kirvoja ja kärpäsiä. Lisäksi ampiaiset vaikuttavat merkittävästi kasvien pölytykseen. He jopa menevät parempaan olemalla ulkona ja sateessa.

Uhkaavan sakon lisäksi on toinen syy, miksi sinun ei pitäisi tappaa mustan ja keltaisen raidallisia häiriötekijöitä. Nimittäin: kuolevat ampiaiset erittävät feromoneja, jotka houkuttelevat enemmän ampiaisia ​​ja joilla on taipumus pahentaa ongelmaa.

Ampiaisia ​​vastaan ​​tarkoitettujen lääkkeiden pitäisi vain ajaa hyönteiset pois

korjaustoimenpiteitä ampiaisia ​​vastaan ​​vinkkejä ampiaisen kasvokuva

Muutamia käyttäytymisvinkkejä ampiaisten hoitoon

Sinun on etukäteen tarkasteltava tarkasti käyttäytymistäsi ampiaisia ​​kohtaan ja harkittava sitä uudelleen. Koska jotkin reaktiot sinusta pitävät hyönteisiä uhkana ja tulevat aggressiivisiksi. Älä esimerkiksi koskaan saa lyödä ampiaista hektisesti tai puhaltaa sitä sen lähestyessä.

Tällä tavalla aiheutat enemmän levottomuutta ja ihmisen hengityksestä tuleva hiilidioksidi toimii eräänlaisena hälytyssignaalina ampiaisille, mikä johtaa hyökkäysvalmiuteen. On parasta työntää hyönteiset pois erittäin varovasti tai odottaa kärsivällisesti.

Kun brunssi tai lounas on ulkona, on suositeltavaa peittää ruoka aina optimaalisesti ja jopa perustaa vaihtoehtoinen buffet kaukaisessa puutarhan nurkassa, joka toimii ampiaisten oletetuksi ruokintapaikaksi. Siihen voi laittaa hieman hilloa, muutamia hedelmäpaloja ja 2-3 pientä makkaraviipaletta. Ampiaiset ovat onnellisia ja hajamielisiä pitkään.

Ampiaiset rakastavat makeita tai runsaasti proteiineja sisältäviä ruokia

Hillo kulhossa ampiaisia ​​vastaan

Sinun tulisi myös välttää kirkkaita värejä, kun työskentelet tai lepäät puutarhassa, koska ne houkuttelevat ampiaisia ​​maagisesti. Makeat hajuvedet ja deodorantit ovat myös erittäin suosittuja kelta-mustien hyönteisten keskuudessa, ja jopa jotkut aurinkovoiteet ja huonekalulakat ovat erittäin houkuttelevia heille.

5 korjaustoimenpiteitä ampiaisia ​​vastaan, jotka vain ajavat pois häiriötekijät

Kaikista tämän maan ampiaislajeista vain saksalainen ja tavallinen ampiainen ovat meille ongelmallisia. He eivät ole herkkiä ja rakastavat kaikkia makeita ja proteiinipitoisia ruokia, joita myös haluamme saada pöydälle. Heinäkuun loppuun asti ampiaiset ovat liian kiireisiä huolehtimaan sikostaan, eikä ampiaissurusta ole vieläkään kysymys. Elokuun alusta alkaen hyönteiset ovat kuitenkin jo useammin liikkeellä ja etsivät itselleen korkeakalorista ruokaa.Ampiaiset ovat usein hyvin ärsyttäviä ja häiritsevät meitä, kun syömme ulkona. Joten seuraavilla riveillä opit luonnollisesti ajamaan pois hyönteisiä tai estämään tuholaisia.

Cola, Fanta ja Co. kuuluvat ampiaisten suosikkijuomiin

Vältä ampiaisia ​​vastaan ​​käytettävän cola -tölkin käyttöä

# 1 DIY -ampiaisen pelko

Niin kutsuttua ampiaisen pelkoa on saatavilla myös kaupoista. Mutta voit myös tehdä sen itse nopeasti ja helposti. Tarvitset vain yksinkertaisen pahvipussin, jonka täytät paperilla. Rypistä koko asia käsilläsi ja liimaa se viereiseen seinään, hedelmäpuuhun tai aseta DIY -ampiainen pelottava pöydälle. Saapuvat ampiaiset pelottavat ja pysyvät poissa.

DIY -ampiaisen pelko on oletettu, vihamielinen ampiaisten pesä ampiaisille

korjaustoimenpide ampiaisia ​​vastaan ​​diy ideoita ampiainen pesä ampiaisen pelkona

Tältä muutamat suuret ampiaisten pesät näyttävät

korjaustoimenpide ampiaisia ​​vastaan

# 2 sitruuna, neilikka

Ampiaiset eivät yksinkertaisesti kestä sitrushedelmien ja niiden eteeristen öljyjen tuoksua. Yhdistelmä neilikalla on vieläkin pelottava vaikutus lentäviin tuholaisiin. Voit ajaa ampiaiset pöydältä puutarhassa tai parvekkeella yksinkertaisesti leikkaamalla sitruunoita, pekkaamalla ne kynsillä ja laittamalla ne kulhoon. Joten sinulla on rauha ja miellyttävä, virkistävä tuoksu samanaikaisesti.

