Kuinka suorittaa Bodyscan -rentoutumistekniikka onnistuneesti askel askeleelta

Sinun on ymmärrettävä Bodyscan -rentoutumistekniikka oman kokemuksesi kautta, koska sitä on erittäin vaikea selittää sanoilla. Se on rentoutustekniikka, jossa on monia muunnelmia. Yleensä se on ohjattu ja vasta paljon harjoittelua voit tehdä sen itse. Tyypillisesti tämän tekniikan ohjaajat antavat riittävästi tietoa periaatteista, joita on noudatettava. Mutta niin ei aina tarvitse olla. Tästä syystä haluamme tiivistää sinulle joitakin tärkeimpiä sääntöjä.

Löydä oikea paikka kehon skannaukseen

Merinäköalan rentoutumistekniikat

Ymmärrä Bodyscan -rentoutumistekniikan idea

Bodyscan -rentoutumistekniikka on erittäin intuitiivinen lähestymistapa. Tämän ansiosta opit kuuntelemaan omaa kehoasi. Tunnet kipusi ja jännitteesi selvemmin sekä niiden väliset yhteydet. Ajatuksena on, että käytät Bodyscan -tekniikkaa ohjaamaan ajatuksesi sinne ja edistämään asianomaisten ongelma -alueiden syvää rentoutumista.

Tietenkin menestyksen kannalta on ehdottoman välttämätöntä, että luotat syvästi meditaation ja meditatiivisten rentoutumistekniikoiden voimaan. Tässä asiassa haluamme huomauttaa, että useita tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet sen hyödyt. Jos olet yksi skeptikoista, voit lukea joitain niistä. Näin keräät enemmän taustatietoa, mikä edistää tämän rentoutustekniikan tehokkuutta useimmille ihmisille.

Kehität omaa intuitiotasi paremmin meditaatioilla ja kehon skannauksilla

Rentoutustekniikat terveet elämäntavat terveelliset elämäntavat

Kokeile useita muunnelmia!

Menettely tällaisille rentoutumistekniikoille on suunnilleen sama. Musiikki ja ääni ohjaavat sinua. Mene sitten henkisesti tai sisäisen silmäsi kanssa (riippuen siitä, mikä toimii sinulle paremmin) eri kehon osien läpi ja rentoudu tietoisesti. Jokaisessa versiossa on kuitenkin joitain eroja, mutta voit valita itsellesi parhaiten puhtaasti intuitiivisesti. Luota sisäiseen tunteeseesi. Älä pakota itsellesi! Käytä myös tätä meditaatiota, joka puhuu sinulle sisäisesti tuolloin.

Et tarvitse erikoisvaatteita kehon skannaukseen 

Rentoutustekniikat miesten jooga

Miellyttävä ääni ja musiikki ovat tärkeitä

Tämä vinkki vastaa edellistä. Ihmisillä on erilaisia ​​musiikkivalintoja. Lisäksi musiikki ja ääni herättävät yksilöllisiä assosiaatioita jokaisen meditaation yhteydessä. Tämän vuoksi musiikkityyppi ja ääni saattavat joillekin kuulostaa erittäin positiivisilta ja toisille epämukavalta. Myös tässä tapauksessa on tärkeää valita, mikä vaikuttaa ja houkuttelee sinua parhaiten. Älä anna muiden haastaa tai painostaa itseäsi.

Useimmat ihmiset kuuntelevat Bodyscan -meditaatiota sängyssäRentoutumistekniikat Makuuhuone Ideoita Terveysvinkkejä

Kuuntele meditaatioita useita kertoja ja yritä keskittyä

Sinun pitäisi tehdä luettelo miellyttävistä meditaatioista. Sitten voit kuunnella jokaisen niistä useita kertoja. Saatat tarvita enemmän aikaa ja toistoa keskittyäksesi todella tähän. Aluksi nukahdat todennäköisesti nopeasti. Jos yrittäisit edelleen, havaitsisit yhden osan paremmin kuin toisen. Varmasti kaikki järjestyy paremmin ja paremmin. Itse asiassa tällaiset kehon skannaustekniikat vaikuttavat meihin myös tiedostamattomasti. Tämä tarkoittaa, että vaikka nukahtaisitkin, se auttaa sinua rentoutumaan ja parantumaan. Mutta maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi olisi hienoa, jos pysyisit hereillä loppuun asti ja osallistuisit aktiivisesti.

Bodyscan voidaan sitten yhdistää joogaan tai venyttelyyn

Rentoutustekniikat Kotona harjoittelu

Työskentele intuitiivisten taitojesi parissa

Jokainen kokee tällaiset meditaatiot eri tavalla. Jotkut vaikuttavat Bodyscanin eri kehon osiin vain ajattelemalla niitä. Toiset sanovat, että he visualisoivat tämän heti tai jonkin ajan kuluttua sisäsilmällä. Lisäksi on myös ihmisiä, joille kehon skannaukseen liittyy fyysisiä tuntemuksia. Kaikki vaihtoehdot ovat riittävän tehokkaita ja auttavat sinua menestymään. Mutta ajattele tätä hyvänä tilaisuutena kehittää myös muita intuitiivisia taitoja. Visualisointi on erittäin hyvä esimerkki tästä. Aluksi monet ihmiset eivät voi tehdä tätä ollenkaan. Mutta jos yrität visualisoida asioita pidemmän ajan kuluessa, se lopulta toimii.

 Suorita Bodyscan -harjoitus missä tahansa, kun tunnet olosi turvalliseksi

Rentoutumistekniikat Hyviä ideoita bodyscanille

Yhdistä muihin käytäntöihin

Bodyscan -meditaatio voidaan yhdistää upeasti muihin harjoituksiin, jotka vaikuttavat voimakkaasti oman kehon havaitsemiseen. Ensinnäkin tietysti ovat jooga tai paljon venyttelyä. Tällaisten käytäntöjen jälkeen monet tukokset vapautuvat ja tiedostetaan omat heikot ja ongelmalliset alueet. Kehon skannaus täydentäisi koko asian.

Bodyscanin avulla löydät nopeammin, mistä rentoutumisesi tulee

Rentoutustekniikat lievittävät jännitystä

Etsi sopiva paikka

Yleensä on suositeltavaa, että Bodyscan -rentoutumistekniikat suoritetaan kotona levossa, joko makuulla tai istuen. Toinen paikka voi kuitenkin olla hyvä, jos olet turvassa ja keskeytymätön siellä. Puutarha tai muut luonnon hallitsemat ulkotilat ovat erityisen sopivia. Joenranta metsässä tai merenranta olisi ihanteellinen, jos siellä ei ole ihmisiä.

Varoitus: Sinun tulee aina välttää Bodyscan -tekniikkaa ja muita meditaatioita ajaessasi tai muissa tilanteissa, joissa sinun on pysyttävä valppaana turvallisuutesi vuoksi.!

Tunne omat kehosi heikot kohdat?

kokonaisvaltaisia ​​paranemismenetelmiä rentoutustekniikoita

Bodyscanin avulla opit tuntemaan kehosi paremmin

Rentoutustekniikat lähellä luontoa

Toivotamme sinulle menestystä tämän suhteen! 

Luonnon bodyscan -meditaation rentoutustekniikat