Kuinka terveellistä vihreä kahvi todella on?

Vihreä kahvi – hyvät ja huonot puolet

Ja toinen laihdutuskehitys Yhdysvalloista on tullut Eurooppaan. Joku aika on lukenut ja kuullut yhä enemmän vihreää kahvia. Kyse ei kuitenkaan ole oikeastaan ​​täysin uudesta juomasta, vaan kirjaimellisesti ikivihreän kahvipensan siemenistä Coffeasta, joka on alun perin peräisin Etiopian ja Sudanin ylängöltä ja valloittanut koko maailman. Me kaikki tunnemme kahvin ensisijaisesti sen paahdetussa versiossa, jossa on vastustamaton, aistillinen tuoksu ja erehtymätön maku. Vihreän kahvin kohdalla sitä vastoin emme löydä voimakasta tuoksua ja paljon katkeraa makua. Ravinteet säilyvät kuitenkin täysin ja kofeiinipitoisuus on paljon pienempi kuin paahdetun kahvin.

Vihreä kahvi tulee myös coffea -kahvipuusta

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen srrauch hedelmiä

Entä vihreän kahvin ainesosat??

Tärkeimmät näistä ovat: alkaloidit, kuten kofeiini ja trigonelliini, proteiinit, kuten aminohapot, lipidit, entsyymit, mineraalit, hiilihydraatit, haihtuvat aromaattiset aineet, hapot ja polyfenolit, kuten kloorogeenihappo. Ja juuri sitä vihreää kahvia on laihdutusaineena.

Tällä hapolla on erityisen voimakas rasvanpolttovaikutus kehossa. Tämä johtuu siitä, että klorogeenihappo estää glukoosin imeytymistä vereen ja siten myös verensokerin nousua aterioiden jälkeen. Tämä vähentää uuden rasvan muodostumista elimistöön, mikä puolestaan ​​johtaa merkittävästi kehon rasvaprosentin laskuun.

Vihreät, paahtamattomat kahvipavut

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen klorogeenihappo laihtuminen

Älä huoli! Sinun ei tarvitse pureskella tai niellä paahtamattomia papuja raakana. Vihreää kahvia myydään yleensä jauhe- ja kapselimuodossa. Löydät sen useimmista luomu- ja terveyskaupoista.

Joidenkin amerikkalaisten ja intialaisten ravitsemusasiantuntijoiden mukaan terveyshyödyt ovat paljon suuremmat kuin riskit. Norjalaiset tiedemiehet varoittavat sivuvaikutuksista ja yleensä myös muista kofeiinituotteista. Kofeiinilla, kuten itse kloorogeenihapolla, sanotaan olevan kielteisiä vaikutuksia hermostoon ja jopa sydän- ja verisuonitauteja, koska nämä kaksi ainetta lisäävät veren homokysteiinitasoa. Joten tässä on oltava varovainen joka tapauksessa!

Kahvipavut pensaassa

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen kahvipensas vihreät pavut

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen jauhe vihreät pavut

Siksi on tärkeää, että pyydät neuvoja kokeneelta ravitsemusterapeutilta tai asiantuntijalta ennen vihreän kahvin kapseleiden ottamista. Kun ostat, kiinnitä huomiota aktiivisen ainesosan suureen osuuteen (vähintään 60%). Yhdistä hyvä ravinto ja enemmän urheilua ja liikuntaa. Markkinoilla on jo monia vihreitä kahvituotteita, ja niiden valinta on yhä vaikeampaa. Tuo on varmaan totta! Siksi katsoimme hieman ympärillesi ja luimme monia raportteja ja testejä. Joten olemme ylhäällä Slimsona kohdannut. Tässä ei ole kyse vain hinta-laatusuhteesta. Tämä tuote on valmistettu kokonaan Saksassa ja on 100% luonnollinen.

Vihreä kahvi otetaan yleisimmin tässä muodossa

vihreä kahvi terveellinen laihtumiskapseli

Monet kahvilat tarjoavat myös vihreää kahvia

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen arabica vihreä kahvi

Mahtava keveyden tunne

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen klorogeenihappo luonne

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen lenkkeilyurheilu

Tue painonpudotusta oikean ruokavalion avulla

vihreä kahvi terveellinen laihtuminen oikea ravitsemus omenat hedelmät

Odota jatkuvaa menestystäsi!

juo vihreää kahvia laihdutus terveellinen laihtuminen