Sitruunoiden sijasta voit käyttää myös appelsiinia tai limeä

viipaloitu sitruuna ja neilikka hoitona ampiaisia ​​vastaan ​​viipaloitu sitruuna ja neilikka

# 3 vaaleaa kahvijauhetta tai jauhettua kahvia

Kahvin tuoksu on melko epäsuosittu monille hyönteisille. Siksi voit käyttää sitä tehokkaana lääkkeenä ampiaisia ​​vastaan. Ja miten? Tosi helposti. Laita 2-3 ruokalusikallista kahvijauhetta tai kuivaa kahvijauhetta tulenkestävään tölkkiin ja sytytä jauhe tulitikulla. Sen jälkeen voit laittaa tupakkapurkin pöydän viereen tai pöydälle ja nauttia aterian rauhassa.

Kahvijauheet ovat myös erittäin tehokkaita etanoiden hoitoon 

kahvinporoja ampiaisia ​​vastaan

# 4 Lääkekasvit ja mausteet

Jos asetat aromaattisia tai lääkekasveja pöydälle tai istutat niitä puutarhaterassin ympärille, olet jo löytänyt vahvan liittolaisen ampiaisia ​​vastaan. Eläimet eivät yksinkertaisesti kestä useimpien näiden kasvien tuoksuja. Erityisesti basilikaa, piparminttua, laventelia, suitsuketta ja rosmariinia suositellaan voimakkaasti ampiaisia ​​vastaan. Voit myös sitoa juuri poimitut laventelinvarret nippuihin ja ripustaa ne pöydän päälle tai parvekkeelle.

Lisävinkki: Juuri leikattu valkosipulinkynsi tai suitsuketikku vaikuttaa samalla tavalla.

Käytä tomaatteja ja basilikaa luonnollisina lääkkeinä ampiaisia ​​vastaan

lääke ampiaisia, tomaatteja ja basilikaa vastaan

# 5 kuparikolikkoa pöydällä

Aivan kuten ampuut, ampiaiset eivät pidä kuparista. Hiero siis muutaman sentin kolikot käsiesi väliin ja aseta ne sitten pöydälle. Niiden pitäisi pelotella ampiaisia ​​melko paljon. Kuparivaikutuksen vahvistamiseksi voit käyttää myös muita kupariosia, kuten kodin tarvikkeita tai koriste -esineitä.

Tästä ei ole tieteellisesti todistettuja tutkimuksia, mutta kannattaa kokeilla

Pöydällä olevat kuparikolikot keinona ampiaisia ​​vastaan

Lisävinkkejä:

  • On parasta juoda makeita juomia oljen kanssa, jotta ampiaiset eivät niele niitä.
  • Pyyhi lasten suu huolellisesti syömisen jälkeen, jotta he eivät houkuttele ampiaisia.
  • Pysy aina rauhallisena lähestyessäsi ampiaista äläkä puhalla sitä missään olosuhteissa.
  • Kerää aina ylikypsät tai mätäneet hedelmät puutarhaan ajoissa.

Kokeile näitä yksinkertaisia ​​ja luonnollisia lääkkeitä ampiaisia ​​vastaan ​​ja edistä ekologista tasapainoa. Toivotamme sinulle ihanaa, rentoa kesää!

Ampiaiset voivat pölyttää kasveja myös sateessa

Ampiainen pölyttää apilaa ampiaisia ​​vastaan

Ampiaiset suosivat makeita ruokia ja ylikypsiä hedelmiä

lääke ampiaisia ​​vastaan ​​makeisia houkuttelee ampiaisia

Käytä kahvijauhetta ampiaisia ​​vastaan

lääkkeet ampiaisia ​​vastaan ​​virvoitusjuomia houkuttelevat ampiaisia

lääke ampiaisia ​​vastaan ​​hunaja houkuttelee ampiaisia

korjaustoimenpiteitä ampiaisia ​​vastaan ​​Ylikypsät rypäleet houkuttelevat ampiaisia

korjaustoimenpide ampiaisten tuulesta houkuttelee ampiaisia

Ampiaiset syövät myös rasvaisia ​​ja proteiinipitoisia ruokia päivän ruokalistalta

Lohikappale ampiaisia ​​vastaan

Ampiaiset pureskelevat eräänlaista paperimassaa kuivasta puusta pesänsä rakennusmateriaalina

Ampiaisen pesä ampiaislääkkeillä ampiaisideoita vastaan

Varo korjauksia ampiaisia ​​vastaan ​​ampiaisen tilassa

       Pysy aina rauhallisena, kun ampiainen tulee sisään

lääke ampiaisideoita vastaan

Sinun on poistettava olemassa oleva pesä vasta talvella

ampiaiset levittävät korjaustoimenpiteitä ampiaisia ​​vastaan